- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
-
törölt tag
Nagyon messze vannak az orok elettol. Valamikor evekkel ezelott valtottak 5V-rol 3.3V-os MCU-ra, amit a jelenlegi konstrukcioban nem birnak azok a switchek amiket hasznalnak, igy ido elott megpurcannak hiaba vannak sok millio clickre hitelesitve. Volt m570-em es MX Ergo-m is, mindkettoben megpusztult a switch ido elott, de mar garancia utan. Mindkettoben kicsereltem a switcheket, de az Ergo utan inkabb valtottam egy gagyi kinaira, mert egy ennyire draga egernel nem vagyok hajlando switcheket forrasztgatni.
Ha valakit erdekel a tema komolyabban valaki egy teljes oranyi YouTube videot keszitett a temaban.
-
copass
veterán
ismerős évente cserélteti a logitech mx mastereit, mert tönkremegy...3D modellező játékfejlesztő cégnél. kapja rendesen, mert ő rászokott az extra görgőre.
egy minőségi egér élettartama 2-3 év jó esetben, ha napi 10-16 órában hajtod.
nekem most egy lamzu atlantis 45E vettem. ~ 3 éves, hibátlan minden rajta.
volt xtrfy m4-em 2 év után görgő csere, általában ez pusztul el elsőnek. persze cserélhető egyszerűen. aztán jönnek a klikkek, a műanyag elkezd kopni, öregedni. volt olyan egerem ami 5 év után egyszerűen széttört a csavaroknál amikor szétszedtem... -
azbest
félisten
na majd ha újat veszel egyszer. Nekem is van sokéves m180 és 185. Viszont már vagy a negyedik továbbolcsósított hw változat az új, jó ha nem romlik el heteken hónapokon belül. Rossz gombok, szakadozó rádiós kapcsolat.
Amikor komplett minipécét tudok venni 50k körül, akkor sokallom 1 dolcsinyi gyártási költségű cuccnál a soktízezret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Drón topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest