-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
nZéé
csendes tag
Sziasztok,
Visszakaptam en is kijavitva uj szoftverrel de az AVL altal talalt Virus maradt. Azt azert ne allitsa senki, hogy veletlenul talalja meg, hiszen az angol leiras errol a virusrol nagyon is helytallo, hogy letolti a keretlen alkalmazast. Nekem ilyen tablet nem kell az biztos, mehet ra sok szoftver frissites. Az a szomoru hogy a tobbi nagy gyarto meg sem talalja... amugy meg mindig az rs_9103_v40 nevu fajlrol beszelek. Nemkerek a kinai alkalmazasokbol.
-
-
nZéé
csendes tag
Lehet segitene de en most nagyot csalodtam. Azert vettem a tabot hogy ne a kis mobiltelon nyomkodjak mindenfele banki tranzakciot mert kenyelmetlen. Munkam meg utazasok miatt egy tablet nagyon megkonnyiti a dolgomat, de ugy latszik marad az "olcso husnak hig a leve" kozmondas. Sajnalom mert penzt ad ki erte az ember es bizalmat veszti, de tenyleg ha normalis eszkozt akar az ember akkor a nagyobb nevek fele kell fordulni. En legalabbis most igy vagyok vele...
-
nZéé
csendes tag
Húsvét ota hasznalom, es az utobbi idoben elkezdett letolteni magatol alkalmazast. Rajta volt a cm security, ertesitesben lattam hogy telepitett sajat maga vmi programot (kinai karakterekkel volt a neve). No akkor gyari torles, kerestem egy jo minositesu viruskeresot, ez az AVL ill. AVL pro. (Aruhazban fentvan) Fontos hogy a programon belul frissiteni kell a virus adatbazist, mert alapban januarival dolgozik, ami meg nem latja. Igy az uj adatbazissal ez az alkalmazas fennakad a rostan, a leiras meg az okozott problema miatt illik is ra. De egyszeru utana nezni barkinek: alkalmazasokon belul (osszes ful) rs_9103_v40 nevu ismeretlen alkalmazas.
-
nZéé
csendes tag
Az hogy gyarilag virusos, az senkinel nem okoz gondot? AVL pro, adatbazis frissites a programban majd ellenorzes. Semmilyen visszaallitas nem szedi le, kivancsi vagyok a tobbi tulajdonos mit tapasztal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest