- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
-
-
válasz
and1ao #23830 üzenetére
Azért nem implementálják mert zárt szabvány, egy gyártó tulajdona, nem minden hardware-en elérhető, nem nyílt, így pl Radeon tulajok hátrányt szenvednének, ha a játékokban ez felelne a fizikáért, hiszen akkor Radeonon nem futna a játék
. Mondom, ha nekem nem hiszel kérdezz körbe a fórumon, olvass utána a neten, hogy hány játékban felel valós fizikai számításokért. Egy kezeden meg tudod majd számolni.
CPU-n hajtott Phsyx meg azért lassult be anno annyira, mert egy szálra korlátozta az nV a CPU-n való futást. Mondom, ha velemiben nincsen elegendő információd, akkor járj utána, vagy ha valaki megosztja veled az információkat, akkor ne azt hurrogd le.
-
válasz
and1ao #23822 üzenetére
(#23823) Pug: akkor azért dobált a bekapcsolt physX 20-30k többlet CPU pontot 3Dmark vantage-be mert csak a látványért felelt azért nem vicceljünk már
Olvass utána
A Vantage óta egyetlen trémárk sem használj gyorsításra a Physx-et, mivel zárt rendszer, így a játékokban nem implementálják fizikai számításokra, ezért van, hogy csak látványelemekért felelős, ez van.
Ha nekem nem hiszel, nyugodtan bővitsd a tudásod.6100.hoz visszakanyarodva, én mindvégig alapórajelről beszéltem és ott biza sok esetben kevés a 7870-hez, ez is sajnos tény.
-
kungzi
veterán
válasz
and1ao #22730 üzenetére
ezzel próbáltad? ez a legfrissebb
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
and1ao #22574 üzenetére
Ez nem egy 24/7 szolgálat. Ha valami probléma adódik, kérjük, jelezzétek a "modkerben".
-
ebegab92
senior tag
-
Strix Aluco
aktív tag
válasz
and1ao #21873 üzenetére
Ki a f.. az a SK, de azért szó szerint idéztél a tesztjéből, amikor a Gaia magasságára kérdeztek rá.
Én sem bírom őt, mert nem bír leírni úgy egy hozzászólást, hogy az ne tartalmazzon egy linket a weboldalához, de ez a teszt azért sok segítség annak, akinek fontos a jó házhűtés. Egy szó nincs róla benne a Zalmanok ajánlásáról, csak konkrét számok.
A stílus meg maga az ember.
-
Strix Aluco
aktív tag
válasz
and1ao #21869 üzenetére
A hivatalos weboldalon 160-at olvastam, ezért írtam annyit. Oké, hogy SK tesztelte, de egy lényegesen kisebb hűtővel, arra, hogy befér-e oda egy Gaia, még senki se adott tapasztalatból választ.
Fél centi elég sokat számít egy hűtőnél, és nem hiszem, hogy örülne bárki is, ha szerelésnél derülne ki, hogy mégsem fér be. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
and1ao #18768 üzenetére
Világos, hogy éppen, ha arról van szó, egy régebbi csipszetes lap is lehet megfelelően tápos, ha épp olyan van, jól lehet vele dolgozni, de ha vételről van szó, az újabbak ajánlottak.
Nekem is 870 Extreme3 van FX-4100-hoz, ugyebár.
(#18769) xatos3
Így van, Yeffy DJ a sztár.
Keverhetne valami jó kis muzsikát is nekünk, ha már akkor "diszk zsoké". -
DeadMeat
nagyúr
válasz
and1ao #18480 üzenetére
A lényeg, hogy nekem ilyen kell, a turbo órajelét meg több okból kifolyólag lef***m.Nem fogom soha használni, nem fog alapórajelen menni soha. Csak tudjak szerválni valahonnan.Még ebay-en sem láttam
Nehéz szülés lesz
RVR400: Miért rugózol még mindig a 95W-on? Kit érdekel? Leírtam miért szeretnék ilyet, az pedig nem a tdp-je....
-
RVR400
veterán
válasz
and1ao #18478 üzenetére
Ez alapján azért kicsit elgondolkodtató, hogy a 125W mennyire 125W, ha a 8120 is ugyanabba a TDP kategóriába esik. Szóval így már nem biztos, hogy annyira nagy dolog 95 alatt maradni 20%-kal kisebb órajelen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged