- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz stratova #4599 üzenetére
Mivancsicskalángos? Ne rázogasd a pofon fát! Nem kell ám mindenkinek kalácsmódónzizzenteniacécót!
Tudom otthon ülve a névtelenségbe, a homályba, anyu mellett könnyű erősnek meg viccesnek lenni. De tesa én megkereslek, megtalállak és az összes velejedet kiszipolyozom. Aztán bele váglak a napba.
Te habisztigéza, kamukázmér.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Lacielvtárs #4597 üzenetére
Mételykapitány, hurutharcos, zsákospéter. Van itt még. Legyél nyugodt.
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
Beretvás
veterán
Reggeltet. Ujabb 4 nap fincsi melo.
-
Televan74
nagyúr
Jó reggelt! Megyek ágynak esek!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
-
myckey
veterán
No rx 470/480 topicba varrott cimboránk megint feltévedt a magas lóra
Kell nekem mindig a fájás.
Gyuríí, jer és büntess!
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Beretvás
veterán
mindég csak az evés..
-
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #4582 üzenetére
Dettó.
Most vagyok már.
Végén az eredménynél a szavazós rész az mi?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Reggel ormányossal játszottam,de el kellett mennie. Utána egész nap hízókúrán voltam, ettem,aludtam,ettem,aludtam és tévéztem.
-
-
Beretvás
veterán
na miez a nagy csend? elvitte a cica a nyelvetek?
-
myckey
veterán
Halló uraim!
Nem jöttök az rx470/480 topicba wotozni?
Jó a buli
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
Beretvás
veterán
reggeltet naplopoook...
-
Methionyl
senior tag
válasz Televan74 #4554 üzenetére
Végül megvettem én is (15€ -s változatot). a free 7 napos guest-tet régebben kipróbáltam, meg is tetszett akkor de nem volt rá keretem. De most már nem hagyom ki
Ki milyen szerveren van akkor?They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Beretvás
veterán
csakmegvettem a NFS-is.. jolesz idegölönek..
-
ViZion
félisten
Nindzsaharcos troll Gyuri, gyere játszani! Televannal aprítunk éppen.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
BDO(Black Dessert Online) 41GB, nem semmi. Kíváncsi leszek rá mennyire éri meg az 5€ -t a starter pack.
Amúgy nem papucs,hanem ágytakaró.Anyám emlékezett rá mennyire oda voltam érte,mikor együtt voltunk a Jysk -be.Nekem ez most többet ért mint bármilyen drága ajándék,mert ez szívből jött.Na elég ebből az érzelgős f@szságból mert mindjárt elsírom magam.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Jó reggelt!
-
Apucy01
őstag
Reggelt másnapos lények!!
Találós kérdés: az OSH hogy tud berúgni???
nem tudtam rájönni hiába gondolkodom..
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Beretvás
veterán
na mi ez a nagy punnyadás?
-
Beretvás
veterán
reggelteket.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Meglátjuk. Ugye alapból a Prometheus is megosztó volt, volt akinek bejött, volt akinek nagyon nem. Nekem Alien szinten ez bejövős, főként ha már Alien néven fut. A Prometheus tetszett, de számomra sem volt maradandó. Persze Én nem olvastam a könyveket, így nem ítélkezem.
Más: Megvettem a Metro Redux bundle-t. Max AA-val 20 FPS menüben!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #4543 üzenetére
Kettes alá a Trailer, a sztory pedig ezalapján buktáról feljött hármas alára.
Megköszönném de még mindig szinten aluli, reméljük többet mutat majd.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Féligmeddig az. Lényegében ez az a hajó, amit a Prometheus végén látsz.
Ugye a Neomorf-okat nem látjuk, és elvileg azok is lesznek, a sima Alien-eken kívül.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #4540 üzenetére
Mi ez a szar már megint?
Nem ez a Prometheus folytatása?!
Hány idegen űrhajót találnak még vajon, hány rókabőr?! A Prometheus sztoryjából ugyan hogy jött ez ki mint folytatás?Alien a zuhanyzóban, úgy van pasztmek.., vakuljanak a parasztok.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #4532 üzenetére
Eddig nekem sem volt, ma délután szar... Nem tudom, h ping alapján vagy miért. Majd még próbálom, de enyhén játszhatatlan. A rejoin time egy vicc.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
mi a helyzet naploposok?
-
ViZion
félisten
NAh, Televau-val toltunk pár kört, jó is volt. Viszont sajnos az egész KUKA.
Azzal nem tudok mit kezdeni, h játék alatt kirak a szeró, utána a rejoin 1-2 perc... Ez így nem játék, ha nem bírják a terhelést, akkor fejlesszenek, vagy csukják be.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Pickit3
aktív tag
Kellemes Karácsonyt és egy kis muzsika hozzá.[link]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát gyerekek.. erre egyszerűen nem tudok mit mondani.
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
Én meg VizionHUN vagyok, tessék megkeresni.
-
myckey
veterán
Kellemetesen Boldog Ünnepeket néktek, urak!
meg minden egyéb féle-fajta lény"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Televan74
nagyúr
Telepítem! Televan néven vagyok,mily meglepő. Megtaláltam az accom.
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #4516 üzenetére
hát nekem ott nincsenek barátaim.
Mezei co-op nem ér?
Akkor biza ott haverkodnunk kell és játszani együtt. EhhHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Jakuskacsa
senior tag
Boldog karácsonyt néktek!
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #4506 üzenetére
Jóember, Te engem átbaCCtá...
Tolom ezt a HÓCSot. Azt mondtad kapok 5 hőst. Hát egyet kaptam. Van még pár free to play. Ezek meddig vannak meg? Mert nincsenek megvásárolva, azt látom. Veteran co-op megizzaszt, alatta easy as pie. Rombolós vagyok, néha beállok a küldikbe, de inkább solo, amíg nem tudok mindent jól irányítani.
Vegyek valami hőst? Azt meg tudom venni, amelyikkel szeretem tolni, vmi csaj, nagy bummja van, de kevés HP.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hszilard666
veterán
Boldog karit mindenkinek!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Beretvás
veterán
-
Gyuri27
félisten
-
-
Televan74
nagyúr
Kellemes Ünnepeket!
-
Televan74
nagyúr
válasz hszilard666 #4502 üzenetére
Visszavonom a dolgot.Már rég néztem árakat, lehet(ett) 100k körül kapni.
-
Televan74
nagyúr
válasz hszilard666 #4500 üzenetére
Arra a 100k árra még várhatsz! Bár ha jön majd a 1080Ti,esetleg meg lesz a lehetőséged hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest