Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
macmelon
csendes tag
Sziasztok!
Mi a következőről a véleményetek:
Pénteken du. rendeltem a brit amazonon (de nem magától az amazontól más eladótól) egy könyvet (pár perccel 4 óra előtt, ha az esetleg banki zárás lenne). Rögtön jött az auto-confirm, és a státusza Waiting for dispatch lett, ha jól emlékszem.Közvetlen a rendelés előtt beállítottam a virtuális kártyám (már vásároltam vele ugyanitt) limitjét az adott összegre, picit fölé, bár mivel devizában lett megadva (ezt választottam), elméletileg elképzelhető, hogy nem jól számoltam.
Pénteken (ill. hétvégén) nem vontak le semmit a számlámról, a függő tételek közé sem került. Hétfőn ránéztem, és még mindig nem. Ekkor észleltem, hogy lejárt az idő, ameddig a terhelést engedélyezem, így újabb 2 napra engedélyeztem.
Hétfőn se vonták le.
Ma reggel megjött a mail, hogy dispatched, a státusza is így változott (It's on the way). Viszont még mindig nincs levonás.
Még élt a limit, de megint adtam neki még 2 napot az imént (egyszerre hoasszabbat nem enged a bank).
Kérdésem, hogy szerintetek mi lesz, mi várható? Nyilván nem kesergek, ha nem vonnak soha, és mégis megjön a tétel, bár mint becsületes polgárt, azért picit zavarna ez is. Az viszont jobban, ha most 2 naponta be kell lépnem módosítani az időlimitet. Viszont legjobban az zavarna, ha nem jönne meg a könyv, mert nem tudják ráterhelni a számlámra.
Köszönök minden tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest