- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
Szia!
Bocsi az eltűnésért, elég sok dolgom volt.
Szóval vetem már kábelt, próbáltam egy jó minőségűt venni.
Ezt vettem .
Nem volt olcsó, dobtam ugyan egy hátast, de pont amit te is írtál, inkább egy jobb minőséget kerestem. Lekopogom, eddig semmi gond nincs vele, az 1,8 m sem akadály. Az amperek és az adatok is szépen átmennek rajta! -
tothjani81
senior tag
Hát az usb hosszabítónál a csatlakozási pont húzhatja le. Nekem a régi gépemen nem volt elől usb és hosszabítóval vezettem ki az asztalra, hogy rá tudjam dugni a pendriv-ot vagy fényképezőt és lassaban ment a másolás. Ha ugyan abba az ajzatba betugtam a pendri-ot hozta azt amit kell. A hosszabító nem igazán jó megoldás.
-
xtend
senior tag
USB hosszabbítóval persze! De én olyan értelemben írtam amikor 1 kábel van, nem 2-ből dugod össze
Meg az teljesen egyértelmű, hogy minél hosszabb a kábel, úgy gyengül az áramerősség
Általánosban is tanítják ezt már, ha jók az emlékeim....már rég voltam gyerek....sajnos...néha jobb volna annak lenni
-
-
xtend
senior tag
Igen, de asszem a HTC töltője is 2A-s. De nem csak a töltő a lényeg, hanem maga a microusb kábel is, mert cseszheted, ha a töltőfej 2A, de a kábel ezt nem tudja leadni, csak a felét v. annyit sem (mint a haverom esetében a gagyi kábel, ki is írta rá a telefon, hogy lassú töltés).
-
Láng Tibor
tag
Végre valaki akinek ilyen van.Szerintem nagyon jó választás.A tesztben nem esik szó a játék teljesitményröl pedig az sem egy utolsó szempont.Gyakorlatilag még nem találtam olyat ami megakasztaná.A nagyfelbontású videókat is szépen lejátsza.Igy két hét után is azt mondom hogy nagyon szuper kis gép leszámitva azt hogy siralmas a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged