- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
adrian94 #824 üzenetére
Nemtom mi lenne a normális a tablet esetében. A telóm QHD-s kijelzős, normál használattal kibírja az egész napot, a tablet ugyanolyan használattal már nem igazán. De nekem szar az akksim.
Múltkor kb 68%-nál kezdtem neki egy filmnek, majd durván 30-40 perc után úgy kikapcsolt hogy a kijelző is fele"égett", tiszta csík meg egyéb finomság volt.. Meg is ijedtem ogy tönkrement. Aztán az is eltűnt, és töltőre dugva 3%-nál tudtam ismét bekapcsolni.
Utána folytattam a filmetDe akkoris abnormális a működés, mert nem dobta fel a figyelmeztető ablakot hogy 5% a töltöttség, és se hang, se rezgés nem volt.
-
SzinTibi
csendes tag
-
-
Aryon87
félisten
válasz
adrian94 #520 üzenetére
Szerintem a tegnap nálam is az volt, csak ugye nem láttam, de furcsáltam is hogy kb 50% környékén hogy merülhetett le hamar. De régebb volt már ilyen hogy ~45%-ról azonnal elkezdett merülni, mire odajutottam hogy töltőre rakjam, már 2-4% volt, és még úgy is lement 0%ra, de nem kapcsolt ki.
Furcsán van összerakva ez a ketyere, ha ezeket én is tudom, nem hozom ki áruhitelbe, hogy 12 hónapon keresztül fizessem az 5090Ft-ot... -
Aryon87
félisten
válasz
adrian94 #480 üzenetére
Én kb 3 és fél hét után kaptam vissza. Akkut megcsinálták, igaz nem tudom hogy kicserélték, vagy csak simán javították.
Kijelzőnél fényszivárgást is említettem, azt nemcsinálták meg, mondván hogy nem tapasztalták a jelenséget. Viszont a port azt kitakarították belőle. Ennek köszönhetően a fényszivárgás (fekete hátteren világossabb) minimalizálódott.
Sim kártya sérült, az fizetős lett volna, így annak javítását nem kértem. 5000Ft-ba került volna. Mivel már a telefonom is kész van, így a tab telefon funkciója szükségtelenné vált. -
Aryon87
félisten
válasz
adrian94 #466 üzenetére
Muki valami olyasmit magyarázott, hogy 3 alkatrész cseréje után bírálja el a szervíz hogy adnak-e cserekészüléket vagy sem. Meg hogy megéri-e nekik a többszörös garancia. Bonyolultnak tűnik.
Amúgy ez sem olcsó tablet, 51 ezerért (euronics), de valóban nem akkora nevű mint pl egy LG vagy Samsung...
Jut is eszembe, vegyem használatba a gépet...
-
Aryon87
félisten
válasz
adrian94 #456 üzenetére
Most latom az irasod.. Tegnap hivtak hogy mehetek erte, kb 3-3.5 hetet volt bent. Most uton is vagyok. Kivancsi vagyok mit csinaltak vele, es legfokepp meddig birja. 2x szervizbe volt, szamomra egyertelmu hogy 3x is be fog kerulni. Remelhetoleg akkor mar egy javitott uj kiadasu tipust kapok... Ha sokadjara is vackot kapok mi a megoldas hogy foloslegesen ne fizessem az aruhitelt?
Van egy masik tipus, az 7" kijelzo, minimalisan erosebb hardverileg, vajon mennyi lenne annak a rafizetese? -
Aryon87
félisten
válasz
adrian94 #419 üzenetére
Engem tegnap hivtak, hogy talaltak benne egy fizikai serulest, a sim kartya foglalata, aminek 4900.- lenne a javitasa, es hogy kerem-e a javitasat, de nem kertem, mert a microsim kartya meg bele megy ugyeskedve, mivel annak keretet veletlen tortem bele (microsim behelyezese ragasztoszalagos rogzitessel oldottam meg, ami arra szolgalt hogy a kartyat tudjam is kihuzni
) De ezt nem mondtam a szerviznek, mert gondoltam azzal foglalkoznak amivel bevittem eredetileg..
Kivancsi vagyok mi lesz a vegeredmenye. -
Aryon87
félisten
válasz
adrian94 #393 üzenetére
Az faxa
Nekem meg tuti az akksi ment tropára, csak tudnám mégis mi a fenétől? Erős a gyanúm hogy ez szériahibás, vagy nem minden napos használatra való (merthogy én viberezek, böngészek, zenélek, és telefonálok is vele)
Tök jó hogy telóm szervízben, ez is megy szervízbe, és most egy régi fossal kell kibírjam majd' 1 hónapig, nevezetesen egy sony ericcson live with walkman-al (gyári 4.0.1), aminek 512MB a ramja. Lassú mint a csiga... Egyetlen Telenoros készülék, míg a házban fellelhető másik 3 porosodó telefon Tmobilos -
Aryon87
félisten
válasz
adrian94 #386 üzenetére
Akkor oda vidd be, ők meg elküldik a rendes szervízbe. hátha megcsinálják a kijelződ is.
A kép egy facebookos csopi versenyének eredménye, poénból neveztem rá
mielőtt beviszem csináljak egy hardreset-et ? Te csináltál ?
Nekem egy idő után be se kapcsolt a tab, így ami adat volt rajta ment a kukába. Célszerű gyárira legyalulnod, már csak az adataid miatt. Telóm is mókolt volt (Xperia SP), visszatettem rá a gyári rendszert és úgy viszem be a szervízhez
-
Aryon87
félisten
válasz
adrian94 #384 üzenetére
Ha Bp-i vagy, egyszerűbb ha bemész a mester utcai (9.ker) szervízpontba és ott leadod. Mondod mi baja, aztán majd hívnak hogy kész van, mehetsz érte.
Nálam csak szoftvert frissítettek, pedig mondtam hogy a kijelzőnél fekete háttérnél látható a fényszivárgás a bal alsó sarokban, a papírra azt írták a leírt hibát nem tapasztalták, pedig most is ott van.. Mindegy, nem zavaró csak bosszantó hogy lecarták nagy ívben..Rendes fenyben pedig jo kepet csinal. Bocs, jobb hijjan ezt talaltam
-
Aryon87
félisten
válasz
adrian94 #382 üzenetére
Nekem jó képeket csinál már amennyire egy 5mpx-es kamera tud... De karcosodik a kamera vedőüvegje..
Nagyobb a bajom hogy a gép magától újraindul, szervíz óta most csinálta 2x-ra.
Napi használatban van, mert a telóm megy a szervízbe, így ez a mindenes.Pár napja csinaltam ezt,igaz HDR bekapcsolva
Ez hdr nelkul:
-
tothjani81
senior tag
válasz
adrian94 #287 üzenetére
Hát a gyári BT 80 as billentyűzetes tok az nagyon rendben van csak ugyebár 7 forintért kínálgatják. Megnéztem kb 10 db univerzálisat egyiksem volt jó. A Hamának van pöpec tokja ami méretügyileg jó de a befogatása gumis. Ha megmarad nálam a tab ami nem biztos akkor megrendelem a Voyo x7 gyári flippes tokját az szerintem tökéletes. Ahogy már írtam a lányomnak zest 813 van ahoz ugyan ilyen flippes tok van és az teljesen rendben van. Ha megveszem írok rólla de lehet eladó sorba kerül a tab mert kacsingatok a Asus Padfone S felé.
-
xtend
senior tag
válasz
adrian94 #283 üzenetére
Annyira tudsz vele rajzolni, mint pl az ujjbegyeddel
Rajzoláshoz (aki profin foglalkozik rajzolással/jól rajzol és szeret) annak precízebb eszköz kell mint pl ez
Adonit Jot Pro -
xtend
senior tag
-
tothjani81
senior tag
válasz
adrian94 #206 üzenetére
Én is kutakodtam root ügyben de nem jutottam előre. De feltették nekem a kérdést , hogy minek rootolni vajon???? És igen na minek. Ha fent van az új szoftver van hely bőven, tény nincs telepakolva szeméttel ami a háttérben indul. Úgy gondolom tényleg fölösleges rootolni. Egy gyenge vasat henkelni kell 1000 el hogy használható legyen de ezt nem kell hasít rajta minden. De ha kutakodni akarsz VOYO X7 valószínüleg a gép, keress rá.
-
xtend
senior tag
válasz
adrian94 #191 üzenetére
Gondolom toltál bele SIM kártyát
Mert ha anélkül írja ki akkor no para. Ha van benne SIM és nincs wifi akkor 3G-n keresztül netelsz amit ki lehet kapcsolni, értesítési sávot felülről lehúzod és általában le-fel mutató nyíl az ikonja (adatkapcsolat v. mobil adatfogralom v. ilyesmi a neve) azt az ikont kinyomod és eltűnik. Vagy a beállításokba bemész és ott is ki lehet kapcsolni
Ha a 3G és Wifi is megy akkor általában (vagyis asszem mindig) a wifit használja. -
xtend
senior tag
válasz
adrian94 #157 üzenetére
Most megnéztem a Note3 telómon és lehet ide-oda pakolni a menüben is. Menübe belépve nem a vissza gombot hanem a másikat megnyomva előjön egy menü ahol nézetet stb lehet állítani és ott a szerkeszt opcióra nyomva már ide-oda pakolható az összes ikon!
A téma összefoglalóban ez is le van írva hogy írta az Alcor hogy ha rajtuk múlik akkor lesz rá Lollipop!!!
-
n3zold3r
csendes tag
válasz
adrian94 #117 üzenetére
Igen valószínűleg egyedi hibáról van szó, de azért ha valaki vesz akkor ha mód van rá mindenképp figyeljen erre is mert ezek szerint előfordulhat.
Az aláhúzásnál, talán a beállítások/nyelv és bevitelnél a helyesírás-ellenőrző elől szedd ki a pipát. Bár nekem nem húzkodja alá bekapcsolt állapotban sem.
-
xtend
senior tag
De, pl mint amit a haverom vett a sz.tech boltban 900 Ft-ért, és még tölteni sem töltött vele semmi, aztán a második már töltött, de mint utólag kiderült az is csak lassú töltéssel
Tehát így már 1800 Ft-ba került neki és mégis sz@r volt.
Ebay-en is ennyi pl egy Samsung OEM töltő kábellel
[link]
csak itt ki kell várnod a 3-4 hetet -
Faterkam
addikt
Ezeket a hsz.-eket olvasd el! Ua. volt a gond!
-
xtend
senior tag
Asszem a kábele sz@r gagyi, nem tudja a 2A-t átereszteni. Vagy a töltőfej is? Hmmmm....már nem emlékszem, de ha van otthon valami márkásabb készülék (LG, Samsung) annak a töltőjével próbáld! A taboknak kell a 2A
Feltölteni így is fel fog a sajátjával, csak így az ún. lassú töltési folyamat megy végbe.
-
xtend
senior tag
12 hónap rá a gari, tehát abba belefér a jó pár nap is
Meg ha helyben veszed, akkor ezeket nyugodtan megkérdezheted, hogy mennyire szokott ezekkel a készülékekkel baj lenni, sokan visznek-e vissza belőle, stb, stb.Nem nekem nincs ilyen tabom, de ezt akartam venni és elég sok mindent olvasgattam utána és jó pár levelet is váltottam az Alcor-ral!
-
xtend
senior tag
Igen, mindenhol 1 év gari van erre a készülékre!
Olyan helyen vedd ahol ki tudod próbálni a megvétel előtt. Mivel az Alcor Kínában gyártatja le a tabokat és ha jól tudom, itthon már "csak" a márkajelzés kerül rá, ezért nem nagyon van MEO v. selejtszűrés, így már többen mondták, hogy az első készülék sz@r volt, de a második már tökéletes.....meg csinálhatnák úgy is, hogy mindenkinek elsőre jó legyenBár ez az eset természetesen nem mindegyik vásárlásnál történik meg
-
xtend
senior tag
Az edigitálon valamiért majd minden tabhoz írják a flash 10.1 valójában pedig az Adobe már rég nem fejleszti a flasht androidra! Természetesen rá lehet tölteni az utolsó adobe flasht és flash képes böngészővel használhatod pl dolphin browser.
Le tudja játszani az x264 kódolású tartalmakat max a gyári filmlejátszóval nem. -
Láng Tibor
tag
Szép éles képe van.Azt hogy mit támogat vagy mit nem minden csak rajtad mulik hogy mit telepitesz rá.Teszel fel egy vlc-t vagy egy mxplayert és lejátszik mindent.a Kamerája nappali fénynél türhető minőség sötetétben már......De szerintem egy tablet nem fényépkészitésre való aki ezzel akkar képet csinálni nem ebben az árkategóriába keresgéljen.
-
xtend
senior tag
Ugyan nincs ilyen gépem de szerintem igenis megéri az árát főleg ha a küllem nem annyira számit de a belső annál jobban. Az 1hszben írtam is hogy az Alcornak fontos a terméktámogatás úgyhogy arra törekednek hogy mindig legyen elérhető frissítés ha szükséges (magyar a cég amúgy). App függő hogy mit lehet átpakolászni sd kártyára és mit nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Filmvilág
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Táp ventilátor csere
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged