- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Motorolának is a Bose hangol
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
macmelon
csendes tag
Sziasztok!
Mi a következőről a véleményetek:
Pénteken du. rendeltem a brit amazonon (de nem magától az amazontól más eladótól) egy könyvet (pár perccel 4 óra előtt, ha az esetleg banki zárás lenne). Rögtön jött az auto-confirm, és a státusza Waiting for dispatch lett, ha jól emlékszem.Közvetlen a rendelés előtt beállítottam a virtuális kártyám (már vásároltam vele ugyanitt) limitjét az adott összegre, picit fölé, bár mivel devizában lett megadva (ezt választottam), elméletileg elképzelhető, hogy nem jól számoltam.
Pénteken (ill. hétvégén) nem vontak le semmit a számlámról, a függő tételek közé sem került. Hétfőn ránéztem, és még mindig nem. Ekkor észleltem, hogy lejárt az idő, ameddig a terhelést engedélyezem, így újabb 2 napra engedélyeztem.
Hétfőn se vonták le.
Ma reggel megjött a mail, hogy dispatched, a státusza is így változott (It's on the way). Viszont még mindig nincs levonás.
Még élt a limit, de megint adtam neki még 2 napot az imént (egyszerre hoasszabbat nem enged a bank).
Kérdésem, hogy szerintetek mi lesz, mi várható? Nyilván nem kesergek, ha nem vonnak soha, és mégis megjön a tétel, bár mint becsületes polgárt, azért picit zavarna ez is. Az viszont jobban, ha most 2 naponta be kell lépnem módosítani az időlimitet. Viszont legjobban az zavarna, ha nem jönne meg a könyv, mert nem tudják ráterhelni a számlámra.
Köszönök minden tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Jogász topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP OmniBook 7 Flip 2-in-1 Next Gen AI Laptop, BONTATLAN, VADIÚJ!
- Gyári Garanciás Samsungtól vásárolt 12GB/512GB Titanium Yellow S24 Ultra
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia Magyar bill
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS Érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest