- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
toffi23
csendes tag
Most rendeltem volna először amazonról, egy mechanikus billentyűzetet szerettem volna, ami itthon nem kapható. Írta a szállítási díjat, de azt is, hogy eligible for free shipping, see details. Megnéztem és ott már persze leírják, hogy US address-t válassz, de ha valaki nem nézi meg és elhiszi az amazonnak, hogy a rendeléshez odaírják, hogy majd checkoutnál lehet free shippinget választani (és persze a felajánlott csak fizetős lehetőségeknél az árat nem írják oda egyikhez sem) és akár ki is fizetheti valaki azt várva, hogy biztos free shipping... Ez eléggé megtévesztő, mert a detailsnél is csak ennyit ír nagybetűvel: "All orders of $25 or more of eligible items across any product category qualify for FREE Shipping. Some items may have additional options for qualifying for FREE Shipping. These will be shown at checkout."
De a kisebb betűknél már ott van, hogy "Ship your items to a single U.S. address in one of the 50 states.". Persze körülötte vastag betűvel kiemelve hogy FREE meg egyebek, hátha elsiklik az ember figyelme. Nem lehet ezt jelenteni valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus P5P800 SE Retro LGA 775 alaplap, Pentium 4 CPU, 1,5 GHz CPU
- XFX Radeon HD4650 512 MB 128bit DDR2 AGP Retro Videokártya
- Chieftec Smart Seriels GPS-400A8 80 Plus minősítésű 400W tápegység
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- HP omen 17-w131ng bontva
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst, 100% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest