- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sonny C.
tag
válasz
K.Tamas89 #26368 üzenetére
Látod ha az ASUS-t választottad volna, abban van egy USB BIOS Flashback nevű funkció (oldal közepe felé) , amivel pendrive-ról, bekapcsolás nélkül tudod frissíteni a BIOS-t/UEFI-t. A gépet össze kell rakni, de csak a tápkábelnek kell csatlakoztatva lenni, hogy az alaplap feszt. kapjon.
Nem tudom, hogy más gyártóknál létezik-e ez a funkció?Nem vagyok az ASUS beépített ügynöke!
-
juve600
nagyúr
válasz
K.Tamas89 #26368 üzenetére
http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3880
Ezek közül bármelyik proci jó a bios frissitéshez,sajnos nagyon messze lakok tőled,de kérdezd meg ahol veszed a lapot hogy nem-e tudják megoldani
am nem gyenge lap.mennyiért sikerült hozzájutnod ?
-
törölt tag
válasz
K.Tamas89 #26140 üzenetére
Ezen ne sokat gondolkodj, MSI egyértelműen, még ha kicsit drágább is!
A GD80 az egyik legkomolyabb 990-es lap, egyik kolléga ilyet hajt, engem meg esz a fene az irigységtől!
Remek tápellátás, remek szolgáltatások, remek BIOS, mindez professzionális alkatrészekből összerakva.
Ha egyszer lesz pénzem Visherára váltani, de nem lesz pénzem Extreme9-re, akkor ilyet fogok alá rakni! -
asdf2
tag
válasz
K.Tamas89 #26098 üzenetére
Ja, várjál, nekem ezt úgy csinálja,hogy beadok neki 220-as hostot
Ezenkívül amúgy hangya..bokányi Vdrop, hűvös, és 4,6-on még nagyon jól megvagyok 8320-al (23xos szorzóval). Én most váltottam le egy gigát, ég és föld a kettő... A kedvencem, hogy végre van lehetőségem egyáltalán létrehozni valamilyen ventivezérlést... Ezen a kis bakin kívül nincs ezzel a lappal probléma, legalábbis nálam.
A ramokat meg megtalálod asus honlapján, most nem keresem meg, bocsi.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
K.Tamas89 #23902 üzenetére
Rengeteg gologrol maradtal le. A tema elozmenye az siman az hogy az "magas-felsofoku-szofver-hardver-zinteles mernokei" (ertsd az intel-fan-ok) szerint egy xaros 7970-est nem lehet kihajtani egy FX 4xxx vagy 6xxx es neha egy 8xxx sem eleg, de a gyiiiiharom (i3) az mindenre eleg. Volt olyan aki meg a 7850 CF-hez is azt ajanlotta.
Szoval, a 2 darab 7870-es 1200 mhz-en 100%-as le van terhelve, amig a 4.5 ghz-es 8350-en el nem eri az 50 %-ot. De az okosak szerint oda minimum i7 (vagy i3) elengedhetetlen.
Diohejban ennyi.
-
miresz
veterán
válasz
K.Tamas89 #23441 üzenetére
Én az MSI-t ajánlom elsősorban.Nagyon jó az UEFI rajt,remekül testreszabható a gép. Másodikként a Gigabyt-et,az is egy jó lap. Az ASRock-nak ezt a lapját egyátalán nem ajánlom,a gyenge VRM-ek miatt.
Ugyanakkor ebben az átkategóriában én a ASUS M5A99FX PRO R2.0,vagy ASUS M5A99X EVO R2.0-t is ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged