- Fotók, videók mobillal
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHC
tag
Esetleg BIOS-ban nem próbáltad változtatni a HPET funkciót? Kapcsold ki vagy be attól függően, hogyan volt előtte. Amúgy nem használsz szoftveres tűzfalat, és netán az tréfál meg?
Nekem a jelenlegi letöltő gépem egy P3 1GHz, XP Prof, és Norton Antivirus 2008 fut rajta, és 100Mbit a hálózatom. Ha másolok hálózaton és fut a Norton, akkor ha a letöltőről KÜLDÖM az adatot, akkor kb 5MB/s a tempó, ha a letöltőről OLVASOM az adatot, akkor kb 9-10MB/s a tempó, és mindkét esetben full proci terhelés. Ha kiölöm a Nortont és nélköle indítom a win-t, akkor mindkét irányba 10-11MB/s a tempó, kb 15-20% proci terhelés mellett. -
JHC
tag
Nem akarok kötözködni, de mintha ez tipikus példája lenne a kábelhibának. Olyan mintha halfduplex-en menne valamelyik gépen a hálózat, bár lehet, hogy nem így van. Nem vagyok nagy tudású hálózatos, de pl a nasra másolásnál keletkezik ugye némi overhead, a nas oldalon, ugyanis visszafele küldözgeti az ACK-t. Lehet a nas oldalon szűk keresztmetszet, a sok ACK miatt keletkező IRQ storm, de okoz ilyet mikor egyik gépen be a másikon meg ki van kapcsolva a JumboFrame.
-
JHC
tag
Igazából az FM1 alkatrészek már meg vannak régóta csak nem lettek összeépítve. Most lenne talán aktuális egy új gép építése, a "miért megy a gép éjjel" című projekt folytatására. Az AM1 se lenne rossz, csak az a hülye egyedi hűtő aggaszt egy kicsit. Idén nem volt olyan meleg a nyár, de tavaly erősen gondolkoztam rajta, hogy minek kapcsoljam be a nagy gépet, úgyis csak böngészek, csak még jobban bemelegíti a helyiséget, a kicsi gép amúgy is be van kapcsolva mindig, csak öreg ám mint az országút hiszen P3 a lelkem, így nem akartam még jobban kiakasztani. Gondolom az FM1 konfig sem fogyaszt többet nála torrent-tel, mert a P3 933MHz asszem 57w TDP. Viszont az FM1 már nem mai gyerek, szerintem nemsokára Legacy korba lép. Az AM1 sokkal fejlettebb, tudja az újabb utasítás készleteket, újabb VGA van bele hegesztve.
-
JHC
tag
Üdv!
Szeretnék összerakni, egy új gépet letöltésre, böngészésre, esetleg filmezésre. Még tavasszal vettem egy FM1 lapot A4-3300 procit, de nem raktam össze azóta sem, egyéb okok miatt, csak a dobozban porosodik. Most jött el a gépépítés ideje, de nagyon csábító fogyasztási szempontból, az 5350, és a J1800 is, sőt elvakult AMD rajongóként, még hajlandó lennék egy G1820, és egy H61 lap kombinációjára is. Nem igazán tudom milyen lehet az A4-3300, bár raktam össze gépet FM2 alapon 6400k-val az elég jónak tűnik. Az AM1 terén egyedül az egyedi hűtés miatt aggódok, mert elég kicsinek tűnik a ventilátor, kit tudja mekkora lehet a hangja, meg főleg a dzsunka ventilátor élettartama. Mekkora egyáltalán a bordán lévő venti mérete. Atomos gépet láttam már Win7-tel, hát nem volt egy atomvillanás, de mint írják a J1800 sokkal-sokkal gyorsabb, meg jobb a beépített vga-ja is, fogyasztása a legkevesebb.
Kérlek segítsetek dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest