- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaaa26
aktív tag
-
synthattik
aktív tag
válasz
Borokafa #3170 üzenetére
csak 1 olyan kérdésem lenne hozzád ,hogy neked alapon mennyi voltot kapott a 4100-as?mert vett komám is 1 ilyan procit, asrock 970 extrem 3 lappal és amikor a turbo core is ki van kapcsolva 1.4 et ad a procinak alapon.mondjuk levittem 1.3 ra azzal simán elment 4ghz-n.de,hogy szntem sok még az is neki,vagy nem?
-
kop8
őstag
válasz
Borokafa #3112 üzenetére
Nem annyira vagyok megelégedve, szerintem a tápom kevés hozzá, 4300 felett nem tudok semmit csinálni 8magon, elindítom 4500 pl a prime95-öt és rögtön kékhalál akárhova álítom a feszt.
Vagy béna vagyok?
Valamit rosszul csinálok?Viszont 2 magon megy 5000 felett is prime95-el!
Iszonyatossan melegszik fesz emelésre!
De már meg van rendelve a vízhűtéshez a pumpaTápom már megvan hírdetve, még garis 1évig....
-
miresz
veterán
válasz
Borokafa #3071 üzenetére
Ez még lemaradt: G.Skill review
-
-
kop8
őstag
válasz
Borokafa #3062 üzenetére
Holnap még azért tesztelgetek.
Kinyitom majd az ablakotEngem főleg a 3dmarkokban érdekel a tudása, hogy mennyire hajtja ki a vga-t.
A mostani videókarimmal hiába kapok 3dmark vantagépen 21500 cpu pontot 4300-on mégsem lessz több az eredményem mint mikor a phenommal 15000cpu pontot kaptam.
Már a videókarit kellene tovább húzni hogy javulás legyen.....Pedig azt hittem fog még javulni a jobb procitól az eredmény....
Hiába olyan öreg a videókari hogy még a phenom II X4 is sok volt hozzá -
kop8
őstag
válasz
Borokafa #3060 üzenetére
Neked vagy nekem?
Én már meguntam a tesztelést, csináltam vagy 4-5 órát
Kicsit csalódott is vagyok, de még nem teljes a rendszer, tápot kell cserélnem mert nem merek nagyon 4300 fölé menni 8magon, de 2 magon használtam már 5000 felett is kicsivel, sőt 4magon is
A cpu feszültség álítgatás kicsit ki kell még ismerni mert elég érdekes!
Az is lehet szerintem hogy csak a winben a cpu-z hibássan mutatja és igazából a biosban beálított feszt kapja, de én mégis emelem mert kevésnek tartom és ezért melegszik mint az álat
Lehet nem támogatják még rendessen a a procit a programok, pl. cpu-z??
-
-
bandika0626
senior tag
válasz
Borokafa #2581 üzenetére
Hát igen. Vettem bele egy athlon x3 450 procit hogy majd 4 magosítom csak nem lehet.
A virualdub-os teszthez itt van a segítség meg a progi is:
http://data.hu/get/4499972/VirtualDub-1.10.1-test15.rar
http://data.hu/get/4502325/Video_1206-1108rtlklub.mpg
http://data.hu/get/4500067/Desktop_2011-12-06-_11-10-23.avi
http://www.youtube.com/watch?v=iKbXHFQ1n6g -
bandika0626
senior tag
válasz
Borokafa #2575 üzenetére
Szia Borokafa.
Látom, hogy neked fx 4100 procid van.
Használtad már a virtualdub nevezetű videókonvertáló programot?
Én is szeretnék egy ilyen procit és jó lenne tudni hogy mit tud a programban.A többit leírom hogy mit szeretnék.
Nekem viszont ASUS M5A97PRO alaplapom van. -
kop8
őstag
válasz
Borokafa #1007 üzenetére
Szerintem hamar jön majd az új stepping mert ez a mostani fx nem valami jó
Én is vettem lapot az új procikhoz de nem sok értelem volt, nem ezt várta volna az ember egy 8 magos procitól, de a négymagostól sem.....
Pug
Engem érdekel!
Nem lehet hogy az új fx-ek csak akkor érik utol a phenomokat ha 5000mhz-en mennek egy 3,7-es phenom ellen és közben meg dupla annyit fogyasztanak.....
Vagy örülünk mert van egy rossz procink (FX) de legaláb megy 4,6Ghz-en vagy többön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest