- iPhone topik
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Még december elején rendeltem az angol amazonról egy akciós hangfalat 155 fontért, amit január-februári szállítással igazoltak vissza. Majd utána kaptam egy mailt, hogy mégis tudják küldeni és dec 13-án fel is adták. Vártam, vártam, nem történt semmi, a DPD oldalán annyit írtak, hogy fel van adva.
Ma kaptam egy újabb mailt:
"Ön megrendelte az alábbi terméket, de a szállító visszaküldte nekünk a csomagot. Kifizetjük a visszatérítést.
Itt található azon lehetséges okok listája, amelyek miatt a csomagot visszaküldték nekünk kézbesítés nélkül. Ha továbbra is szeretné a tételt, kérjük, ellenőrizze a címét, és tegyen új megrendelést."A pénzt visszautalták, kézbesítés nem történt (a cím jól volt feltüntetve), futár nem volt, nem keresett. Az ára most már 300 font.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest