-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
Gondolom ha egy összegben fizettem ki akkor semmi esélyem, hogy vissza kérjem az árát vagy levásároljam ?! Nekem most pénteken lesz 2 hete, hogy bevittem javításra és volt van 3-4-5 hibája a készüléknek amit el is mondtam.. kíváncsi leszek mi lesz kijavítva belőle.. nagyon remélem, hogy minden mert ha egy sem akkor viszem be még 1x, bár én is jobban örülnék ha vissza kapnám az árát
-
Aryon87
félisten
En aruhitelbe hoztam ki a tabot, 51k erteku. Azert eszembe nem jutott volna hogy ilyen hibakkal kuzd, mert ha tudom, nem hozom ki. Max jovo heten lesz kesz a szervizelese, hat kivancsi leszek meddig huzza. Allitolag a 3. szervizbevitelnel mar cserelik, es az enyem tuti 3x-ra is meg fog hibasodni. Egyszer elmegy, masodszor meg csak-csak (mas hibaval) harmadszor mar nem normalis.
Vajon az aruhiteles vasarlast vissza tudom mondani? Mert lehet jobban jarok ha nem kinlodok vele, es nem fizetek erte 12x5090ft-ot foloslegesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- 3D nyomtatás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magisk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest