- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
LurkerSheik #122 üzenetére
így van, más szenzor van benne, nem infravörös, hanem látható fényű. A burkolat összeszerelése is sokkal hitványabb. Egyedül az okozhat zavart, hogy az eredetiből is van több változat és ezért nem jó viszonyítási pont, hogy milyen a dongle kinézete például, mert eredetiben is csináltak olyan kinézetű változatot is.
-
azbest
félisten
a legutóbbi 5ből nem tudom még működik-e bármelyik, mert többet is visszaadtak, hogy rossz lett a gombja vagy elveszti a kapcsolatot a géppel. Az előző évjáratosokból is volt már néhány rossz. A több évesek tartják magukat egész jól. Vagy 20-30 darab alapján.
Ahogy néztem talán 3-4 hardver változat is járt már nálunk, az újabbak nem előnyükre "fejlődtek", hanem vissza. Azért is rendeltem kínából egy hamisat, mert nem akartam már elhinni, hogy ennyire szar, hátha a magyar boltból sikerült hamisba nyúlni. De a hamis tényleg kicsit különbözik (főleg a szenzora más), az eleve gagyin van összeszerelve is, bár ránézésre, tapintásra nem nagy a különbség.
-
azbest
félisten
nyomtató festék előfizetés az usában:
megveszi a hp nyomtatót, telepítéskor feldobja, hogy akarsz-e előfizetni festékre.
Ha azt nyomod, hogy igen, akkor lecseréli a nyomtató firmwarét. És minden hónapban vonnak pénzt, amiért X darab lapot enged nyomtatni havonta és ha fogytán a festék, akkor hozza a futár a másikat.
Ha lemondod, akkor kidobhatod a nyomtatót, mert nem lehet visszaváltani nem előfizetésesre a firmware-t.#36Z_A_P
olyan üzemeltetési szerződések vannak, hogy valami külső cég kezeli a céges dolgozók gépeit, cseréli, javítja, karbantartja.
Csak hát magában egy-egy egérnél full ráfizetés lenne ilyen, hiszen az eszköz többszörösét kéne kifizetni rá, jobban megéri többet venni és kidobni, amikor elromlik. -
azbest
félisten
na majd ha újat veszel egyszer. Nekem is van sokéves m180 és 185. Viszont már vagy a negyedik továbbolcsósított hw változat az új, jó ha nem romlik el heteken hónapokon belül. Rossz gombok, szakadozó rádiós kapcsolat.
Amikor komplett minipécét tudok venni 50k körül, akkor sokallom 1 dolcsinyi gyártási költségű cuccnál a soktízezret.
-
azbest
félisten
nem tudom, hogy miből fizetnék a sok termékcserét, ha olyan minőségűek a termékeik, mint az m185. Már kíváncsiságból rendeltem egy kínai hamisítványt, hátha az igazi helyett itthon is hamisítványokat árulnak. De nem olyan, hanem szimplán a gyári is hitvány az utóbbi években.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Acer notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest