- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz
myckey #20179 üzenetére
Érdekes én megnéztem most, mindenhol tudom tiltani csak a Teljesítmény beállításnál nem. Ott hiába kapcsolom ki mindig visszaáll. Szerintem bugos. Lehet hogy egy friss driver telepítés megoldaná a problémát.
Én nem nagyon foglalkoztam vele, és ezután sem fogok. Nincs rá szükségem egyelőre. Meg ha nincs meg a 60fps akkor nem is igazán működik, pedig szerintem az lenne a cél hogy az alacsonyabb fps -ből legyen élvezhető sebesség. -
Televan74
nagyúr
válasz
myckey #20157 üzenetére
BG3 -ban kevés a játékidőm. Így nem tudok nyilatkozni.
Bár most inkább a Dragon Age The Veilguard megy. Ami nem egy BG3 szint, de szódával elmegy. Négy karakterem van játékban(a romantikus opciók miatt).
4-5 óra játék megy éjjel, de ha valami beszippant, akkor azt veszem észre hogy ébreszt a telefonom.
Veilguard lerántott a WoT függőségemről. Sajnos a WoT idegbeteggé tett. Nem nekem való. Semmi elégedettség érzést nem hozott. Csak a pénzt égettem benne.
Maradnak az rpg -k és az akció kaland játékok. Cyberpunk -ot még az elején játszottam kétszer végig. Azóta nem játszottam vele, pedig a Liberty city dlc -t is megvettem. Most biztosan sok újdonság lesz nekem benne. -
Gyuri27
félisten
válasz
myckey #20133 üzenetére
Ez is egy lehetőség. Te bukszád te döntésed.
7500f alá nem adnám az biztos.
Aztán ha ez már eldőlt ehhez néznék ram teszteket. Oszt jól eldönteném, hogy 4800-5600-6000-s legyen.
Te meg ott strihelsz, azaz azt csinálsz amit akarsz.norbert1998: ahhoz nem kell pc. Kinézel az ablakon, nézed az m1-et és ott is van a világvége.
-
-
blp85
senior tag
válasz
myckey #20092 üzenetére
Ha az adatlapodon lévő [ID Cooling Frostflow 240L AIO] -d van, akkor az kompatibilis elvileg az AM4-el, a Ryzen 5700X-et meg simán lehűti, de az 5800X-et is, aminek jóval magasabb a TDP-je.
Én sem váltottam, és szerintem nem is fogok AM5-re váltani, mert a jelenlegi igényeimnek az AM4 is megfelelő.Ha esetleg léghűtés mellett döntenél a Thermalright hűtők is nagyon jók.
-
Gyuri27
félisten
válasz
myckey #20088 üzenetére
Akkor az 5700 a barátod lesz. 56k körül. Lap 38k körül. Ez még szállítással is kb 100k. Ram is kijön 20k-ból. Oszt ennyi.
Esetleg 5700x-5800x a 32mb l3 miatt.
Az hogy mi a bánat lesz 6 év múlva senki se tudja. De ha ennyire előre gondolkozunk én x3d procit vennék. Ha csak 3 év akkor valószínüleg elég a 8 mag. De hát ezt se látja előre senki. -
Gyuri27
félisten
válasz
myckey #20078 üzenetére
Nem. Van egy pl gskill aegis 3000 Cl 16 kited mellé pl Corsair 3200 cl 18 akkor simán a lassabb megoldás fog menni. Ugye ha benne van egy kit ami ment már xmp beállitva. Akkor a következő Kitt is úgy fog menni. Ha nem akkor indul jedec szabványon és úgy xmp vagy kézzel beállit. Anno volt 3-4 különféle modul is gépben. Csak ugye a lassabb a mérvadó. Szintén régen még a DC is ment különféle ramokkal. Persze ha a szervezés és időzités ugyanaz volt.
-
Televan74
nagyúr
-
válasz
myckey #19961 üzenetére
Sony is cancelling the PSN requirement for Helldivers 2
https://twitter.com/PlayStation/status/1787331667616829929Helldivers rajongók -- meghallgattuk a visszajelzéseiteket a Helldivers 2 fiókkapcsolati frissítéssel kapcsolatban. A május 6-i frissítés, amely az új játékosok és a május 30-tól kezdődően a jelenlegi játékosok számára is megkövetelte volna a Steam és PlayStation Network fiókok összekapcsolását, nem fog továbblépni.
Még mindig tanuljuk, mi a legjobb a PC-s játékosok számára, és a visszajelzéseitek felbecsülhetetlen értékűek voltak. Még egyszer köszönjük, hogy továbbra is támogatjátok a Helldivers 2-t, és folyamatosan tájékoztatunk titeket a jövőbeli tervekről. -
-
rolcsy94
tag
válasz
myckey #19827 üzenetére
BE QUIET PURE BASE 500 házat és SEASONIC G12 GM 750W tápot néztem bele.
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
válasz
myckey #19800 üzenetére
Már megvan amit szerettem volna. Majd ha ezzel nem megy az 1080p/ultra, akkor azzal a játékkal nem azon játszom. Remélem 2 év minimum kitart nálam. Processzorba is majd csak akkor lépek feljebb ha nagyon muszáj lesz.
Ott is meg tudnám venni a 5700X -et, de a új és régi(használt ár) között hatalmas ugrás van, majdnem a duplája. +2 mag/ 4 szál nem éri meg. 5600 tökéletesen megy alapon, nem kellett hozzá nyúlnom, hőmérsékletek ideálisak.
Ma már fontos a probléma mentes működés, sajnos kezdek vén kutya lenni. Régen ami izgatott és elszöszöltem egy beállítással fél napot, egy picivel jobb teljesítményért. Na ma már ezt pont leszarom, menjen úgy ahogy azt megalkották. CPU alap, memória XMP, VGA berak és használ. Nincs piszkálás és az élet szép.
-
Televan74
nagyúr
válasz
myckey #19796 üzenetére
Én olyat írtam...Ha 230.000 Ft lenne a RTX 4070 teteje, akkor azt vettem volna. - és itt álljunk meg egy szóra( de úgy is több lesz belőle). A teteje, nálam a csúcsok csúcsa vagy a krémek krémje. Ami most 300.000 Ft feletti kategória.
De számoljunk egy kicsit, a 2070Super bányászláz előtti(amikor a cégek még nem kurvultak el) árát tudom, az 186.000Ft volt. Erre dobjunk rá egy tiszteséges 20% -os inflációt. Meg is van az xx70 széria új ára ami 225.000Ft körüli összeg. Ami még magyar viszonylatban is vállalható lenne egy ilyen kártyáért. Tudom megint bilibe lóg a kezem. -
Televan74
nagyúr
válasz
myckey #19793 üzenetére
Gainward tetszett volna úgy 50.000 - 60.000Ft -al olcsóbban(egy álomvilágban).
Ahogy neked drága a 6800, úgy nekem is drágák a 4070 -es kártyák.
Na jó a Define 7 nekem is apróról van, de csak mert piszkos jó ajánlat volt 38.000Ft -ért. Bolti ára akkor 90.000Ft körül volt.
-
Televan74
nagyúr
válasz
myckey #19786 üzenetére
Miért, az Nvidia 4070 és 4070Ti is azonos áron lesz azonos teljesítménnyel!
AMD még vár az új szériával, amíg kikopik a 6000 -es széria. És most okosan is teszi. Nyilván kellett neki ehhez a túlárazott, fogykos 4060Ti is. Mindenki elkezdte vásárolni a 12/16GB -os AMD kártyákat.
Sapphire Pulse 5700 -ra emlékszem, nem volt rossz a két ventis modell.
Számomra, ha egy típusból nincs review az már gyanús hogy nem az igazi, ugyan is megfigyelhető hogy a gyártók azokból a modellekből nem küldenek a review készítőknek.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
myckey #19754 üzenetére
Nekem barátom egy 3800xt bőven elég de egy 3900-re se mondanék nemet.
Az 5700-ak elég jó árban vannak, de akkor már vga is kellene. Nincs ennek a pénznek a töredéke se. Szal marad minden.
Ja meg nem adok egy játékért 70-100 eurót.Blöki: mit hittél? Ne vicceljél már. Én nem vagyok matematikus, de ki tudom számolni mikor cserélsz gépet. Megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Videós, mozgóképes topik
- Spórolós topik
- Óvodások homokozója
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest