Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz MurdR #36622 üzenetére

    Véletlenül se válaszolj a korábban feltett "éppenhogy használható" vs "valóban használható" kérdésemre. Merthogy egy 25k-s gép E8400-zal és integrált videókártyával szép CPU-terheléssel fog csak akár flash-t, akár kicsit is izmosabb HD videókat lejátszani, ha ez pl. része a használhatósággal szemben támasztott követelményeknek. (Az a szép ugyanis, hogy a desktop gépekbe került X4500 nem támogatja ezeket, ellentétben a notikba került 4500MHD-vel.)

    Tudom, hogy spúr vagy az SSD-vásárláshoz, ez oké. ;]

    (Miből gondolod amúgy, hogy kihagynék egy olyan belekötési lehetőséget, ahol nem sikerült letisztáznod, mire is vonatkozik a definíciód? ;) )

    snake1977: mindenképpen elavult a Pentium D, csak abban a konkrét esetben a vinyó még szűkebb keresztmetszet. Az biztos, hogy 4-5 éves WD vinyó, de elvileg 100/100-as és valami 200 nap üzemidő/2500-3000 közötti indításszám rémlik a HD Sentinel riportból.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák