Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• toffi23

csendes tag

Most rendeltem volna először amazonról, egy mechanikus billentyűzetet szerettem volna, ami itthon nem kapható. Írta a szállítási díjat, de azt is, hogy eligible for free shipping, see details. Megnéztem és ott már persze leírják, hogy US address-t válassz, de ha valaki nem nézi meg és elhiszi az amazonnak, hogy a rendeléshez odaírják, hogy majd checkoutnál lehet free shippinget választani (és persze a felajánlott csak fizetős lehetőségeknél az árat nem írják oda egyikhez sem) és akár ki is fizetheti valaki azt várva, hogy biztos free shipping... Ez eléggé megtévesztő, mert a detailsnél is csak ennyit ír nagybetűvel: "All orders of $25 or more of eligible items across any product category qualify for FREE Shipping. Some items may have additional options for qualifying for FREE Shipping. These will be shown at checkout."
    De a kisebb betűknél már ott van, hogy "Ship your items to a single U.S. address in one of the 50 states.". Persze körülötte vastag betűvel kiemelve hogy FREE meg egyebek, hátha elsiklik az ember figyelme. Nem lehet ezt jelenteni valahol?

Új hozzászólás Aktív témák