-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
infectedmann #624 üzenetére
személyes tapasztalatom nincs. bár olyan 5-10 éve a Logitech garanciális ügyintézése olyan volt itthon is, mint amilyennek tűnik a nyugat-európai, amcsi RMA-zés a külföldi fórumok leírásai alapján.
de egyébként inkább csak kiszólásként írtam.
-
anonym1s
őstag
válasz
infectedmann #593 üzenetére
Hali.
A kamerara tobben is irtak hogy szar gagyi, aztan van akinek nem ismeri fel a sim kartyat, vagy a gps nem mukodik, vagy eltunik az imei egy szoftver frissitestol, vagy fenysebesseggel merul az akku, vagy a gyenge hangero, plusz ott vannak a kiirthatatlan virus, adware, malware, meg a franc tudja meg mi. Viszont van olyan is, akinek semmi gondja vele, mint pl. te.
Ettol nekem olyan erzesem tamadt, hogy 50% esely arra hogy normalis hasznalhato gepet kapok aminek semmi baja, es 50% hogy egy hasznalhatatlan hulladekot.
A lenovorol eddig csak jokat olvastam, ebbol arra kovetkeztetek, hogy annal kozel 100% (legyen mondjuk 95%) esellyel kapok hibatlan darabot, es mivel gyereknek lesz, aki nem ert hozza csak hasznalja, inkabb megyek a biztosabb lenovoert mint a bizonytalan alcor. -
Raypapa
tag
válasz
infectedmann #414 üzenetére
-
pirosmajom
csendes tag
válasz
infectedmann #509 üzenetére
köszi mindent!
-
pirosmajom
csendes tag
válasz
infectedmann #506 üzenetére
Ok, köszi! És amikor csatlakoztatom a PC-hez, akkor ezt hol kell beállítani: "Enable the USB debugging mode"
-
válasz
infectedmann #503 üzenetére
SW update után SW-es szinten nincs olyan, hogy "újabb" széria szerintem.
-
Faterkam
addikt
válasz
infectedmann #500 üzenetére
Igen, tőled olvastam, hogy Rootoltad, de szerintem eddig csak te, vagy más nem írt ide. Szerencsés vagy a hsz.-eket követve, vagy kiválasztott!
-
gyga
senior tag
válasz
infectedmann #414 üzenetére
még csak nem is rootoltam. Gyári cucc van rajta
-
xtend
senior tag
válasz
infectedmann #215 üzenetére
2A-s kell hozzá. De miért veszel? Vissza kellett volna vinni oda ahonnan vetted és újat kérni....legalább is sztem, na persze a háttértörténetedet nem vágom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest