Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Laminált padló nagyon tartós,arra figyelni kell hogy ne kerüljön csavar vagy más a bútor lába alá,mert akkor az szépen karcol.Tapasztalatból mondom.
A telefonos sztorihoz meg nocomment,de egy facepalm is elférne talán.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz Beretvás #9797 üzenetére
Ha ventilátort nem cserélsz rajta szerintem tökéletes lesz.És lecseréltem két 12cm -re,és úgy megrekedt a levegő...,a többi már a mese része.Azt kell használni amit adnak hozzá és jó lesz, bár ha engem kérdezel,nem éri meg a felárat,annyival nem jobb.
-
ViZion
félisten
Nah, asszonynak megjött a Redmi X4. Szép, jó, könnyű... de a Honor 7-em nem cserélném el rá. Frissít a kamrában, titokban. Beléptem a fiókjában... szegény nagyfiam amit kapott
-Most nézd meg! Játszottak rajta, azóta jönnek a játékokból az üzenetek, most meg még ez is!
- Há' mi?
- Bejelentkezés Redmi X4 eszközről... de kibaszok a hekker &@{&Đ$ (lefordíthatatlan klingon szitokszó), megváltoztatom a jelszavam megint!
- öööö, neee, ez csak a játék üzente.
- de nem, ez eszköz, nem játékos akármi
- De AZ, Nekem higgyémá'. Meg nédaoda, meszendzseren mikjöttek heJJJ...
- Jajjdevicces cukiság de hülyék mitírjakrá?
- Nah, errővónaszó, eredjé cicáskép jóleszaz....a világ ismét megmenekült.
Dolgozóba lerakta a mester a laminátpadlót. Gyönyörű lett, ócó akciós diégós megteszi. Hány évet bírnak ezek? Egyelőre 50-100 évre tippelek, mert asszony nem enged rálépni. Ha metlakinál várni kellett, akkor tutkeráj, h ennek is kell pár nap. Csak ne én rakjam rá az első karcot.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
Blöki neked volt D15 ugye? milyen volt? mert szerintem azt veszek, házban elfér kettö is szoval helye lesz.. anyaghasználat stb érdekelne.. ugy öszességében milyen volt?
-
ViZion
félisten
Köszi!
Meglestem, single anno 93%-ot kapott. Nem új, de ez engem soha nem zavart, sőt, többnyire 1-2 évesen vettem játékokat (kivéve a BF3, 2145) mert akkor ócóbb. Multizni gondolom nem kell már, de nem is gondolom, h az a legfontosabb ebben.Gyuri: elvileg ez is folytatja, mint pl. Steam vagy Origin. De ezt mondjuk ki tudod próbálni kb. azonnal. Éjjelre hagyd csorogni, én is úgy szoktam, mert 100+100 GB van és az éjjeli jobban terhelhető.
ez meg kell: [link]
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Apucy01
őstag
Bolhás!!! hogy megy a gépem? tönkre ne vágd még el nem hozom!!!
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #9774 üzenetére
Az semmi, h a tarkódat veri, de van ez a enyhe nyomás is a végbélben...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
PowerColor Radeon RX Vega 56 Red Devil - csoda driver ide vagy oda ez akkor is sokk! Még ha a Merlin szokásos felárat levesszük. Lassan duplán igaz amit az aláírásomba látni.
-
Televan74
nagyúr
-
ViZion
félisten
TrollGyuri sétál a városban... [link]
-
Apucy01
őstag
Kicsi bolhás Troll !
ha kicsit kevesled az fps t vagy néha beesik kapcsold ki az smt t és úgy próbáld
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #9751 üzenetére
ehh, sírni tudnék... tudod, h a fél karodat adnám egy órácskáért a hölggyel?
-
Televan74
nagyúr
Már régen volt!
-
ViZion
félisten
Nah, megvan a gyereknek a kormány, speedlink O Z edition. Közepes minőség, kezdésnek elég.
Szerencsére a kamionos játékkal frankón műXik. Meglepődtem, 13000 km a fő profilban, 3000 km a másodlagosban... És ebben nincs benne, amikor x nap után elakad és vissza kell tölteni a több napos mentést. Durva, 6 évesen bejárta kelet EU-t...
Nah, sem a Grid, sem a dirt nem érzékeli. Letöltöttem valami victory akármit steam-ről, kuka. Copa akármit, kuka... Milyen autós játék van ingyenes, egyszerű? Renault truck is megvan.Megtaláltam:Ő V drift. ez kellett.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Apucy01
őstag
-
Televan74
nagyúr
Acer Aspire ES1-523-24RV fekete-piros notebookot kapnak az ősök karácsonyra.A 2010 -es pentiumos Acer Aspire kiszolgálta az idejét.
Először megrendeltem feketébe, aztán megmutattam anyámnak a többi változatot is.Egyből rábukott a piros - feketére.Találtam is neki megfelelő áron.Új notin tudnak már egy hét múlva facebookozni.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz Beretvás #9726 üzenetére
3200 -as ramod van? Mert akkor a gyári értékeken mehet a 2666Mhz -t is,esetleg a 2933Mhz sem elérhetetlen (nekem most ezen fut),3000Mhz és a 3200mhz mák kérdése.Nekem jöhetett akármilyen csoda bios nem akar többet menni 2933Mhz -n,de ezt tudja Cl14 -en is,alapból Cl16 lenne.
Én 3,8Ghz csapatom 1,25V mellett(LLC mode 3). Játék alatt 54-55C°. Silent a gépem.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz Televan74 #9725 üzenetére
hát nem játszottam még.. eddig gyári hütö van még nem vettem rendeset.. de egy cryorig R1 jön vagy egy BQ DRP3, kicsire nem adunk.. 23 fokos szobában 3.7 en 1.26 voltal megy most kicsi prime 95, 75 fokig ment fel.. ram az 2600 valamin megy egyelöre csak a listábol választva, nem probáltam idözitésekkel meg feszel veszödni eddig.. de minden tanács jol jön azon kivül hogy vegyek másik ramot..
-
Televan74
nagyúr
-
Beretvás
veterán
Jelentem megjött a Ryzen, még ha nem is érdekel senkit.. na most a ramokat majd kikell sakkozni, de egyelöre megyeget..
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #9721 üzenetére
ismerős, múltkor vagy fél óráig hiába baCCkodtam az F5-öt.
Klippes kérdésre semmi? Mi a franc az má'?
-
Gyuri27
félisten
Marha jó, hogy a ha-ban a hsz-t nem vagy alig látni egy ideje. Me kommenikációs próbéma lépett fel a szerverrel (jelentsen is bármit ez). De azért lassan, lassan csak javítani kellene. Vagy nem me jó az úgy.
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
Kis esti zene: [link]
Van egy, ami nem ugrik be... A klipp az megvan. Néger üzletember kiáll a meki elé és táncol. Közben akik nézik, elmondják, h a csaja miatt minden évben ott táncikál, jah. De nem tudom a címét. Olyan 5-10 éves modern zene, nem a Lonely boy, de hasonló a klipp concept. Valaki?
Még több menő klipp: [link]
Ez a polgár meg szvsz továbbra is egy zseni, tetszik amiket művel: [link]Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
-
Habugi
addikt
Beszúrom ide is, ki-ki okuljon belőle vagy röhögjön, aka hogyan lesz egy normál esetben ~2perces műveletből közel ~2órás sz*pás..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #9708 üzenetére
Nekem Rotim volt, most meg egy családi Labi van, terápiás kutya. Jópofa. Macsekok is vannak, gyönyörűek most a téli bundában. Kisfiam pont ma mondta, h jól meghíztak, szépek lettek... mondom nem hízott az, csak a szőre. Viccesek nagyon, ajtó mellett az ablakban ülve várnak minket.
-
Televan74
nagyúr
[link] The Best!
14 éve találkoztam vele,az első német juhászommal,és 5 éve lesz lassan hogy elment.
Nem vagyok vallásos,de hiszem hogy a halálom után találkozni fogok vele.Halála után 3 évvel is éreztem hogy figyel valaki, elsuhanó árnyat láttam a szemem sarkából.Tudom hogy itt volt még és azt is érzem hogy még mindig vigyáz a házra.Lehet hogy most sokan bolondnak tartotok,de ez van ,nem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #9701 üzenetére
bePALIztak...
Karácsonyi hisztivel hogy álltok? Nálunk már elég jól, meg is vagyok lepve...
-
Televan74
nagyúr
Tudom hogy ezzel nem teszem jóvá bűneimet! A remény hall meg utoljára, meg én! Mondá az úr!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Lexus, Toyota topik
- Xbox Series X|S
- Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Fényképen a Poco F7
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- SSD kibeszélő