Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Tombol a gombócháború nálunk...
Egyszerűen brutális méretű gombóc fagyikat adnak. Most páran a fejükhöz kapnak, h örülj neki ember...
De ez inkább szomorú. Mindenhol nagy betűs tábla: fél gombóc nincs. Egy gombóc viszont -mintha olaszban lennénk- hatalmas hegy, nem is gömb alakú, nem tudja beletuszkolni a tölcsérbe. Mi ezzel a baj?
Gyerekeim vannak, nekik ez sok, kb. 2,5-3 "régi" gömb méret. Nem nyomják a tölcsérbe, h nagyot mutasson -> folyik szerte szét, mire a gyerek megeszi, lehet fürdetni, ruhát mosni. Nekem sem jó, mert ennék inkább 2-3 félét, mint egy gombócot, hatalmasat... És 200-230 ft-ért. Lehetne 120-140 ft-ért inkább kicsi.
Szóltam már érte, de ő csak alkalmazott, blablabla... semmi.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Apucy01
őstag
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
ViZion
félisten
Van ilyenem, h killing floor vendég belépő. Vkinek kell?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Habugi
addikt
Emigyen jhól..:
Raktárba bekholbászolsz és a legtöbb tételre itt alul megtalálod a megfelelő opciót, a gem-eket is el tudod adni ha packba csomagolod/rakod őket.
Ahogyan ex-KékÖrdög is írta vala', sok kicsi sokra megy, magam is vettem már játékot Steamen az ilymódon összegyült pénzből, persze a tranzakciókat a Steam sarcolja minimális mértékben, többek között ezért nem lesz soha az életben HL3..
(#8191) Gyuri27:
A kép jobb oldalán papó, lilára festett körmökkel markolva a nagyítót, relatíve könnyfakasztóan közelről mustrálva a domborzatot vajon mi a bánatos úristent művel?!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Televan74
nagyúr
Cosplay!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
Én ezeket a kártya meg gyémánt meg akármi dolgokat nem követem, van egy halom szarom steamen. Hogy kell ezért pííízt kapni?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Habugi
addikt
válasz Apucy01 #8186 üzenetére
Steam family share például, lassan 8éves féltesóm nagyon tud örülni ezeknek is, jóapám gépén pedig pöpecül futnak. Unokaöcsém is most lett 2éves, ott sem kell már sok mire felkerül a laposukra a Steam & share.
Multit/coopot pedig többnyire "ősrégi" játékokkal játszom csak az ismerősökkel, mivel jobbak mint a mostaniak, tisztelet a kevés kivételnek persze.
Simán megkockáztatom h aki nem grafika becsípődéses ezek között is talál szórakoztatót.A packból 21 játék Steam kártyákat is dob, kvázi ezeket a piacon eladva lazán behozza az 1 dodót vagy mehet kitűzőnek (100xp) és egyéb kutyafüle.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
29db játék összesen 1dodó: [link]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Televan74 #8182 üzenetére
Ez nagyjából ugyan az mint a vinyó kérdés. amikor annak idején a gyárakat elmosta a víz.. Ami alapjában véve nem volt gond, csak azt sokan elfelejtették, hogy a raktárak nem voltak víz alatt, és tele voltak vinyókkal, amiket még ugye az akkori "normál" áron gyártottak le, és azokat is eladták jó kis emelt áron.
Ez nagyjából ugyan ez pepitában..
Véleményem szubjektív...
-
Televan74
nagyúr
Egy év alatt közel duplájára nőtt a Micron bevétele -igaza van a gyártóknak ó,ha a megemelt áron is elviszik,miért ne gazdagodjanak.De valahol a tisztességes profit és a gyártási,fejlesztési költségek között kellene megtalálni az egyensúlyt, mert az sem volt jó hogy a gyártók veszteséget termeltek, és az sem jó ha mi drágán,extraprofittal jutunk hozzá a termékhez.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Apucy01 #8180 üzenetére
Nekem nagyon bejön ez az AMD féle LGA foglalat. Ez a csavaros megoldás is szerintem egész jó. Persze, bonyolultabbnak tűnhet, mint a kar, viszont talán biztonságosabb.
Szerintem ha egyszer fogok váltani, Én ezt a kategóriát fogom majd megcélozni, egyszer.
Véleményem szubjektív...
-
Apucy01
őstag
Érdekes
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #8178 üzenetére
Nah, b*zis zenéket tolunk ma? Nyertem?
OK... Valakinek kell majd egy sír...
Nah, imádtam Billy Idol-t, teremtett egy műfajt, Cyberpunk albuma legalább akkora alapmű, mint a Nirvana. Most is jól tartja magát. [link]Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Apucy01
őstag
Mindig van egy ilyen faxkalap akinek leirják 1000x hogy ez nem gamer kártya de ő azért is nyomja....
-
ViZion
félisten
Csak nálam x16 slotban win-ig sem jut el néha, VGA hibát sípol. És 10 indításból 1-nél csinálja, de akkor zsirórban 2-3×, ennyit nem restartolgatok, x8 slotban hibátlan.
-
CJ4567
nagyúr
460-ból tápcsatisom van, driver után nem volt kép a DVI-s monitorral, ami itthon volt. Másik kábel, nem jó. Vagy 10 féle driver, nem jó. Windows reinstall(áldom az SSD-t ilyenkor), nem jó. Másik gép ugyan azzal a monitorral, nem jó. Ismerősnél próba HDMI-s monitorral, egyből jó. Oké, kb. 2 hétig polcon pihent a kártya. (Borzasztó két hét volt ) Már mondták 460 topikban hogy régi alaplap miatt rossz, vagy halott a kártya, mindent írtak. Olcsón (1,5k) volt HDMI -> D-SUB átalakító, oké nézzük egyáltalán működik-e, és működik. Hirtelen csönd lett a régi alaplappal kapcsolatban
Amikor mondják hogy nem működik a power limit csúszka, erre nálam tökéletes, többet fogyaszt a kártya, nem esik az órajel, mit mondjak? Úgy, hogy utána azt mondják felesleges a tápcsatlakozó a kártyára. Csak annyira, hogy Witcher 3 alatt 48W korlát helyett 60-62W-t fogyaszt a kártya, sziklastabil órajellel.
Király, telefonról sikerült wall of textet írni random. Nem baj, legalább már tiszta mi volt a kártyával.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Televan74
nagyúr
Azért az 1% -ért én eret vágnék!
Nem azon fog múlni a kártya teljesítménye.Szerintem felesleges lenne a tápos verzióba több pénzt fektetni.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
Rákerestem, 1% alatti az eltérés x8 vs. x16 slot között. Fura. Ezt még ki fogom bírni, vagy előbb cserélek egy tápos verzióra, ha alakul az ára.
-
ViZion
félisten
NAh, csak szórakozik ez az első slotban. Van, aki szerint tápcsatis verziót kellett volna venni, mert ez PCIe rev.3 lapokat komálja csak. Fain. Ennyit a kompatibilitásról. Majd meglesem mi lesz, amúgy fain kártya, egy ventisként nem is hangos, ezen meglepődtem. De lehet váltani kell, viszont a tápcsatis OC verziók 60 körül vannak... faccom.
De azt nem vágom, h a 2. slotban miért indul mindig hibátlanul, az elsőben meg miért szaraXik néha Fast boot is kikapcsolva, nem tudom, h mit kellene kapcsolgatni.[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #8160 üzenetére
Amíg nincs alatta épkézláb driver addig ez a hülyeség is teljesen lényegtelen h állítólag ilyen meg olyan, adott esetben ugyan az mint az FE az NV-nél, érted.
Szarkazmálva is max annyit tudok mondani az egészre, h amíg egy göthös 1070 is 200k lehet a bányászat/random akármi okán, addig 300k egy VEGA-ért marhára nem sok..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Oké, csak ment itt a kárálás, hogy ez lényegében szinte ua, mint a FE az nvidia-nál.
Szal, ha ez tényleg true story, akkor ebből nem nagyon lesz 300k alatt semmi.
Mondjuk volt egy atomvillanásom, hogy váltok 1080Ti-re, de kihagyom.. főként amennyit játszok mostanság...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #8157 üzenetére
Ez egy Prof kártya, nem értem miről beszélünk..?
RadeonPro-k sosem voltak hasonlítva, ez az agyrém most csak azért tombol mert sokat késik a VEGA, a nyomorultabbakat pedig annyira gyötrik a gázok, hogy a normális driverezés nélküli Frontierekből próbálnak saccolni a VEGA-ra.
Apró tipp, ne érdekeljen a Frontier ára sem az hogy mit tud, majd jön a játékra szánt RX eltérő árazással és teljesítménnyel, driverestül.
Amíg ez nem történt meg addig kár bármin keseregni, mondjuk ez mindenkinek a maga dolga, ha éppen "annyira jó" hogy más miatt nem lehet és igény is van rá akkor persze simán lehet a Frontier ára okán is kereseregni....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Apucy01
őstag
ezt lőném Fejbe egészen közelről!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
ASUS Radeon RX 570 4GB OC Gaming 119.000Ft jó hogy lehet újra kapni! [link] -hogy meddig lesz nekik azt nem tudni
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
válasz Apucy01 #8139 üzenetére
Ha az AMD ennyit töketlenkedik a következő széria kadásával,lehet a következő is ződ lesz. Volta vagy Navi? Vagy először Volta aztán Navi. Sajnos a Volta 2017/2018 a Navi meg megint lemaradva 2019 -ben valamikor.
Éves ciklusonként új kártyát próbálok ki!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Asszem beretvásnak van ilyen, hogy nem megy neki az asszem RX480 az 1. slotban.
Amúgy, ha win10, akkor normális, hogy bekapcsolás után nem adott neki drivert, mivel az nem teljesértékű rendszerindítás, az csak reboot után van, vagy ha ki van lőve a gyorsindítás. Bár van amikor még akkor sem, mert Én pl. nem használom.
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #8131 üzenetére
Isten ments!
Nah, megvolt a szokásos mantra, kari ki, kari be, slot fúj, bambán néz, stb. Semi, induláskor VGA hibát sípol. OK, akkor kábelt néztem, hozattam egy HDMI-t, bár bios kép sem volt, szal. csak meg akartam nyugtatni magam. Majd átraktam egyel lejjebb, minden frankó, driver fel. Fura. Még egy esélyt adtam neki a rendes slotban... indul. Win nem driverezte elsőre, de restart után az is OK... Nagyon fura, eddig nV karival sem volt ilyesmi. Mindegy, így OK.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Nah, megvan a kis Asus kari. Bakker, kerestem, h hol adjak neki tápot
OK, ez más világ. Viszont az első PCIe slotban nem ismeri fel, VGA hibát sípol. Többiben megy
Ilyent sem keféltem még, hangkari sincs, meg semmi PCIe eszköz.
Meglesem mit lehet a kis kariból kihozni, fesz emelés nélkül.
Asus GPU tweak jár hozzá, nem ismerem.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
háát, ezeket nem tudom, őszintén nem is érdekel. Csak a munkám végezném. Ez megint egy olyan nap, amikor semmitérőnek érzem magam, idő eltelt, munka nem haladt. És a legrosszabb a tehetetlenség. Telefont nem vette fel a polgár, infó nincs, kollégákat haza kellett küldeni. Várok egy vámkezelést még, de ott is hitegetnek, keresik a kibúvókat, h ne kelljen ennyi papírt kitölteni. De ez már a 3. szállításunk, egyforma mind, mon'tam nézze meg a korábbit és haladjon, mert az áru kész, a vevő várja, fuvart nem tudom intézni mert nincs vámos papír. Nah, az ilyen napokat utálom. Eleve az milyen már, h erre van időm? Normális napon pár mondatra esetleg, de lassan fél hab-ot írok és "semmi" dolgom, mert beszart egy gép, lusta egy vámügynökséges csaj, etc... engem meg baCC az ideg.
-
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #8123 üzenetére
Mivel külsős cég, semmi rálátásunk nincs... Nem kis cég, régóta dolgozik nekünk, nem tudom, h most mi van és miért nincs infó.
-
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #8121 üzenetére
vinyó lehetett, az UPS új... durva. Semmi hír, semmi infó. Backupból, másik vinyóval már mennie kellene. Mai nap is kuka. Az a baj, h ezzel holnap, vagy utána több a munka, meg fogunk marhulni
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #8118 üzenetére
Nah, annyi kiderült, h volt UPS, ráadásul okos fajta. Többit a helyi ember nem tudja, külsős a rendszergazda cég és nem is kis garázscég, elvileg tudják a dolgukat... de szerver még nincs.
-
Televan74
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
A viharban ellszáltból villámkárra asszociáltam.
Hát, ez elég komplex, sokszor a "minőségi" alkatrészek is bekavarnak. Persze, van, hogy jön egy kis tulfesz amikor visszajön az áram..
Na és persze, van már az is, amikor már haldoklik a vinyó, csak senki sem foglalkozik vele "mert működik", aztán ilyenkor jön a baj.
Hát, ha nemmegy, és kell, akkor a Kürt megoldja, de az drága lesz.
Volt/van itt valaki aprón is azt hiszem, aki ebben elég pro.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #8114 üzenetére
Villám? ÁRAMSZÜNET... ennyi volt. Voltak villámok is, de semmi más nem sérült, pedig voltak még gépek bekapcsolva.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Max majd a Kürt kft. megoldja.
A szünetmentes sem feltétlen véd meg. Ha a ház mellé csap a villám, akkor kb. mindegy, hogy mid van, az szinte tuti, hogy hazavág mindent.
De, ilyen helyeken, vagy külső, vagy akár belső raid backup, mindig.. Vagy nas, vagy bármi.. Csak, ez mind pénz.. Persze egy szünetmentes ma már otthon is szinte alapnak számít, nem, hogy egy cégnél..
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
válasz stratova #8111 üzenetére
+1
csak az a baj, h amelyik kártya bányászott 4-5 hónapot, abból sok jót már nem nézek ki.Hétvégén a viharban elszállt az SQL szerverünk, gyakorlatilag megbénult a cég. Programok licencei ott voltak, a teljes könyvelés, stb... fájlrendszer hiba.
Kérdéseim voltak a rendszergazdához: szünetmentes? Gondolom tükrözött raid, mindkettő elszállt? Biztosan van egy ghost a működő rendszerről, meg ugye a napi mentés...?
Szal. ezer módja van megvédeni az adatokat, ehelyett vért izzadva küzdenek a vinyóért. Lassan oda jutunk, h a műhely tetejéről szüzeket dobunk a mélybe, hátha emberáldozattal életre lehet kelteni. Hihetetlen, h ilyen (nem túl nagy) cég szarik az adatvédelemre, mentésekre, stb...
Mennyi is lenne a szünetmentes, 2 hdd tükörbe, csinálni egy ghostot és felhőbe napi mentést az adatbázisról? 100k? Az igen. Ha nagyon megerőltetném magam, ennyit az otthoni adataimra is tudnék költeni (nyilván a képeknek elég 2 külső HDD, a lényeg, h céges szinten ez az összeg vicc). Istenem, néha olyan magányosnak érzem magamHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Épp időbe! Nemsokára be fog zuhanni a bányászat! Utána tele lesz az apró olcsóbb használt kártyákkal. Csak azzal baccnak ki,aki normálisan szeretné árulni a kártyáját.
Ma kaptam egy ilyen ajánlatot privátban,ne kérdezzétek miért engem talált meg,nem ismerem.
Hi!
Asus RX580-as van 1db. Bontatlan.
Típusa: Dual-RX580-O8G
Próbagari van rá.
95.000ft.Természetesen nevet nem írok. Személyiségi jogok miatt.
-
ViZion
félisten
Nah, VGA elment, Nexia elment. 1050Ti jön, meg szigetelés a konyhára és megint 0-án vagyok...
...és sütőt még nem vettem a konyhába, asszony jelezte, h ne gondoljam, h nyáron nem fog sütni. Bekötöm a régit, ennyi.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Pickit3
aktív tag
Ha Ő szolgálatban van akkor ebben vagy a szomszédos faluban járőrözik magyarán 1-es alapjáraton gurul éjszaka a csíkos opellal nagyjából mindenfelé főleg amikor a nem nagykorúak seggrészegre isszák magukat. "Éppen otthon"-t úgy értem, hogy "hazaugrott kávézni az asszonyhoz".
-
hackeeeee
Jómunkásember
A nagykertől visszakaptam volna teszt OK-kal, majd mondtam, hogy ne küldjék vissza, hanem ha tudják, akkoor küldjék tovább, vagy ha nem, akkor majd én tovább küldöm.
Amúgy, egyik ismerősöm szintén 850-es G2-je full ugyan ezt csinálta.
Véleményem szubjektív...
-
Televan74
nagyúr
LinX -re hány percet kell várni hogy elinduljon? 6perc és még semmi.
RealTemp kiírja hogy nem támogatott a processzorom!Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest