- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok! Mivel én is rákerestem a keresőben az ingyenes visszaküldés lehetőségére, és vegyes tapszatalatokat olvastam leírnám most az enyémet.
Megérkezett egy fejhallgató, egyátalán nem felelt meg az elvárásaimnak (50 euró Amazon DE), Returnre kattintva kiválsztottam a DHL 0.00 Eurós visszaküldési lehetőséget. Azonnal kaptam egy kinyomtatandó lapot, aminek egyik része megy a dobozra kívülre 'bugyiba' a másik pedig magába a dobozba a termék mellé.
Elvittem a helyi főpostára. DHL honlapja szerint akármelyik magyarországi postára lehet vinni, de nagyon könnyen előfordulhat hogy a helybéli ügyintéző még nem csinált ilyet. Nekem is ez volt, de szólt egy hozzáértőnek és pikk-pakk be is vették.
Kaptam egy Könyvelt küldemény feladóvevényét. Van rajta tracking number amivel tudom követni a szállítmányt. A küldemény típusa Inverz MPL Europe Standard.Nemtudom, hogy van-e értékhatár ami felett lehetőség ez az ingyenes visszaküldés opció, mindenesetre örvendetes, hogy van rá lehetőség és nyugodtan használjátok, esetleg ha a postán nem akarják bevenni mindenképp mondjátok, hogy már pedig bekell nekik térítésmentesen!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- NBA és kosárlabda topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest