- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
-
azbest
félisten
a legutóbbi 5ből nem tudom még működik-e bármelyik, mert többet is visszaadtak, hogy rossz lett a gombja vagy elveszti a kapcsolatot a géppel. Az előző évjáratosokból is volt már néhány rossz. A több évesek tartják magukat egész jól. Vagy 20-30 darab alapján.
Ahogy néztem talán 3-4 hardver változat is járt már nálunk, az újabbak nem előnyükre "fejlődtek", hanem vissza. Azért is rendeltem kínából egy hamisat, mert nem akartam már elhinni, hogy ennyire szar, hátha a magyar boltból sikerült hamisba nyúlni. De a hamis tényleg kicsit különbözik (főleg a szenzora más), az eleve gagyin van összeszerelve is, bár ránézésre, tapintásra nem nagy a különbség.
-
ddekany
veterán
Nem is feltétlenül az ár számít. Káosz van, néha alapvető elvárások nem teljesülnek. Pl. Logitech Marathon M705 vezetéknélküli, ~16e. Az annyira alacsony felbontáson megy, hogy szokványos monitoron több pixeleseket ugrik ha finoman próbálsz valamire rámutatni, hacsak nem relatív lassúra állítod Windows, "rámutatás pontosságának javítása"-val kombinálva. Kipróbáltam másik gépen, tököltem driverrerl, stb, de ilyen! Ekkora inkompetens és/vagy fillérb*szó állatokat... Az ősi ~800 dpi-s egerekkel sem tapasztaltam ilyet. Elálltam, csere Logi M650-ra, ami u.a. a kategória, és az meg teljesen jó (és 0 hangja van a kattintásnak, görgetésnek, ami extra). Mert csak. Káosz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Drón topik
- Xbox Series X|S
- Házimozi haladó szinten
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest