Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #7596 üzenetére
A napos érdekes. Első csajos nagyon rossz. Második már jobb, zeneileg mindenképp.
Ismét retro: Mr. C. Még láttam/hallottam kecelen. Ahogy a sok nagy DJ-t, Budait, Sterbit, newL-t, Garfield-ot. ehh.Ti gondolkoztatok már azon, h a sok jó emlék majd semmivé lesz? Lehet kellene emlékiratokat készítenem a gyerekeimnek. Bár nekik ez má' uncsi lesz.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
November óta WIn10 telepítésekor vagy a telepítés utáni aktiváláskor csak meg kell adni a Win7 kulcsot.
(#7591) Apucy01 Samsing B-die -os memókkal megy 3200Mhz -n,azt már ne kérdezd hogy melyik az,de gyanítom hogy a drágábban kapható verziók.A Hynix csak 2933Mhz -t tud, nálam is annyin mennek.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hol találom a régi R7 260dx drivereket? A honlapom csak a jelenlegit találom. Köszi.
-
Televan74
nagyúr
válasz #45997568 #7584 üzenetére
Nekem elég a X370 Gaming Pro is. Bőven kiszolgálja az igényeimet. Most egyben van a rendszer.1,35v tudja a proci a 4Ghz -t,most 1,25v és 3,8Ghz -n jár,bőven elég.Jövő héten megjön a Win7Pro kulcs is és mehet a friss telepítés. Rise of Tomb Raider High beállításokkal nagyon szépen akadás nélkül megy DX12 alatt. Nagyon elégedett vagyok a Ryzennel.Köszönöm AMD.Már csak a Vega legyen hasonló.
-
Televan74
nagyúr
válasz Apucy01 #7581 üzenetére
Azt a lapot 86.000Ft -ért kenjék a hajukra.
Én MSI párti vagyok.Először B350 Tomahawkot néztem 35.000 körül. Utána meggyőztem magam hogy mégis csak kell a X370 ,bár minek azt még nem tudom,talán a jobb vrm miatt.Az is bele került 56.000 ezresbe.
ASUS CH6 Hero,már tökön rúgás lenne részemről a bankszámlámnak.Bármilyen szuper nem kell. És akkor még ott vannak a járulékos költségek,új(refurbished) win7 pro kulcsról már ne is beszéljünk.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
-
Apucy01
őstag
válasz Gyuri27 #7577 üzenetére
Ne kötekedjél teee veres seggü átok te mert Falhoz verlek mint hárm éves gyerek a kakis pelenkát...
Bolhafészek!!
"hol a monitorom??? "
Nem a tiéd az nem gyüttél érte igy jártál
Más ugy látom kissé megkavarta az AMD a dolgokat az AM4 el nem nagyon találni kompakt vizet sem rá csak mindenféle átalakitókkal...
[ Szerkesztve ]
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
-
Apucy01
őstag
Szép napot! Trollok, Ördögök Bérgyilkosok Ormányos hangyászok Dr. szöszik kutyák macskák csernobili szökevények és nem utólsó sorban OSH
szives engedelmetekkel vissza tértem ide ha nem gond de ha gond akkor is! Televaúúúú grat a vashoz nagyon brutálisan néz ki
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Televan74
nagyúr
Utoljára a C64 -hez volt fekete-zöld,és az IBM XT -hez meg fekete-sárga volt,na ezt telibe hánynám ma is,meg azt is aki kitalálta.Aztán jött az EGA majd végül a VGA,tök happy voltam.
Ma ugyan így vagyok az IPS monitorommal,fantasztikus.TN panelt kerülöm,bár azért az Acer gamer monitorom ott sem volt kutya.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #7554 üzenetére
Gondoltam erre Arash, vagy egy Habibi verzió lenne a megfelelő...
De nem büntetnélek, me' jófej leszek, lehetsz hálás.
Color The Trees
De legyen kicsit arabos -bár indiai asszem-, meg csajos, az kell:
Nelly Furtado - Turn Off The Light
Extra retro: [link]Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #7544 üzenetére
Viszont egy rs__vis_distance 0.75, statikus megvilágítással megvan a 60FPS.
No Sana No Life
-
Habugi
addikt
(#7544) Balathruin:
Mert ExtremeHD-n nem futja ki magát?
Pont az a lényeg h annyi dolguk legyen h megszakadjanak.Alacsonyabb felbontáson amúgy sem lenne proper az összehasonlítás mert nem egyformák a procik, sztem 1366-ban még a Skylakenek is beletörne a bicskája h kihajcsa a 390X-et, bár nem tudom arányaiban ez mennyire párhuzamra hozható a Xeon/Phenom & 6770/5770 párosítással.
Arra a felbontásra inkább Heaven kéne akkor, az eléggé CPu független hozzá, hátránya h semmi több csak egy túltolt tesszelációs benchmark, innen pedig adja magát h nem mindegy melyik hw-nek milyenek az idevonatkozó képességei.
Btw.., tartom az álláspontom miszerint körbefutják az IGP-t, megaszondjátok jól melyik tesztet futtassam és hogyan akkor legközelebb megejtem.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #7544 üzenetére
Rosszabbul megy nekem a LA mint neked. Viszont a GPU meg malmozik, 30 perc alatt 40-50% volt a legdurvább kihasználtság.
Meg kéne keresni a reg-et.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Balathruin
veterán
-
Habugi
addikt
Tán egy Valley FHD Extreme tesztet csináltam anno Szájlék IGP-vel, majd kitúrom, nem emlékszem pontosan mennyi lett a vége
de valami 2FPS átlag, besírtam.Szerk.:
Nah meg is van, benéztem.., 6FPS!!
Nem tudom mit kezd itt a 6770/5770, 6850-esem volt de sztem széttépitek az IGP eredményét mint Floki a lábtörlőt.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
CJ4567
nagyúr
3DMark eredményekkel tudok jönni, 6770 = 5770.
Nier Automata hasonló szint, ekkora szintű GPU limitet játékban az életben nem láttam... CPU (1280x1024-ben!) 20-30%-on, GPU 100%. Igen, a Xeononmal. Igaz csak a prológus egy részéig tudtam eljutni, mert valami nem tetszett a többit nem írhatom le, mert 🍌 jár.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Habugi
addikt
válasz Gyuri27 #7530 üzenetére
Copfosuram, sztem a Skylakeben lévő IGP-t körberöhögi az 5770-esed, tévedés jogát nyilván fenntartom, ha gondolod majd "összenézzük".
(#7526) Televan:
Fura a GS különbség, nagyon-nagyon fura. Még ha Combined tesztben lépett volna el a Ryzen azt érteném de a két GS tesztben vagy pont annyinak kéne lennie mint a gyii7-el volt, vagy uram bocsássa meg de kevesebbnek..
A Physics score nekem szimpi, nálam ennyi a max: [link]
Ezt a tesztkört még a Mancikával csináltam csak h szemléltessem vkinek, mennyire GPU limites a két Graphics teszt FS-ben.., 3.5Ghz --> 5.2Ghz, pár lépcsőben: [link]
(#7536) Televan:
Na ha az előző fura volt akkor ez a Timespy pedig szuper fura..
Itt a meggymagköpőm eredménye:
Sztem vannak még beállítási "érdekességek" nálad pl BIOS szinten, elvégre is most ismerkedtek.
Btw.., ahogy KékÖrdög is említette aki már shenem khék és shenem ördög.., használd egészséggel![ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én nem mondom azt, hogy rossz, csak, nemtudom.
Majd ha lesz időm, kíváncsiságból mérek már egyet a 6700k-val 4GHz körül, hogy kiderüljön mekkora a különbség a 8-12 szál között, mert most így felesleges hasonlítanom.
Nem rossz ez, csak a több szál miatt Én többet várnék, bár ez már lehet, hogy "inteles becsípődés".
Véleményem szubjektív...
-
Televan74
nagyúr
válasz hackeeeee #7532 üzenetére
Még nem gyúrtam újra a rendszert.Nekem megérte váltani,még ha többe is került. Én évek óta vártam egy olyan processzora mint a Ryzen, ami elég ha megközelíti az előző intel gent,nekem már elég.Most mondjam azt hogy örömteli kényszerpályán voltam.
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #7532 üzenetére
Én a sajátomhoz nézem, alacsony fesz, jó teljesítmény, érdemes lenne cserélni (RAM árak miatt mégsem...). Az, h Intelt megközelíti akár, már megint jónak számít, a marketing i7 gyilkos szövegek lehet csak duma, de azért ott van ez frankón.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Televan74 #7526 üzenetére
Hát, ez elég karcsú.
~10-15% többletért ennyit vakarózni. Hát Te érzed. Oké, hogy ugrottunk egy generációt. De.. hát, nemtudom.
12 száltól Én többet várnék, főként úgy, hogy nem aktuális generációhoz van mérve Intel vonalon.
Csak, hogy legyen valaki olyan is, aki nem a szokásos véleményt mondja, hogy "jóez".
Talán az is adott még valamennyi pluszt, hogy friss a rendszer, bár nem tudom, hogy az előző vas eredménye friss rendszerrel született, vagy még szétbontás előtt. A GS különbség ennek is betehető. Plusz a frissebb drivernek.
Grat a vashoz, legyen benne sok öröm. De ez számomra plusz egy eredmény, hogy váltani nem feltétlen éri meg, csak újra beruházni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #7526 üzenetére
Gratula! Komoly kis vas ez, persze nyilván csaltál a teszten, nem lehet egy i3-nál erősebb, ezt több topikban is olvastuk már
Majd a játékok lesznek még érdekesek, és a későbbi bios és driver update-k. Nagyon kellett már az AMD-nek ilyen proci, ami azt illeti nekem is nagyon kellHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #7522 üzenetére
"Weird Al" megamix... epic. [link] beszarás mekkora retard ez az ember, a FOX-os Ylvis sem pite, jót lehet röhögni rajta is.
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #7509 üzenetére
Ez de gyönyörű volt! Imádtuk a "dizsiben"
Hamár dúvanagy retro diszkóslágerek a menők most, akkor ennek is itt a helye! DERIZASZTÁRKis érdekesség: [link]
Szeretem, amikor újragondolnak vmit és jól is van megoldva, nem erőltetve, mint némely feldolgozás.
Rengeteg feldolgozás van, Rammstein amúgy is fantasztikus, van még: [link]TeleVAU: nagy gratula! Ha nem teCCik a színe és kidobnád akkor szólj, vasárba elhozom Majd jelentést, tesztet, képet kérünk.
A vörösbögyös vidiért köszi. Mondjuk forgolódni fogok miatta éjjel, de ezzel jár ebben a korbanmyckey: OK, majd bannoltatom magam, ha ráérek...
Bonustrack, aki ért angolul kicsit, annak szupervicces lesz. [link]
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
ezt most ki ne hagyjátok, jó a buli!
De a radejon találgatós totyik is zajlik!
Kutyu
Egész tűrhető....
Öszázé beolvaszthatom?
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Televan74
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #7503 üzenetére
uhh... erre emléXem! De mintha régen lelkesebbek lettek volna a rajongók, most meg bambán néznek
Nah, temetés, erre lenne eszed! Neeem komám, szopcsizzál Te is még 50-60 évet, mint mi. Persze, menni a St. Petihez, hogy ejj, engem a trollok fúrtak a PH!-n, hagymennyekbe... Lópélót.
-
Gyuri27
félisten
Apropó. Ha véletlenül megdöglenék (nem lesz olyan szerencsétek). Elvárom, hogy mindegyikőtök eljöjjön ide az isten háta mögé. Vörösbe legyen mindegyiktek.
Továbbá remélem az évszázad elemi csapása lesz a temetésem napján. Még az unokáitok is emlegessék.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
[link] nesze.
Blöki: neked is kijutott. Gondolom ezért (mint én) csak is a vörösök. Igen a mi félénk erélyes, nyakas.
Amúgy ezt a témát vágom. Faternak minden baja van. De szószerint ha felsorolnám abba bele halnának páran. Kap 42 mátyást majd 40 év munkaviszonnyal a háta mögött. Ezért nem nézek tv-t. Mert csak a szar fröcsög belőle.Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #7497 üzenetére
Nagyon retro. Mint ez [link]
Eb meg nem tudom mit eszik, de aranyrudakat sz*rik az biztos. Bakker, csak nézek mire herdál má' megint. Nemhogy elinná, mint a többi normális ember!Akkor nem. Az Elektroműszerészt ne sajnáld, abból is betanítottmunkás lennél csak, mert oda nem kell papír, komolyabb helyre (szerviz, etc.) kihalásos alapon lehet kerülni, vagy tanulókat várnak, kis pénzért. Amúgy a nyelvtanulást javaslom, angol+német és akkor lesznek lehetőségek, felénk németes konkrétan nincs.
Ezt neked találtam Televau: [link] hallgasd végig...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest