Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• warcat

veterán

válasz szente #10066 üzenetére

Eddig csak like new cuccot vettem ami mellé annyi van odaírva, hogy sérült az eredeti csomagolása.
    Itt ki lehet fogni olyan dolgokat, amit a futárszolgálat elkevert vagy át se vettek, de közben jól lelomolták a külső csomagolást (nem mindent küld amazon külön dobozolva). Topikban korábban már említettem, hogy Corsair AX1600i tápom lett így 56.7% vételáron :) nem volt kibontva,használatbavéve.

Logitech G Pro X Superlight egerem van még ilyen, ezen látszott, hogy kibontották, kipróbálhatták de nem volt használatnak jele, 99% alkohollal azért áttörölgettem alaposan, megelégedéssel használom.

Alapvetően mindennapi használati tárgyat nem vennék úgy, hogy mármegjelentek rajta a használat jelei, telefonra érvényes ez, ráadásul a közölt karcolások extrém zavaróak lehetnek még hátlapon is.

Amúgy a leírások pontosak, nincs értelme trükközniük, mert a németek ingyen tudják visszaküldözgetni ezeket ha nem tetszik az állapota.
    De épp ezért nem is olyan könnyű jó üzletet elkapni szerintem, inkább csak niche termékeknél.
    Ha jól értelmeztem ezekre a termékekre egy év garancia van a boltban, de a gyártóit érvényesítheted ha hosszabb.
    Természetesen csak amazon warehouse-tól fontolgass egyedül vásárlást ne random eladótól.

Új hozzászólás Aktív témák