- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sanchez638 #40518 üzenetére
Tualatin-os lapot nem csináltak scsi vezérlővel? Úgy értem olyan lapot, amibe tua mag megy de a chipset valami szerveres. Meg persze valami 160-as SCSI
-
quailstorm
félisten
válasz
Sanchez638 #40511 üzenetére
Azt hogy legolcsóbb=legnépszerűbb kártya lehetett kb itthon a maga idejében.
Még nekem is van. 800x600 256 szín, 512KByte VRAM, de fel lehetne bővíteni 1MB-ra, ha lenne mivel. -
törölt tag
válasz
Sanchez638 #40508 üzenetére
Ajjaj, valamikor nagyon régen nekem is volt, azt hiszem 700MHz körüli példány. De szerettem. Viszont már akkor is ritka volt
-
YumeD
tag
válasz
Sanchez638 #40503 üzenetére
Nem feltétlenül, mint írtam feszállítósat (nekem legalábbis...) nem nagy kaland átkendácsolni tua kompatibléra
Amúgy, van pl ip3/T -m, de az sajnos csak egy darab és más lapba van szánva
Még a doboza is megvan, MISTRAL matricával
-
Vladi
nagyúr
válasz
Sanchez638 #40503 üzenetére
Az miből derül ki?
-
válasz
Sanchez638 #40488 üzenetére
nézd meg OC-be mit tud
-
válasz
Sanchez638 #40480 üzenetére
Ha az alaplap tudja és fel van téve a Win98 HDD patch akkor ok lesz.
-
gerlaip
addikt
válasz
Sanchez638 #40479 üzenetére
sanchezsa és YumeD
Jóvanmá, f@x műkedvelő bölcsész vagyok.
-
YumeD
tag
válasz
Sanchez638 #40482 üzenetére
Így van
De semmi esetre sem "tyúkbél"
... éés nem radír, hanem törlőgumi
-
YumeD
tag
válasz
Sanchez638 #40479 üzenetére
Nekünk technikumban fejünkbe verték hogy az "fali dugaszoló aljzat."
És nem kábel, hanem vezeték... nem körte, hanem villanyizzó... -
Vladi
nagyúr
válasz
Sanchez638 #40436 üzenetére
Ez sli. De kérdés, hogy mi van eseliben?
(#40443) PeachMan:
Ráindítasz random linux live i386-ot és látod, hogy működik -e a kártya.
(#40447) MMIX:
Érdekes, hogy legnagyobb bitráta az 45 Mbps. A pci csatoló meg leglassabban is: 133.33 MB/s. Átfér rajta a fullhádé oda vissza.
Istenem egy christal hd chipet miért nem varrtak sose pci kártyára?
-
SP4C3
veterán
válasz
Sanchez638 #40436 üzenetére
Aztaqrva, ez a tied?
-
SP4C3
veterán
válasz
Sanchez638 #40434 üzenetére
Működhet, sőt így még az northbridge-nek is lesz aktív hűtése
Személy szerint inkább a hídon cserélnék hűtőt, minthogy szétvágjam a kártya hűtésének a burkolatát. -
törölt tag
válasz
Sanchez638 #40431 üzenetére
Igen. Működik, más rendszer alatt (Aros) használom.
-
gerlaip
addikt
válasz
Sanchez638 #40431 üzenetére
Igen, a telepítő cd, amit linkeltetek, nekem is bejött az NF7-hez.
PeachMan: Drivers.hu-ról próbáltad a drivert letölteni? Azt hiszem csak 5MB Win98-ra. A nagyobbak nekem sem mentek fel, csak XP-n.
-
válasz
Sanchez638 #40417 üzenetére
Mikor az a gépem készült, éppen egy Ti4200 volt csak szabadon
-
válasz
Sanchez638 #40382 üzenetére
Nekem meg az nForce630a tűzforró, viszont vígan megy a lap, azért a biztonság kedvéért kapott külön ventit, bár most csak tartalék, üzemen kívül pihen.
-
válasz
Sanchez638 #40350 üzenetére
A legkisebb/legelső P4 megépítése a cél, az 1.9- es proci már csak egyfajta viszonyításnak kerül bele, bár az is marad benne valszeg.
SP4C3 : a CD/DVD szabványok meg bootsector- ok kavarása néha nekem is agyrohamot okoznak
-
válasz
Sanchez638 #40327 üzenetére
Abból csak 4200- asok vannak nekem, a 4800 elég ritka vad
-
válasz
Sanchez638 #40279 üzenetére
A cipő mennyi?
-
válasz
Sanchez638 #40279 üzenetére
így a földön benn' a ganyéban egyik sem érdekes
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Sanchez638 #40251 üzenetére
Noname Codegen 300-as, de jobb féle, úgysincs rendszeres használatban a gép, 13 A ír a 12V-os ágra.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #40224 üzenetére
Hallottatok már a SUMA PLATINUM-ról. [link] Úgy látom Geforce FX-ig / Radeon 9xxx-ig gyártottak VGA-kat.
-
SP4C3
veterán
válasz
Sanchez638 #40219 üzenetére
Ilyen dinókkal xD meg repülőkkel körülvéve, csak komoly lehet!
-
Vladi
nagyúr
válasz
Sanchez638 #40216 üzenetére
Egy kupleráj az a lap...
-
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638 #40215 üzenetére
Kis érdekesség... Bele van törve 2 érintkező a ramról..
-
válasz
Sanchez638 #40211 üzenetére
így van, érdemes megnézni am emória foglalatok épségét, de ha az oké, akkor valszeg az északi hídban a memória vezérlő adta be az unalmast...
-
MMIX
addikt
válasz
Sanchez638 #40211 üzenetére
Egyszer jártam úgy, hogy valaki lapján hibát kerestem, két érintkező volt összeérve a memória foglalatban.
Volt olyan, hogy processzor lábain volt műszál/szöszmösz feltekeredve. -
quailstorm
félisten
válasz
Sanchez638 #40168 üzenetére
Csak sima 8 volt és Shader 1.1.
-
quailstorm
félisten
válasz
Sanchez638 #40165 üzenetére
Optimalizálásnak mondod a DX8.1-et és a Pixel Shader 1.3-at? (Meg GL1.3).
GeF4 hatalmas előrelépés volt.
Mondjuk ez csak később jött ki igazán, és nem sokáig tartott, mert a DX9 lett a hosszú életű szabvány. -
zoltanz
nagyúr
válasz
Sanchez638 #40165 üzenetére
Igen, gondolom több tranyó, kisebb csíkszélességen, (magasabb órajeleken ment) +1 Vertex Shader így lett 2 db. A Ti4400 és Ti4600 (néhány Ti4200 is) nagyobb is volt, magasabb TDP-vel.
-
quailstorm
félisten
válasz
Sanchez638 #40162 üzenetére
Kár hogy az enyémről nincs fotó, vagy nem tudom hol lehet. Képzelj el egy fekete kártyát amire rá van rakva ferdén egy tápventi és leöntve az egész műtakonnyal (szintén fekete). Gusztustalan mennyiségű olvadt műanyaggal, venti egyik sarkán rögzítve csak.
Na nekem ilyenem volt. Az is azért, mert apám, aki nem akar soha játszani és nem is érdekli az ilyesmi, rájött hogy azért nem lehet a végtelenségig használni az Elsa Winner 2000 Officet. -
quailstorm
félisten
válasz
Sanchez638 #40159 üzenetére
Ti 200 volt. Akkor nem nagy kár érte gondolom.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Sanchez638 #40152 üzenetére
A legjobb a Gainward Ti/550 265/595 MHz-es (DDR 3.8ns) órajeleket is el lehet érni
(mod nélkül) -
unclefucka
senior tag
válasz
Sanchez638 #40154 üzenetére
Mondjuk a piros kártyán valóban nem mutat jól a kék hűtő.
A Chaintech-em meg nem működik, de legalább szép. -
unclefucka
senior tag
válasz
Sanchez638 #40152 üzenetére
Nálam van egy hibás Chaintech Ti200
-
MMIX
addikt
válasz
Sanchez638 #40139 üzenetére
Az enyém nem pont ez, S939 Athlon 64 3000+ Venice @ 2745MHz, gyári dobozos bordával. (folyamatos működő beállítás)
A hűtőjét most is használom az AM3 Sempronon @X2 3500MHz (folyamatos, köhögős max 4000MHz, kibír egy képmentést+pár perc) -
válasz
Sanchez638 #40139 üzenetére
ez a plafon?
amúgy igen, ez elég jónak számít... bár nem kiugróan jónak, mert a szandik simán elszaladgálnak 3GHz fölött is kicsivel... de pl az enyém már 2800 fölött is köhögött -
Oliverda
titán
válasz
Sanchez638 #40125 üzenetére
Az lenne a legjobb, ha budapesti lenne az illető.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Sanchez638 #40118 üzenetére
Mennek, ha újabb Rev-es a lap aszem, Tualatin sem akadály.
Nekem sima P2 csücsült benne. (nem Cerka). Deschutes CPU maggal. -
válasz
Sanchez638 #40086 üzenetére
nekem van egy jó régóta, elégedett vagyok vele, sőt igaziból volt PCIe-s HD3870-esem is ilyen ratyi hűtéssel.... ott sem volt gondom, tényleg csak ez hogy össze vissza szabályoz, szal a venti szabályzást célszerű kézbe venni...
Mondjuk az tény és való, hogy első ránézésre nem valami bizalomgerjesztő a cucc, és van rá sansz hogy elég nagy hibarátával hullanak -
válasz
Sanchez638 #40084 üzenetére
a hűtése jó csak a vezérlése szar hogy állandóan fel le kapcsolgatja a ventit
-
erer1000
őstag
válasz
Sanchez638 #40075 üzenetére
az sem rossz megoldás
majd ha a Pi-t szűkösnek érzem akkor mérlegelem majd a régi pc vs bolti nas opciókat
-
erer1000
őstag
válasz
Sanchez638 #40072 üzenetére
szép szép
nekem nagy szempont lenne hogy passzív legyen mert aludnék is
laptopnál megoldottam. venti csak max terhelésnél indult be, addig passzív, és ha zavart, egyszerűen egy csavarhúzót dugtam a ventillátorába és ismét passzív volt. 2 napot simán kihúzott így utána megsajnáltam és kihúztama csavarhúzót, de nem állt le túlmelegedés miatt soha
-
erer1000
őstag
válasz
Sanchez638 #40070 üzenetére
úúú mesélj még :3
mi volt abban a drágaságban
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
Sanchez638 #40040 üzenetére
Ha gban nem tart rájuk igényt, engem érdekelne a nem gombhiányos példány. Illetve ha előny, ha nem hagyom rajtad a másikat, akkor egyben a kettő.
-
válasz
Sanchez638 #40040 üzenetére
Értekezünk.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #40033 üzenetére
Nyilván sem működő, sem döglött állapotban nem érnek kb semmit.
Mivel mindegyik különböző, lehet valakinek pont ilyenhez kell donor. Pont semmire nem megy a másik "ingyenessel". -
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
Sanchez638 #40033 üzenetére
És a másiknak mennyire nincs baja?
-
válasz
Sanchez638 #39957 üzenetére
Te most BIOS-ról beszélsz? mert én alaplapi rev számról
BIOS-tól független a +-os procik megfeleő kezelése.. csak az alaplapi rev számít -
válasz
Sanchez638 #39955 üzenetére
persze hogy megy, csak ha 1.04-es vagy újabb rev-es akkor vissza lassul
-
válasz
Sanchez638 #39953 üzenetére
Tök érdekes hogy a P5A-t mondod, pont egy P5B-vel foglalatoskodok, új procikkal nem indult, ősrégi bios volt rajta, most frissítem, bízva a legjobbakban.
-
YumeD
tag
válasz
Sanchez638 #39944 üzenetére
Hát, irányár és hirdetés nélkül tényleg nem
Lehet inkább úgy kellett volna feltennem a kérdést, hogy "Nem hirdeted meg?" -
zoltanz
nagyúr
válasz
Sanchez638 #39942 üzenetére
Attól függ, van az a pénz.
Annyira ritkaságom, úgysincs sincs, hirdetéseket úgyis olvasoki, majd találok megint. -
YumeD
tag
válasz
Sanchez638 #39940 üzenetére
Nem eladó?
-
gerlaip
addikt
válasz
Sanchez638 #39937 üzenetére
Köszönöm, hogy figyelmeztettél!
-
quailstorm
félisten
válasz
Sanchez638 #39926 üzenetére
késleltetés miatt nem jobb
-
válasz
Sanchez638 #39926 üzenetére
egyszerűen nem gyorsul már tovább a platform, mindegy hogy 800-as CL5-ös DDR2-vel csapatod vagy 1333-as CL8-assal...
Persze Az Aida64 mem tesztje szépen kimutatja a sórást, esetleg a Winrar benchmarkja gyorsul valamelyest azt kb ennyiez a típikus ártani nem használ kategória
-
válasz
Sanchez638 #39908 üzenetére
igen.. az már nagyon kell a WOT-nak sem árt.. de ha az alacsony ár dominál akkor itt is lehet fogni egy 3-4rongyot... illetve elég az olcsóbb lap ahol szinztén lehet fogni egy 2 rongyot... és azért máris nem mindegy hogy 20ezer a vége vagy 15ezer... ez kapásból 25%...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Sanchez638 #39895 üzenetére
Geforce FX-ek sztem biztos mennének SS7-ben is.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638 #39865 üzenetére
Az az érzés csak neten jön át, addig amig meg nem lesz a cucc. mindennel így van sajnos.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638 #39863 üzenetére
A deszka volt picokdrága. 35 volt még nyáron, de kaphattam volna olcsóbban is. De a gigabyte mániám tudod... semmi más márka nem jöhet deszkából nálam szóba Core 2 utáni platformokra.
-
válasz
Sanchez638 #39859 üzenetére
csak beágyazott rendszerek kaptak olyan procit és kb ritka mint a rózsaszín holló, szóval napi használatban nem fogsz találkozni velük
Jahh meg még a Broadwell-ek amik bepattinthatók LGA1150-be... jahh, jó cucc, bár inkább csak az IGP tud belőle komolyabbat profitálni... -
válasz
Sanchez638 #39843 üzenetére
Igen, Win7 alatt is szépen szól a Daniel K féle csomaggal. Zenehallgatáshoz meg a Foobar2000+Wasapi+SoX resamplert ajánlom hozzá.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Sztem Win7-en használj Kodi-t, én ott tapasztaltam javulást (mindegy milyen hangkeltő) és beállítani WASAPI-ra.
-
válasz
Persze, az azért nem rossz minőség.
Bár nekem tökmindegy mi prüntyög, de ha van füled, meg hangtechnikád hozzá, biztos meghallod a különbséget. -
zoltanz
nagyúr
válasz
Sanchez638 #39820 üzenetére
Írtam PÜ-t!
-
válasz
Sanchez638 #39803 üzenetére
Szerintem elmondás alapján képtelenség megmondani, de még kézbe fogva is csak tippelni lehetne.
Akkor tudod meg a biztosat, ha kipróbálod mindkettőt. -
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638 #39799 üzenetére
gban jegelve/elrakva elvitelre
.
-
válasz
Sanchez638 #39799 üzenetére
Szerdán megyek feléd, írok is privátot.
-
unclefucka
senior tag
válasz
Sanchez638 #39776 üzenetére
Nekem sajnos csak egy kékem van, egy NF7 lapon trónol, de megfordult már más lapon is.
-
válasz
Sanchez638 #39777 üzenetére
Igen, ezek azok. Az Intel-kompatibilis 4GB-os DDR2 ramok szó szerint többszörösébe kerülnek az AMD-only ramoknak, azzal normális ember nem is foglalkozik.
-
válasz
Sanchez638 #39744 üzenetére
Rá lehet segíteni hajszárítóval, én szoktam ilyet csinálni, ha nem tudok várni az alkatrész beüzemeléséve. Felforrósítod 100 fokra aztán hadd szóljon!
-
válasz
Sanchez638 #39739 üzenetére
Igen, Rive nagyon jól mondja.. erre tényleg nagyon, de nagyon, sőt még annál is jobban figyelj rá...
ha csak annyi, hogy a kinti 3-5-8fokról hozod be szobahőmérsékletre, akkor is legalább 30 de inkább 60 percet várj a bekapcsolásával!!!!! 15-20perc NEM ELÉG!!!!!!!!
sajna valszeg pont így nyírtam ki egy 19-es CRT-met20percet vártam vele, de kevésnek bizonyult
-
Rive
veterán
válasz
Sanchez638 #39736 üzenetére
A fekete-fehér monitorokban nincs annyira elszállva a nagyfesz, mint a színesekben.
Ha nem azonnal kapcsolod be, hanem egy-két hétig szárítod valami extrém száraz helyen, akkor jó esélyeid vannak.Ugyanez színes monitoroknál necces. Ott 9-10kV helyett 25-30kV a nagyfesz, sokkal kényesebb.
-
válasz
NA igen, Tim82 felvetése nem alaptalan
ez így azért elég semilyen kérdés, hiszen igen sok mindentől függhet a dolog
DE!!!!!
Annyit azért el mondhatok, hogy nekem a padlásomon volt egy fekete zöld "színekkel" dolgozó herkules moncsim, amit 16 évesen vittem fel a padlásra, majd jól el felejtettem.... tavaly a kiállításom előtt jutott eszembe, lehoztam ,lepucoltam és lám működött hibátlanulfent a padláson télen -20 nyáron +70 fok volt/van... és bizony komoly szélnél, ha a hó is esett, némi hó is befúvódott a palák alá ide oda... de ezeknek ellenrée a felvitt működő alkatrészek pár/sok évvel később előhozva is működtek szinte mindíg... tehát ha a moncsi jó volt, van esélyed arra hogy most is jó lesz
-
Tim82
félisten
válasz
Tőlünk megkérdezni, hogy a ti sufnitokban évek óta meglévő monitor működhet-e még...
Megválaszoljuk, de a telejóslásért fizetni kell.
-
válasz
Sanchez638 #39705 üzenetére
Nagyjából ennyit
-
válasz
Sanchez638 #39689 üzenetére
igaz-igaz
-
válasz
Sanchez638 #39678 üzenetére
Ami nem tiszta nekem:
- olyan kábeleket szereznél bele, aminek a másik vége vga, sata, táp bemenet, stb?
- vagy megvan ami a kábelek túlfelére kell?
Egyiket se nagyon tudom elképzelni így látatlanban.
Ha ez egy ipari modul, akkor van egy környezete is, vagyis a kábelek vége nem általad használható ki / bemenet, hanem csatlakozik egy másik modulhoz.
Ha az megvan, akkor oké a kábel-keresés.
Fentiek alapján nem nagyon hinném hogy tudnád használni a modult, vagyis véleményem szerint nem létezik olyan kábel aminek a másik vége vga kimenet, sata csati, vagy usb csati.
De lehet hogy valamit nem jól gondolok - milyen kábeleket keresel hozzá, illetve hogy gondoltad használni a modult? -
válasz
Sanchez638 #39675 üzenetére
Ebayen minden van.
Mi ez pontosan?
Egyik kábel sincs meg, vagy valamelyik tönkrement? -
válasz
Sanchez638 #39668 üzenetére
Ilyen regi moncsi/kartya engem is erdekel. CGA/Herciles/EGA csatolo-monitor parosert fizetek is.
-
válasz
Sanchez638 #39665 üzenetére
Egy számtech boltban van E-hulladék láda, melynek megteléséről szoktak értesíteni, remélem belefutok még 5800/5900- ba, ott két árkategória van, az értékesebbek 500Ft/db, a többi meg 0Ft/db
-
válasz
Sanchez638 #39660 üzenetére
Ott van az is, sajnos az tényleg első szériás - ha sima Prescott cerkával nem megy (ezt igazából vakon nem lehet eldönteni, tesztkártya nélkül), akkor halott.
-
válasz
Sanchez638 #39658 üzenetére
Amit linkeltem, megnézted?
Ott kiderítheted hogy pontosan milyen procit kezel revíziófüggően a lap.
De ha alap cerkával nem indul, akkor nem lehet hogy halott? (nem tudom hogy vetted és kitől) -
válasz
Sanchez638 #39654 üzenetére
Mivel a felsorolt procikat támogatja a lap, a legfontosabb kérdés: mit mond a tesztkártya?
Mert enélkül pont ugyanaz lehet a baja mint az összes korábban hasonlóan feltett kérdés esetében: bármi.
Anélkül hogy tudnánk hogy mit reagál a lap, csak ugyanazokat a tippeket lehet végigzongorázni mint máskor, megintcsak minden logika nélkül, felsorolásszerűen: halott a lap, halott a proci, halott a vga, halott a ram, illetve ugyanezek "nem kompatibilis" előtaggal, hibás elem, és az összes további opció.
Illetve bios ftissítés kellene - de ugye ezt sem tudjuk, mert még nem tettél bele olyan procit ami az első biossal is megy.De itt egy kis segítség, a revízió, és ezáltal a kompatibilitás ellenőrzéséhez.
Ettől függetlenül én egy Prescottal próbálnám ki hogy indul-e. -
válasz
Sanchez638 #39652 üzenetére
Ha csak az a kerdes, hogy elindul-e, akkor egy sima 256kB-os ISA-s Trident is megteszi. De abban nicns kosoznet, ha mar hasznalni is kellene valamire.
-
válasz
Sanchez638 #39631 üzenetére
egy PCI csatorna van, és azon osztoznak a portok, ileltve maguk a bővítő kártyák
-
cbmfan
senior tag
válasz
Sanchez638 #39601 üzenetére
minek, leírtam minden infót róla. de ha ragaszkodsz hozzá, holnap lövök.
nem hiszem, hogy VGA, hisz anya van kábelen.
én is imádtam az ilyen idiótákat. az ilyeneknek köszönhetően hagytam abba az itthoni bizniszt.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #39589 üzenetére
-
válasz
Sanchez638 #39492 üzenetére
Also kategoriaban? Arban el vannak szallva. A legdragabb APU-t Pentium arban adva talan el is lehetne adni. Sajnos CPU teljesitmenyben meg a ket modullos modellek is csak neha erik el az i3-mak teljesitmenyet. IGP-ben meg ott tartanak, hogy jatekhoz pont kevesek, vagy brutalisan kell butitani a grafikat, pl 1080p monitoron 720p-re. Szoval kicsit visszas szamomra a lehet vele jatszani reklam amikor ahhoz, hogy ez igaz legyen kihereljuk az A kategorias jatekok nagy reszet. Raadasul az alaplap gyartokat nem tudjak kezben tartani, tobbuknel is throtling problemak vannak. FX-hez adott hutokkel meg macskat sem lehet dobalni, az uj huto vegre elegseges lesz, mint az Intel hutok. Szoval valamit a vegso simitasok hianyoznak az AMD oldalon, hogy problema mentes alternativat nyujtsanak. Pl. egy modulos A6-ra Phenom hutot felrakva erdekes modon eltunik facebook jatekok alatti be-be rangatas. Aprosag, de rohadtul bosszanto.
Haragszom az AMD-re, mert nem ad valos alternativat es lassan csak sliedware, 90% kesz termekei vannak mijozben hosszu evekig jobbak voltak az Intelnel. Az allando vizioktol nem latjak a jelent...
-
válasz
Sanchez638 #39483 üzenetére
A K8-K10 vonal AM2-től nekem is sokáig szolgált, 2007-ben vettem az első AM2 lapomat (Abit KN9 Ultra) egy 4000+ Brisbane procival, és 2013 végéig maradtam az K10 vonalon a 2007-ben vásárolt DDR2-800 memóriáimmal együtt. Akkor vettem egy FX-8350 konfigot, amit tavaly eladtam, visszaváltottam Phenom II-re, de aztán jött a Sandy i5. Eztán majd AMD Zen lesz, ha jól sikerül, bár nem használom ki az i5-öt sem.
-
unclefucka
senior tag
válasz
Sanchez638 #39422 üzenetére
De, ASUS.
bacsis: Az furcsa, ott már nem igen szabadna vibrálni.
Mondjuk nekem is ki kéne már próbálnom. -
Ranagol_5
senior tag
válasz
Sanchez638 #39439 üzenetére
Az addig oké, csak rossz lapért ne kérjen 6k-t, azért mert 423-as..
Bacsis: Nem is mondtam, hogy drágán adja, csak hogy én jobbat vettem ugya nennyiért.
-
Ranagol_5
senior tag
válasz
Sanchez638 #39437 üzenetére
Igen, és ő az aki 6k-ért árulja a szarrá puposodott kondis 423-as deszkát.. No comment.
Én kb ennyiért vettem ebay-en a full dobozos verziót, eredeti csomagolásban kibontatlanul. 2200+-os procikkal együtt. -
válasz
Sanchez638 #39371 üzenetére
Bele egy HT-s P4-et (minél gyorsabbat) és még a Krájzisz is elmegy rajta.
-
quailstorm
félisten
válasz
Sanchez638 #39371 üzenetére
Ahogy elnézem még Win7 x32 is menni fog. Érdekes lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged