Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Sziasztok!
Első amazonos rendelésem és van néhány furcsaságom, az itt lévő tapasztaltaktól kérdezném, hogy ezek normális jelenségek?
Német amazonról rendeltem (villámakció volt) és nem látom hol van az áfakülönbözet, vagy ezt majd utólag kell fizetni a DHL-nek?
Úgy látom a szállítás is megakadt, eddig zöld csík volt nem fekete és figyelmeztető felkiáltójel se volt, nagyjából értem az angolt, azt írja a következő munkanapon folytatódik a szállítás, de ez friss kép, illetve dhl.de oldalon követve normlisnak néz ki ("Mon, 21.08.17 03:54 Feucht, Germany The shipment has been processed in the parcel center")
Másik furcsaság, hogy kaptam SMS-t a DPD-től, hogy nemzetközi csomagom érkezik 2-5 munkanapon belül és volt egy azonosítószám amivel a dpd.hu-n lehet követni a csomagot, ez a csomagszám nem egyezik azzal a számmal amit az amazon közölt mint tracking number, illetve az amazon DHL-t ír. Létezik, hogy a DHL Magyarországon átadja a DPD-nek mikor ők is jelen vannak itthon. Hong-kongból már jött rendelésem (aliexpress - egy gyártó hivatalos boltja) és DHL hozta ki itthon is.
Az utolsó érdekesség, hogy olyan mintha a folyószámlámra visszakerült volna a pénz. OTP-nél vagyok vásárlások után szoktam nézni az egyenlegem és tudom hogy egyszer már levonta, de most megint mintha visszakerült volna a pénz és belépve az internetbankomba a tranzakciót sem látom (a levonást sem). Augusztus 7-ei tranzakciók vannak (aliexpress) sőt 18-ai is van (Gearbest) de az amazonos 14-ei rendelésemről semmi.
Tudtok valamit hasonló esetekről, ez így rendben van amazonos rendeléseknél?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mesterséges intelligencia topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 4K PS5 Szimulátor Szett
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Új 2K Gamer PC Ryzen 7 8700F/RTX 3080 10Gb/16 - 32Gb DDR5/1Tb NV3 NVME SSD/2-5Év gari
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i7-12850HX 16C / 32-64GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU
- Shelly Plus Plug S okos konnektorok eladóak (8 darab)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest