- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
Leveleztem a képviselettel töltő ügyben. Küldtek újat. Még szarabb mint az első. A hozzáállásuk egyébként korrekt. Szerintem rendelek hozzá egy samsung töltőt.
-
Ramius
őstag
No, írtam én is a szerviznek, kíváncsian várom a választ.
-
Ramius
őstag
Nekem is ilyen van, elsőre én is hibásat kaptam. Kijelző bal alsó sarka egy fehér paca volt, annyira átütött a háttérvilágítás. 3 óra múlva már vittem is vissza, és szó nélkül ki is cserélték (edigital). A mostani már jó, csak a töltője szar
Vagyis a 2 amperesnek hazudott töltő 1.2-nél már zúg, szóval gyanítom a maximumon van. A kábelről meg ne is beszéljünk. De mivel fillérekből orvosolni lehetett, megoldódott.
Egyébként aksija jó, óvatos használattal 2 nap simán, de már 3-at is kibírt, játék persze lehúzza gyorsan. Kijelző szerintem szép, a kamera olyan amilyen. Nem ezzel kell fényképezni és kész. Negatívumot egyedül a hangjára tudok mondani. Halk, dobozhangú, fika hangszórója van, amit jó eséllyel el is takarok, ha állítva tartom, két kézzel.
Mindent összevetve én bátran ajánlom megvételre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged