Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz
üzenetére
Logitech-nek valószínű EU garanciája van.
Ez van a Logitech GYIK oldalán: "a termékre vonatkozó garancia csak a vásárlási országban érvényes, ugyanakkor a vásárlók bármely olyan EU országban benyújthatnak garanciális igény, ahol a gyártó / eladó rendelkezik képviselettel."
De ha tutira akarsz menni kérdezd meg Logitech-től.
-
szabessz
tag
Német amazon esetén hogy működik a garancia pl: Logitech terméknél?
-
Beni2360
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Hát igen a végén én is megtalálta csak azt nem értettem, hogy miért nem adta elsőre ki a többivel.
Bestellungsübersicht
Artikel: EUR 109,00
Verpackung & Versand: EUR 0,00
Gesamtbetrag: EUR 109,00
Na ez a Kínai oldalon is megtalálható angolul, ez nem zárja ki, hogy itthon esetleg megsarcolják.
Azért nem ártana egyértelműen kiírni szállítás EU raktárból vagy stb. Esetleg erre utal a FBA?
Más: Az Amazon elég drágán vált €, érdemes átállítani, vagyis lehet, hogy nem ő váltson hanem a bankom?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Beni2360
üzenetére
Pedig ott van az csak rá kell keresni X8-ra.
Nem lesz extra költség:
Bestellungsübersicht
Artikel: EUR 109,00
Verpackung & Versand: EUR 0,00
Gesamtbetrag: EUR 109,00Ha mégis, akkor ki kell fizettetni Amazonnal.
-
Beni2360
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi eddig én is eljutottam csak itt ZidooDirect EU semmi utalás erre a direct EU mivoltára.
Versand durch Amazon - ez akkor biztos áfa mentes szállítást jelent?
Nem szeretnék akadékoskodni de nem szeretnék meglepetéseket, mivel sehol nem írja az EU-n belüli szállítást.
Megtaláltam az EU áruházukat, de itt nem szerepel ez az áru. -
Beni2360
félisten
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ok eddig én is valahogy így képzeltem mert pl a Milyen asztali médialejátszót? fórumon linkelgetik a dolgokat avval a felkiáltással, hogy már a német Amazonon is kapható (ZIDDO X8 - 9S)azon keresztül van szállítva (Príme, stb). Érzésem szerint ez nem EU-s áru.
Nem tudom miért kellene Off topicba tennem? -
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Nem nagyon vásároltam még az amazon.de kérdésem az lenne, hogy az eladó adatai szerint Kínában van és nem találok utalást német székhelyre.
Most akkor mi a helyzet áfa ügyben erről az oldalról?
EU belüli szállítás lesz?
Vál.
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
Most vásárolt cuccnál UK-n belül ingyenes a posta ez tiszta. DE ma lehet olyat is választani, hogy "free 1 business day delivery + 1 mounth free amazon prime trial"
Kérdés: Ezt a trialt hol/hogyan tudom lemondani? (Gondolom az 1 hónap után fizetősbe menne át egyébként) +amíg megvan milyen előnnyel jár a trial?

-
gery2123
őstag
Hali!
Ha német amazonról rendelek egy 40 eurós BF1-et, akkor arra lesz még valami vám vagy egyéb dolog. Ingyen postával jönne, így Nagyából 12K körül meglenne. -
Assdak
őstag
Sziasztok,
Van valamilyen lehetőség Echo Dot vásárlására itthonról, vagy más európai országból, uk, de-n kívül?
-
maestro87
őstag
Ez az egér (£26.99) akkor most mennyire is jönne ki?

-
törölt tag
Hogy is van ez a VÁM , ÁFA dolog ?
Amazon.de oldalról szeretnék rendelni .
-
Működött/-dik valakinek a mobil szám hozzáadása a Amazon fiókhoz?
Én már vagy ötödször próbálkozok a második számmal, de eddig még nem kaptam SMS-t. (A resend sem segített.) -
kr:sz
tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket. Ez lenne az első vásárlásom az amazonon. A német amazonon gondolkodom. A kérdésem az lenne, hogy amennyiben egy terméknél az ár mellett azt látom, hogy PRIME, az azt jelentené, hogy azaz ár a PRIME előfizetőkre érvényes? Továbbá, ha én a feltüntetett árral és a PRIME szöveggel mellette a kosaramba teszem az adott terméket és nem vagyok ilyen PRIME felhasználó, akkor a vásárlással elfogadnám azt, hogy szeretnék én is azzá válni és a továbbiakban levonnák a számlámról ennek az éves tagsági díját is pl?
Köszönöm szépen!

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mivel ennek a topiknak ninncs (még) összefoglalója...
- Az "Amazon Currency Converter"-t milyen állapotra célszerű állítani?
- Hogyan vonják le csomagoláskor a termék árát, ha a kártyához nincs megadva a CVV kód? (Mivel a kártyaadatoknál nem is kérték...) -
assemble
addikt
válasz
üzenetére
Milyen osszeghatart? Nem nagyon van olyan tudtommal.
Gondolom nyilvan azert nem lehet olyat ide rendelni, mert nekik ugyanannyiba kerul a keszulek mindket esetben, viszont mivel a reklamnak nem mi vagyunk a celkozonsege (vagy legalabbis azt gondoljak, hogy nem mi vagyunk) - ezert is veszik le ingyen ha itt el az ember es keri - , igy abbol nem lenne kozvetett hasznuk sem. -
assemble
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
Az aksi csak egy plusz pont.
A szemed kimelesen van a fo hangsuly, mert tenylegesen olyan olvasni rajta, mint papir alapu konyveknel, ossze se hasonlithato semmilyen lcd vagy akar oled alapu kijelzovel (es plane valami olcso tablet kijelzojevel). Olvasasra jelenleg nincs jobb, es semmi nem er a kozelebe be. -
pjen
félisten
válasz
Vertigo18
üzenetére
Végeredményben nem maga a kindle tud többet,hanem a kijelző.Az e book kijelzőn olyan olvasni mint egy papír alapú könyvet és mondjuk egy hónapig elmegy egy töltéssel.A tabon ha 2-3 órát olvasol kinézed a szemed és este tölteni kell.Ki kell próbálni,ha ezek nem zavarnak a tabot is használhatod olvasónak.
-
Vertigo18
addikt
válasz
RexpecT
üzenetére
Köszönöm neked is a választ! Bár egy kicsit fura volt a stílus, meg a hangnem, de elfogadom. Direkt leírtam, hogy nem vitát indítani akartam, és szerintem teljesen normális hangnemben kérdeztem, mivel SOKAT olvasok, de ilyen eszközt még nem használtam. Nekem valahogy a papír illata a legjobb dolog az olvasásban (bár ennek ellentmond, hogy a wc-n a legjobb, legnyugodtabb olvasni, ott pedig nem a papír illata dominál
). Átmentem a másik topikba, amit előtted javasoltak.Az egész Fórumnak nem lenne létjogosultsága, ha minden kérdésre annyi lenne a válasz, hogy "keress rá magad"... Szerintem...
-
RexpecT
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
Szerintem rossz topikban vagy. A kérdést meg nem is véleményezném, mert nem akarok személyeskedni.
Hol veszel 6500 forintért tabletet?
Persze, hogy fel lehet tenni, meg az otthoni LCD tévére is lehet a képet tükrözni a telefonról, és azon olvasni órákig. Attól még nem arra való.Ha tényleg érdekelne, akkor rákerestél volna a neten, vagy legalább a saját topikjában teszed fel a kérdésed.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Vertigo18
üzenetére
Teljesen más a kettő. Ha nem próbáltál még tabletről órákon át olvasni, akkor talán nem tudod mennyivel jobb egy ilyen e-ink kijelzős kindle olvasásra.
Amúgy van kindle topik, ott biztos kivesézték már ezt a témát párszor.
-
Vertigo18
addikt
Szeretném megkérdezni, de nem vitaindítónak szánom, csupán a kiváncsiság hajt... Főleg azért, mert az új Amazon szabályok miatt elég erősen jelen lett a topikban ez a Kindle téma...
Tehát: miért jobb egy ilyen 6 colos Kindle ebook olvasó, mint egy negyedannyiba kerülő, 7 colos tablet? Arra is fel lehet pakolni egy ebook reader programot, aztán egy mp3-lejátszót és már kész is. Vagy tévedek?
Mitől tud többet (azon kívül, hogy ugye direkt arra gyártották), mint egy sima, mezei, olcsó, egyszerű, mondjuk csak olvasásra használt tablet?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sabee80
üzenetére
Fire-nél szerintem az előbb leírtak miatt lehet, a többi árunál meg az dönt mennyire szállítható. De ez csak feltételezés. Ha nagyon kell valami, akkor érdemes végignézni az összes Amazonon. Pl volt, hogy egy hajszárítót csak francia Amazonról tudtam megrendelni, a dobozán pedig látszott hogy Németországból jött. Talán nem kattintották be Magyarországot a német oldalon...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sabee80
üzenetére
Próbáld meg amazon.com-ról. Fire-t szerintem németektől nem lehet rendelni. Lehet .com-ról sem engedi mivel Fire-hez kellenek Amazon szolgáltatásai, ami meg nem elérhető Magyarországról, szóval nem lenne értelme eladniuk magyar vevőknek.
donjohnson: teljesen normális. Ha gyors postával kérted volna akkor természetesen nem várakoztatnának meg 1 napig. De most őrültek háza van náluk (black friday week), szóval nem véletlenül nem kezdtek még hozzá.
Lemondhatod, majd újra rendelheted, de lehet azzal sem lennél előbbre, mert a várósor végére kerülnél vele megint.RexpecT: szerintem sima postával jön a tied, nem DHL-el. Vagy expressz küldeményként kérted?
-
RexpecT
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Ez így szokott lenni más nagyobb webshopoknál is, hogy ameddig ténylegesen nem készítik össze addig nem vonják le a pénzt. Gondolom ha esetleg valamilyen oknál fogva mégsem lenne raktáron, akkor ne a visszatérítéssel keljen p*csölni.
Egyébként tuti le van írva az EULA-ban, hogy mennyi idő alatt kell postára adniuk.
Meg is találtam: [link] -
sabee80
csendes tag
Magyar címre szertnék amazon.de-ről egy Fire tabletet rendelni, viszont ezt az üzenetet kapom.
Dieser Artikel kann nicht an die ausgewählte Adresse versandt werden. Erfahren Sie mehr. Sie können entweder die Lieferadresse ändern oder den Artikel aus Ihrer Bestellung löschen.
Nem arról volt szó, hogy lehet már kishazánkba is rendelni? -
RexpecT
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Én november 18-án rendeltem, és 20-án adták fel a csomagot.
Az érdekesebb, hogy még a mai napig nem látja a csomagot DHL és a shipment detailsben is csak a 20-ai dátummal szerepel bejegyezés.

Bár magát a csomagot csak jövőhét hétfőre ígéri a rendszer, szóval van még addig egy pár nap.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
donjohnson
üzenetére
Majd akkor vonják le a teljes összeget, ha elkezdik összekészíteni az árut.
Az 1 GBP levonás csak azért kell nekik, hogy beolvassák a kártyához tartozó nevet és ellenőrizzék az általad megadott értékkel.
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Ma rendeltem egy tokot az amazonról. Új kártyát adtam meg fizetésnél, de eddig csak egy fontot vont le + CVC kódot nem is kért.
Edit: eppen most levonta
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem tudok ilyen keresési opcióról. Általában amit Amazon árul annál elérhető. Még egy bőröndöt is becsomagoltak nekem.

Nem lehet, hogy valami másik forrásból akartad rendelni azt, amire nem volt ilyen opció?
-
donjohnson
addikt
sziasztok,
hogy lehet olyan termékeket keresni vagy kilistázni, aminél elérhető a gift wrapping?
mert volt 1-2, amit beleraktam a kosárba és átugrotta a wrap menüpontot, ezeknél gondolom nem volt elérhető. -
fityere
senior tag
Sziasztok
Vettem az Amazonrol egy kompett pc-t. 313 eur volt ezt [link]
A rendelés után mar 950 eur volt. de nálam a rendeléseim között meg a 313 eur-os ar szerepel. Szerintetek megkapom annyiért amennyiért vettem vagy törlik majd a rendelésem ? -
radi8tor
MODERÁTOR
Szia!
Először mikor bekéri a kártya adatokat, akkor HUF-ot kell megadni, mivel magyar kártyád van.
A végén "pay now" gombra kattintás előtt viszont USD vagy EUR-ra kell állítani (conversion-t kikapcsolni) így olcsóbb lesz valamivel, mert nem Amazon fogja váltani jutalékkal a devizát, hanem a bankod.
Alábbi kép nem magyar hanem német kártyával való vásárlást mutatja angol oldalon (ott GBP-ben célszerű fizetni):

-
Foobar
tag
Sziasztok,
Amazon.com-ról USA-ból vásárolnék, OTP-s webkártyával. Kérdésem: magát a kártyát USD-ra vagy HUF-ra állítsam-e be? Először ezt kéri. Még nem küldtem el a rendelést, de ami érdekes, hogy aztán a végső összesítésnél IS be lehet állítani dollárt vagy forintot, de nem tudom, hogy ez a két dolog ugyanaz-e, lehet hogy itt először a kártyánál HUF-ot kellene, és a végső lépésnél állítsam csak be a dollárt? A Visa kártyáról találtam pl olyan infót, hogy az dollár alapú... (az hogy a végén mindenképp dollárt érdemes, az nyilvánvaló, azért hogy az Amazon semmiképp se ő váltson át, azt már tudom).
Köszi előre is a segítséget. -
mexel
veterán
Az ingyen szállítás csak a .de oldalról és 39 eurótól él?
-
motocoder
aktív tag
Ingyenes szállitás magyarországra ![link]
lemaradtam.. -
haruspex
aktív tag
Sziasztok!
Ma rendelnék fényképezőgépet, és találtam egy gyanúsan jó ajánlatot az amazon.de-n.
https://www.amazon.de/gp/aag/main/ref=olp_merch_name_1?ie=UTF8&asin=B00O1VXDY4&isAmazonFulfilled=0&seller=A3GVUARDJ287RF
K-s1 gépet néztem ki, náluk jó 100 euróval olcsóbb mint máshol, de az amazonban nagyon nem vagyok otthon, meg szabad-e rendelni, vagy bukhatom a pénzem.
Előre is köszönöm.
-
somnia
senior tag
...hoppácska!...
-
Darko
senior tag
Szeretnék amazon.de-ről rendelni egy Samsung Gear S3 órát, és azt szeretném kérdezni, hogy ha gond van vele, a garanciát kinél és hogyan tudom érvényesíteni? El kell postáznom a német samsunghoz?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bogarfx
üzenetére
Legjobban akkor jársz, ha Amazonon HUF-ot állítasz be a kártyához, de nem HUF-ban fizetsz, hanem GBP-ben.
Ilyenkor a bankod fogja váltani a devizát, mint ha Angliában vásároltál volna a kártyával.
EUR-al az a gond, hogy a GBP-EUR váltáson is keres valamennyit Amazon. GBP-HUF-on pedig még többet. -
bogarfx
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy gyors kérdésem

Angol amazonról szeretnék rendelni egy billentyűzetet, csak nem tudom eldönteni, hogy miben fizessek.
OTP-s Mastercardom van, vagy 59.34 GBP az egyik összeg vagy 71,53 EUR a másik. Nekem úgy tűnik mintha a GBP-s egy ezressel kevesebb lenne.
Ja és persze a kártyánál eurót adtam meg mint pénznemet, nem forintot. Úgy olvastam itt, hogy arra érdemes átállítani. Nem mellesleg ha HUF-ra állitom a kártyát, akkor az Amazon meg 380 forintot akarna lerabolni egy fontért
Illetve még ezt látom fizetésnél: Amazon Currency Converter is Enabled
Ez gond lehet?
Köszönöm!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
-Faceless-
üzenetére
Nincs ilyen lehetőség, csak címre tudnak kézbesítést vállalni.
Posta illetve DHL, UPS hozhatja a csomagot sebesség/méret függvényében. -
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Amazon.de-ről szeretnék rendelni viszont olyan problémám van, hogy nem tudok fix átvételi pontot megadni. Ez esetben lehetséges valamelyik futárszolgálat átvételi pontjára való rendelés?
Eddig minden rendelésemet gls, vagy dpd csomagpontra kértem, mert folyamatosan változik mikor tudnám átvenni, és mivel opció erre nincs a rendelés pontnál nem tudom van-e értelme őket ezzel zaklatni.A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Automata kávégépek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyelőre nem látom hol kellene keresni ezt az összegzést. Annyira túl van bonyolítva ez az Amazon szerintem...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)