Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nagyon köszönöm, minden tiszta
.
Közben beszéltem a bankkal azt mondta 14-én történt zárolás (76,49€), de utána mégsem emelték le az összeget és a zárolás 6 napra szól utána feloldódik, ezért tűnik úgy mintha visszakerült volna a pénz a számlára, és ezért nincs a tranzakciók között mert még nem is fizették ki. Azt nem tudom, hogy ilyenkor az amazon, vagy a DossDirect bénázik, de furcsa. Gondolom hamarosan leemelik a pénzüket, de az is lehet, hogy ajándékba kapom a cuccot
. -
Vagany
őstag
Sziasztok!
Első amazonos rendelésem és van néhány furcsaságom, az itt lévő tapasztaltaktól kérdezném, hogy ezek normális jelenségek?
Német amazonról rendeltem (villámakció volt) és nem látom hol van az áfakülönbözet, vagy ezt majd utólag kell fizetni a DHL-nek?
Úgy látom a szállítás is megakadt, eddig zöld csík volt nem fekete és figyelmeztető felkiáltójel se volt, nagyjából értem az angolt, azt írja a következő munkanapon folytatódik a szállítás, de ez friss kép, illetve dhl.de oldalon követve normlisnak néz ki ("Mon, 21.08.17 03:54 Feucht, Germany The shipment has been processed in the parcel center")
Másik furcsaság, hogy kaptam SMS-t a DPD-től, hogy nemzetközi csomagom érkezik 2-5 munkanapon belül és volt egy azonosítószám amivel a dpd.hu-n lehet követni a csomagot, ez a csomagszám nem egyezik azzal a számmal amit az amazon közölt mint tracking number, illetve az amazon DHL-t ír. Létezik, hogy a DHL Magyarországon átadja a DPD-nek mikor ők is jelen vannak itthon. Hong-kongból már jött rendelésem (aliexpress - egy gyártó hivatalos boltja) és DHL hozta ki itthon is.
Az utolsó érdekesség, hogy olyan mintha a folyószámlámra visszakerült volna a pénz. OTP-nél vagyok vásárlások után szoktam nézni az egyenlegem és tudom hogy egyszer már levonta, de most megint mintha visszakerült volna a pénz és belépve az internetbankomba a tranzakciót sem látom (a levonást sem). Augusztus 7-ei tranzakciók vannak (aliexpress) sőt 18-ai is van (Gearbest) de az amazonos 14-ei rendelésemről semmi.
Tudtok valamit hasonló esetekről, ez így rendben van amazonos rendeléseknél?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
.