- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakond5
őstag
válasz
#67688960 #52738 üzenetére
Dehogy nem, első indításkor úgy próbáltam.
@hackeeeee: Érdekes, késleltetésre nem is gondoltam, mivel tudom hogy az én moduljaim 300ns alatt nem hajlandóak menni, viszont van egy magasabb is, 350. Csapatok is bios-ba kipróbálni gyári fesszel és időzítéssel.
Mostani előtti kitem egy 2x4 gigáss 2000-es Corsair XMS3 volt, azok tudták a 90 nanot is [annyi a minimum] és gyorsultak is tőle. -
ViZion
félisten
válasz
#67688960 #52674 üzenetére
:van aki azt sem tudja hol kell állítgatni, ill. nem foglalkozik vele. Van aki csak a gyárira belövi -ez van feltüntetve az XMP-s ramokon is, ált. már vásárláskor látja, h mit vesz. Vagy van, aki állítgatja és a letesztelteken túl is megy vele. Csináltak itt is pár
betegkemény dolgot CPU/NB-vel és a ramokkal is... -
ViZion
félisten
válasz
#67688960 #52664 üzenetére
Ezt írta a kolléga: "az asus elvileg nem kezeli az xmp s memoriákat" arról a lapról volt szó, kezeli. XMP nem, viszont megjelenik a JEDEC profil. Illetve D.O.C.P. módban az XMP-t is kiolvassa elvileg az Asus lap is.
"The XMP profile is typically the one advertised on the memory kit – if the capability of the memory deviates in any way from specified JEDEC timings, a manufacturer must use an XMP profile."
Vagyis belép a ram beállításokba, beállítja az XMP-nél megadott értékeket és ennyi kb., ha nem sikerült a fentiek szerint.
-
đe$|re
senior tag
válasz
#67688960 #41774 üzenetére
Ősszel mikor megvettem a proci+alaplap párost, már akkor komolyabb szettet képzeltem el, csak akkor a büdzsé ennyit engedett. Most lehetőségem volt jó áron beszerezni ezt az alaplapot, annyi, hogy az új procit még nem szereztem be, addig marad az FX 6300. Amúgy semmi bajom sincs a Giga lappal, remekül elboldogul a procimmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest