- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #23120 üzenetére
Az NB nem nagyon bírja a 2.8-at, vedd vissza 1.2 volt körül 2.6-ra. Ramok se szeretnek menni 1600 felett.
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
Gabrikovics #23036 üzenetére
Remélem hamarosan ez a 965 is itt lesz fent ph-n és rendelem meg a 8350-t
-
Desmond74
tag
válasz
Gabrikovics #23022 üzenetére
Nekem microatx-es ASROCK lapom van: [link], meg vagyok vele elégedve...,
Veheted a "katonai szintű" alkatrészekkel felszerelt lapokat, ha egyáltalán igaz, a legtöbb alkatrész nem öregszik el a gari időn belül, ha jól szellőztetsz. (elkó-k sanszosak....) azokon szeretnek spórolni....
És az örök törvény: hiába keringeted a házban a langy szmötyit a legszuperebb hűtővel, ha nem jut be friss levegő!
-
geckowize
őstag
válasz
Gabrikovics #23020 üzenetére
Igen... Ez így papíron elméletben nagyon pöpecül menne, én is ezt képzeltem el. Csakhogy az ASRock 970 Extreme4 "tuninglap" 300-as refclocknál vagy magától feljebb állítja a dram szorzót (5,33-ról, ami 1599 lenne felküldi 6,67-re) és időzítést és kapok egy 2000 mhz cl8-at ami ekvivalens 3 short beep-pel és spontán öngyulladást előidéző idegbajjal reseteléssel, vagy pedig ahogy leírtad, 240-es refclockkal megy 1600ban de akkor csak 3600 mhz a proci (azt gondoltam 4 ghz nem lesz probléma és ez a 3 ghz-hez képest csak 20% tuning), viszont ekkor egyszer csak 3,97 gigát látott a gép a 2x4-ből és nem is ment dual channelben.... Ezért váltok 965-re, mert ott legalább ki lett próbálva, hogy ha a procit húzom, a ram megy 1600-ban és dc-ben.. ennyi kell nekem, nem több.
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
Gabrikovics #23016 üzenetére
Bocsi elirtam a DDR3 1466 MHz nincs csak 1333 tehát 3,66 szorzó helyett 3,33 !
PII 945 beállítás 240*15=3600MHz RAM 240*3,33=1599 -
Apollo_21
addikt
válasz
Gabrikovics #23018 üzenetére
igen és írtam h fél percig birta a gép...ha teis visszaolvasnál..
Hamár nekem is nehezemre esik..neked is..
2013-01-24 18:17:21
Apollo_21
(senior tag)
Na..most tartok 210x19.5nél =4095mhz...43fok...1,45V remélem progik lefutnak gond nélkülennyi lett elállítva..cpu V és a szorzó amint látod meg az fsb...
-
Apollo_21
addikt
válasz
Gabrikovics #23015 üzenetére
Troll ide vagy oda..neked a cpu ddv hry vagy micsoda mond vmit? mert én nekem lövésem sincs micsoda..és a tuning rovat elsö bekezdésébe is általános megnevezések vannak csak amik koránt sem hasonlítanak ezekhez amik nálam vannak..teccikérteni? nem 4.5el kezdek..hanem 3.8al kezdtem és jólenne 4et elérni..ezt pár napja is leírtam....bios képeket pedig itt kért vki h azalapján könnyebb...visszaolvasni gondolom luxus...
ja BOCs mr troll pont TE kérted a BIOs képeket..miröl is beszélünk akkor?
-
Apollo_21
addikt
válasz
Gabrikovics #23005 üzenetére
ha fsb-t emelek akkor nem indul a monitor általába...
pci fek fixálva...
-
Apollo_21
addikt
válasz
Gabrikovics #23006 üzenetére
A c&q az autómata órajel visszavétel?
-
torma1981
veterán
válasz
Gabrikovics #22990 üzenetére
Szia!
Ilyenkor ha venni akarsz valamit nézz körül a neten az árakkal kapcsolatban. Mert akkor legközelebb nem vernek át. A mai világban tudatos vásárlóknak kell lenni. Nézelődni az MM-ben és megvenni olcsóbban egy webshoppól.
-
geckowize
őstag
válasz
Gabrikovics #22995 üzenetére
Jobban is teszed, mert olyan 4k körül van a tx3...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Gabrikovics #22990 üzenetére
Nyugtass meg hogy elírtad ezt a tx3 13.000ft-ért mondatot!
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Gabrikovics #22967 üzenetére
5 perc alatt 65 fok az azért elég csúnya, mivan ha menne 3-4 órát a teszt, főleg hogy prime.. mivan ha linx futna.
Adiába nem értem miért hullámzik folyamatos terhelés mellett a proci hőmérséklete. -
Tomko78
őstag
válasz
Lejjebb nem próbáltad feszel ? vagy akkor már nem volt stabil ?
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
Szerintem a 65fok egyáltalán nem sok ezzel a fesszel ha stabil akkor használd nyugodtan semmi baja nem lesz.....
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Gabrikovics #22907 üzenetére
Korrekt!
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Gabrikovics #22888 üzenetére
Futtasd le legalább az Aida stresszet 10 percig aztán ha közben kékhalál akkor adj még neki egy kis feszt.Jah meg közben figyeld a hőfokot....mert ahogy látom csak a Cinebench alatt felment 57C-ra.
65C felé ne nagyon engedd!Vagy inkább vegyél egy komolyabb hütést.
Én is most !4Ghz-en járok...
Lépek mer nyomok egy kis FarCry3-t
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #22876 üzenetére
A Dolphin kimondottan szereti a 7770-et. Én 6850-est cseréltem, és kb. a duplájára nőtt az FPS a Resident Evil Darkside Chronicles-ban. Valami olyat támogat a 7000-es széria, ami kell a dolphinnak, és a HD6000 még nem támogatta.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #22861 üzenetére
Mivel akarsz játszani a Dolphin-on, és milyen vga-d van?
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Gabrikovics #22861 üzenetére
Ha 1.425 el nem megy többet, akkor szerintem nincs értelme több feszt adni. Inkább próbálkozz a cpu-nb vel, azzal egy picit még gyorsítható.
1.425 felett azt is jó lenne tudni hogy milyen alaplapod van, aminek a fetezése hűtve van-e, hűtéssel bírod-e 62 fok alatt tartani. Nekem volt pár deneb procim, meg két lapom is, és 1.425 felett már szerintem sok a C3 asnak. Borzalmasan elkezdte fűteni az alaplapot. Fogyasztása is nagyon nő. Én gépem idle 180 wattot felvesz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- XPEnology
- Sorozatok
- Milyen széket vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest