-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
válasz
tothjani81 #888 üzenetére
Elkelt a tab.
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Eladnám a q819M es gépemet . Kijelzője törött de nem eséstől tört be. Ráejtettem a strapamobilomat. Egy két apróbb karc van rajta de nem kopott háza nem sérült. Minden funkciója hibátlanul működött a törés előtt. Aksija erős. Viszonylag keveset volt használva. Ha valakit érdekel írjon privátba. Doboza papírjai tartozékai megvannak
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Az érintő engem is érdekelne sikeresen betörtem én is sajnos.
-
tothjani81
senior tag
válasz
Láng Tibor #301 üzenetére
Akkor sikerült szétszedned! De tényleg miért akartad szétszedni???
-
tothjani81
senior tag
válasz
Láng Tibor #295 üzenetére
Hú!!! Miért akarod szétszedni? Ha szétszeded azokon a részeken ahol amúgy nem indokolt a bontása ez esetben ugye csak a felső fedél a mem és sim van garanciánál ha úgy adódik gond lehet mert észre veszik. A lányom Alcorja ahogy leesett és darabjaira hullott azt vettem észre, hogy valami ragacs szerúség van a hátlapon és ha leszeded az már nem ragad vissza és egyből észreveszik a szervizesek. Szerintem a mi garink is ugrott bár ahoygy azt összeraktam azót is jó csak a mem kari rúgója tört le de beveszi attól. Szerintem ne szedd szét
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Megválnék a tabomtól ha valakit érdekel. Bejáratott hibamentes jó töltővel, kábellel, működő sim foglalattal tehát típushibáktól mentes ( megjegyezve ugye ez a 3, gép ami hozzám került) természetesen papírjaival fóliás a kijelzője pár hetes a gép.
-
tothjani81
senior tag
válasz
adrian94 #287 üzenetére
Hát a gyári BT 80 as billentyűzetes tok az nagyon rendben van csak ugyebár 7 forintért kínálgatják. Megnéztem kb 10 db univerzálisat egyiksem volt jó. A Hamának van pöpec tokja ami méretügyileg jó de a befogatása gumis. Ha megmarad nálam a tab ami nem biztos akkor megrendelem a Voyo x7 gyári flippes tokját az szerintem tökéletes. Ahogy már írtam a lányomnak zest 813 van ahoz ugyan ilyen flippes tok van és az teljesen rendben van. Ha megveszem írok rólla de lehet eladó sorba kerül a tab mert kacsingatok a Asus Padfone S felé.
-
tothjani81
senior tag
Viszont ha valaki vett rá olyan fóliát ami úgymond passzol rá megoszthatná velünk, hogy milyen típusé jó rá hellyel közzel. Kaptam egy vágósat de a szélei a vágásnál levegős pereme van a fóliának full gagyi.
-
tothjani81
senior tag
válasz
Láng Tibor #236 üzenetére
Na mondtam én , hogy ez egy Voyo x7. Akkor viszont van tok hozzá az Alin. 9 usd.
-
tothjani81
senior tag
Nem elavult mert 2014 3. negyed évi adatok vannak benne csak ki van pucolva az tény. Amik nincsennek benne Üzbegisztán, Kazasztán Takataharkány meg az óperencin innen és túl mert nem járok arra. Sajnos Ezen a retektanyán közlekedek csak amit úgy hívnak Magyarország . Na ezért csak kb 500- 600 mb.
Ha feltolsz rá mindent szerintem csak a helyet foglalja. Ha meg netán külföldre megtervezem Nemzetközi útvonal terven megnézem melyik országokat érinti bemásolom a térképet, poi kat meg hasonló.
-
tothjani81
senior tag
válasz
zola9005 #224 üzenetére
Hát nekem nem ez volt vele a gond de én sem tudtam kikapcsolni. Nekem a reset megnyomása oldotta meg ugya amit a tetején tűvel tudsz benyomni mint a régi pda- kon és ezen a gépen a töltő nyílás mellett van közvetlen. Ha ez sem segít próbáld a hard resetet az pedig a power és a vol - egyszerre nyomásával jön be ott azt hiszem a Factory resetet kell választani és majd sok sok sor és yes- re. Ha ez se segít akkor sajna téglásítottad keménybe és szervíz lesz belőle
-
tothjani81
senior tag
válasz
Láng Tibor #211 üzenetére
Amúgy fülesen elég tré a hang. Van egy Galaxy Tab 3 -asom is az olyat szól mint állat. Basszus, magas minden elkülöníthető Alcoréknál ez nem divat. A lányomnak a tabja is gyengén muzsikál szó szerint( zest q813 ix)
-
tothjani81
senior tag
Öhöm....!!!!
Elég komoly baj van telefonálás és viber közben is a tabbal.Nagyon nehezen de rájöttem a problémára és bár elég gáz de megosztom veletek, hogy más nehogy így járjon mint én
bár szerintem én vagyok az egyedüli aki ilyen agyatlan. Nos ugyebár ez a 3. tab és tesztelem , hogyha baj van vele vissza viszem és így nem vettem le a gyári fóliát ami ugye rajta van az első hangszórón ugye bár
Szóval hibaelhárítás SZEDD LE A FÓLIÁT
szerintem fáradt vagyok nem kicsit nagyon
-
tothjani81
senior tag
Viszont kérdés??? Na nem mintha tefonálni akarnék vele mert ugye méretes darab de a lányom Viberen hív néha és valami borzasztó halk. Na most kifogtam megint egy selejtet vagy ez normális szerintetek?? Valaki tapasztalt ilyet??
-
tothjani81
senior tag
válasz
adrian94 #206 üzenetére
Én is kutakodtam root ügyben de nem jutottam előre. De feltették nekem a kérdést , hogy minek rootolni vajon???? És igen na minek. Ha fent van az új szoftver van hely bőven, tény nincs telepakolva szeméttel ami a háttérben indul. Úgy gondolom tényleg fölösleges rootolni. Egy gyenge vasat henkelni kell 1000 el hogy használható legyen de ezt nem kell hasít rajta minden. De ha kutakodni akarsz VOYO X7 valószínüleg a gép, keress rá.
-
tothjani81
senior tag
Hát az usb hosszabítónál a csatlakozási pont húzhatja le. Nekem a régi gépemen nem volt elől usb és hosszabítóval vezettem ki az asztalra, hogy rá tudjam dugni a pendriv-ot vagy fényképezőt és lassaban ment a másolás. Ha ugyan abba az ajzatba betugtam a pendri-ot hozta azt amit kell. A hosszabító nem igazán jó megoldás.
-
tothjani81
senior tag
Remélem nem szólom el magam de úgyy néz ki, hogy amit vettem 3. gépet
működik
csapatja a wifit és el se hiszem a töltője is és még a kábele is jó. Ja és el vannak a tp-link routeremmel is. Komolyam mondom ez szenzációs, hogy három gépből 1 jó.
Haladunk-haladunk.
))
)
-
tothjani81
senior tag
-
tothjani81
senior tag
válasz
Faterkam #188 üzenetére
Öhöm.... Nem a karom elszólni de még eddig nem vol konfliktusuk. De az érdekesség az az, hogy a lányom alcorja és az én régi smart 3 -am az mega a d-link dir 300 as routerrel nem volt jó viszonyba kb naponta 1x min de inkább 2x újra kelett indítani. A tp set kb 2 hónapja használom és a gigaset tab se a lányom Alcorja se a samu tablet nem problémázik vele Két hónap alatt 1x ha volt újra indítva. többször nem.
-
tothjani81
senior tag
Nézegetem, hogy tokot nem lehet rá kapni. A lányomnak is alcorja van ( zest q813ix) és az egy Chuei v88 kínai megfelelője( bár ugye az Alcor is kínai. Ktakodtam egy kicsit és ha rákerestek meg lehet talélni pár Alcor tabot Chuwi néven. És, bár nem vagyok benne biztos mert méretben van magasságban 1mm, vastagságban 0,4 mm és tömegben 30 gram eltérés de minden más paraméter és külső szóval mindem más megegyezik .Nézzétek megilyen néven VOYO X7. Csak azért mert ahhoz lehet kapni flippest műanyag hátú tokot( lányom alcorjához ugyan eza típus van és nagyon pöpec) és még rádásul ezek aktív tokok lezárják és nyitják a kijelzőt.
-
tothjani81
senior tag
Nem adtam fel. Vettem máshol egy másik gépet. Tesztelem és ha ez is rossz felviszem Alcoréknak és behajítom vele a kirakatot
)
-
tothjani81
senior tag
NA!!! Probléma megoldva!!!!!!! Visszevittem a boltba és a vételára csatlakozott a pénztárcámhoz ha már a gép nem akart a wifire
) De amúgy sok szerencsét annak aki ilyt vesz, sajna nekem volt. Nagyon vonz a kütyü mert szerintem szép és hardveresen ott van a szeren.
-
tothjani81
senior tag
válasz
Faterkam #179 üzenetére
Most szedtem elő a D Link dir 300 as leharcolt routert Mondjuk rohadt érdekes a történet mert a többi kütyünk ezen is produkálja a 28 mb körüli értékeket deaz alcorom ezen nem 0,20 körüli hanem átlagosan 1,5 és 2 mb között mér a tp linken meg 0,2 na ilyenkor már nem tudom mi van.
-
tothjani81
senior tag
De ennél is ha dobok egy hard resetet akko megjavul de csak x ideig pár órára vagy 1 napra aztán kezdődik a belassulás. Össze függhet ez a routerrel? ( tp-link wr940n)
-
tothjani81
senior tag
Nos kicserélték ugye a tabot etig jó volt sebességteszten átlagosan 28 mb de már este dobott pár 0,23 as eredményt reggel megint 28 körül rá 10 percre 0,18 majd 2 mb. Mi a retek lehet 2x egymás után wifi hibás tabot kaptam?
-
tothjani81
senior tag
Hát!!!!! Nem kell a cégeket sajnálni árrés ügyben. Nézzünk egy tescos példát Decemberben op3n dott tab ot 30.000.- ért árulták majd jött anagy áresés karácsonyi akció 20.900. lecsaptam rá fateréknak karácsonyra örültem min állat erre jött a tacskós szórólap és 14.900. re akciózták. Ugye beszer ár alatt semmit sem lehet értékesíteni csak maxx selejt terméket de azt fel kell tüntetni és leselejtezni. Na aakor ez esetben mennyi lehet a beszer ár. Hasonló lehet az alcor is. De egy saját példa amit én is értékesíteni szoktam beszerzési áram bruttóban 650 ft és átlagosan 4.500. ft ért szoktam adni és jó árnak számít
-
tothjani81
senior tag
Na ja amúgy megírom az Alcornak már csak azért is, hogy tudják hol a helyük
De tapasztalatból mondom mer kereskedelemben vagyok és több beszállítóm vam mondhatom így meghalgatnak alázattal aztán kb amikor leteszed a telefont már röhögnek és sza...k a fejedre nagy ívbe ennek többször szem és fültanuja voltan cégek képviselőji csinálták a szeme láttára. Sajnos minden hasonló cég Mint Alcor is de tisztelet a kivételnek acélja nem más mint a retkes vastagra keresés és ez csak akkor működik ha kicsi óccsó kínai minél nagyobb árréssel. És, hogy te szenvedsz miatta senkit sem érdekel maxx a közeli hozzátartozóidat de a cégeket nem. Megveszünk mindent ami olcsó és ez a tab ahhoz képest, hogy mit tud nagyon olcsónak számít.
-
tothjani81
senior tag
Na ja 2.000. ft volt egy univerzális és hozzá teszem, hogy elég vacak mert bár original volt én húztam le mindkét oldalát mégis karcos volt! Na ez meg milyen???? Amúgy ha már fólia mert ugye rajta maradt a másik gépen mert ugye hogy szedjem le kategória. Valami jó beszerforrás vagy univerzálisra vagy ha valaki tud méretben ráillőt.
-
tothjani81
senior tag
Rohantam a bolba ahol vettem kaptam egy másikat szerencsére korektek. Ha ez is sz...r akkor nem is tudom mit csinálok. tesztelem és reménykedek
-
tothjani81
senior tag
Na annak örülök ha gép Sz... . Alcor tok bt- 80 as 2x vittem vissza mert szakadt volt, majd kiderült, hogy amire kicserélték annak a billentyűzete rossz. Töltő mia tt 1x mentem. Most mehetek a gép mitt 1x. Vettem rá fóliát -2.000.- kikocsikáztam kb ugyan ennyi benzint. Alcor mi így szeretünk! Hogy ba................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................dat.
-
tothjani81
senior tag
Üdv.
Mértem sebességet bakker 0,06- és 0, 25 között mér folyamatosan asszony telóján Galaxy Trend Plusz 21,7 és 25 között mér ugyan az a tesztelő. Szerintetek valami beéllítás gondom van vagy töltő mellé kaptam egy hibés gépet is?
-
tothjani81
senior tag
Töltő és kábel probléma! Vissza vittem a töltőt az üzletbe ahol vettem, kicserélték egy másikra. Éljen!!! Az öröm addig tartott még hazaértem . A fej végre jó tölt!! Megfelelő sebességgel. A kábel azt inkább nem minősítem. Ruhaszárító kötélnek se jó bakker mert ahhoz meg túl rövid.
Van maradék Samu kábelem így gyári fej Samu kábel tökéletes. Érdekesség képpen a lányomnak egy Alcor Zest Q 813 IX van. A töltőjét bár az nem USB-s hanem dc 2x cseréltem a fejük miatt mert széthullik. Házi megoldással tökéletesre varázsoltam vettem egy forrasztható dc fejet és rátettem azóta jó. De mi más lett volna a baj ugye mint a töltő. Amúgy az a gép kb 15x volt leejtve 1x brutálisan konkrétan széthullott le esett a háta kiestek a gombok összeraktam és mintha mi se történt volna.
-
tothjani81
senior tag
S.O.S segítég!!!! Valaki tapasztalt olyan ezen a tobon( vagy esetleg más eszközön) hogy a Google Play meadja magát úgymond? Ez abban merül ki nálam, hogy megvettem bekapcsoltam elkezdtem használni és minden tökéletes volt. Másnap a playről egy 2-3 mb os app kb 5 perc volt még lejött. Állítgattam jobbra balra de semmi javulás. Jött a gyári beállítások visszaállítása ami úgy tűnt megoldotta a problémát, de csak szintén ideig óráig másnak megin behalt. Kitöröltem a play frissítést megy play szolgálataás frissítését is. na akkor már azt írta nincs kapcsolat de net volt a böngésző hasított. Jött a hard reset, kb 4-5 óráig jó volt utánna semmi. Szombat este frissítettem ahogy az 1 es hsz-ben van át partícionálta a belső lemezt jó lett de most ebben a pillanatban megint küzd egy 30 mb appal 20 perce. Maga a play menüje is tetű lassú, keresés benne szinte lehetetlen.
VALAKINEK ÖTLET?????????????
-
tothjani81
senior tag
Hát eddig a telóimat azért rootoltam hogy a sok idegesítő gyári vackot eltüntethessem és ne zabaálja minden vacak a ramot. Ennél a tabnál 2 gb ram miatt annyira nem fontos. De itt is hasznos lehet pl Clean Masternál a root jogosultság , hogy ne induljon minden össze vissza el a tabon csak az ami kell.
-
tothjani81
senior tag
Ja maga a frissítési folyamat nagyon egyszerű semmi veszélyes.
-
tothjani81
senior tag
Üdv minenki.
Először is hálás köszönet aki felrakta a frissítési infót ( linket). A töltőm nekem is hulladék. A fejbe alig megy bele az usb mert ferde. A kábel minősíthetetlen kb. samunak a kábele tökéletes hozzá de visszaviszem és az asztalra vágom a kábelt kb. Amúgy a gép rendbe van de ez a gyári 1 giga tár ez viccnek is rossz volt. 2 napja vettema gépet és azóta kutatom a megoldást de root nélkül ugye nem megy. Ha valaki tud rootra megoldást megoszthatná. Kutatok tovább és rálelek közlöm. Láttam tok kérdés és fólia is felmerül. A gyári bt 80 as tok az pöpecszépen passzol bele és a billentyűzet is jó. Fólia méretre vágós de még kivágtam szépre elment a hajam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest