- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pirosmajom
csendes tag
nálam is vannak anomáliák akksival kapcsolatban: néha előfordul, hogy feltöltöm 100%-ra, utána kikapcsolom, másnap be akarom kapcsolni, de nem indul, mert csutkára, nullára lemerült. Aztán ha felteszem töltőre minden ok, de ez így fura, hogy kikapcsolt állapotban miért meríti le teljesen magát... amúgy a firmware frissítés, rootolás, eredeti browser + a fentebbi postokban kifejtett kínai malware fileok törlése óta nekem teljesen ok a gép, elégedett vagyok vele.
-
pirosmajom
csendes tag
A gyári browser lesz a hibás szerintem. Nálam legalábbis addig történtek ezek az általad fent leírtak, amíg ki nem rootoltam és le nem irtottam az eredeti browsert a tabletről. Azóta minden ok. Azért ez elég gáz, hogy gyárilag van feltelepítve a backdoor a cuccra (hozzáteszem mindenhez beállított jogosultsággal). Ráadásul root nélkül nem is engedi leszedni, ez a durva.
-
pirosmajom
csendes tag
válasz
Láng Tibor #502 üzenetére
mi az az su?
-
pirosmajom
csendes tag
válasz
infectedmann #509 üzenetére
köszi mindent!
-
pirosmajom
csendes tag
válasz
Láng Tibor #492 üzenetére
Írod, hogy feltetted GooglePLay-ről ugyanazt a gyári browsert. Tudom, rendkívül bugyuta kérdés, de mi a neve? Merthogy nem találom sehol névjegyben, vagy bárhol máshol.
-
pirosmajom
csendes tag
válasz
infectedmann #506 üzenetére
Ok, köszi! És amikor csatlakoztatom a PC-hez, akkor ezt hol kell beállítani: "Enable the USB debugging mode"
-
pirosmajom
csendes tag
Az alap böngészőnek kb. mindenhez hozzáférési joga van ahogy látom, viszont root nélkül nem eltávolítható, legalábbis nekem nem engedi. Aki már rootolta ezt a gépet, segíthetnétek, hogy is kell!
Más: 5-ös androidot pl. gond nélkül fel lehetne pakolni? Azzal megoldódna minden probléma nagyjából.
-
pirosmajom
csendes tag
Írjátok páran, hogy hd filmek milyen szépen mennek rajta. Mivel tudtommal ntfs file rendszert nem tud kezelni csak FAT-ot, ezért pendrive erre nem megoldás. Ezt hogy oldjátok meg? Még csak felmásolni sem lehet rá egy 8-10 Gb-os hd filmet.
-
pirosmajom
csendes tag
nekem is megvan a tablet 1 hónapja kuponnal edigitalban 45k-ért, ilyen hardver ennyiért elég durván jó ár-érték arány, a hasonló/magasabb árú Samsung tabokban is csak 1,5 Gb RAM van és 2-4 magos procik...
pár észrevétel, hátha segít másoknak:
teljesítménnyel teljesen elégedett vagyok 8 magos proci, 2 Gb RAM, minden alkalmazás/játék akadás nélkül fut, tárhely 16 Gb-nak van megadva, ami tulajdonképpen csak 13 Gb kb.
tárhely felosztás honlapról letöltött firmware frissítés után teljesen optimális lett
először megvettem hozzá 8k-ért az alcoros 8 colos tablethez "való" bill+tok combot, ez bluetoothos, de akadt a bluetoothos nettel, szal cseréltem microusb-s billentyuzetre, szinten alcoros, és csodák-csodája a 4k-s microusb billentyűs tok is ugyanakkora, mint a 8k-sszóval ezzel használom
egy hét után bekapcsoltam és a képernyője elhalványulva vibrált, visszavittem, azonnal cserélték
ma szintén bekapcsoltam, ugyanezt produkálta az új csere tablet is, fogalmam sincs miért, kb. 2-3 óra múlva "bemelegedett" és már nem villogott, most is bekapcsoltam, most is teljesen normális a kijelzője, ötletem nincs miért csinálta... ha valakinél ez szintén felmerült mesélje már el!
szóval egyébként összességében eddig teljesen elégedett vagyok, pár apróságtól eltekintve (pl. vannak egyes programok, amiket nem enged bezárni, gyk. benne marad a memóriában, emiatt egy idő után reboot kell, hogy ürüljön)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest