-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
x1port
addikt
válasz
Keeperv85 #24894 üzenetére
Ebben most nagyon nem értünk egyet.
Értem én a CM fanságot ,de ebben most nincs igazad.
Egyáltalán nem diavetítés a működése a h1n1-nek.Jelen esetben a CM még EZT a szintet sem tudta megugrani.
Értem én , hogy hirdetni kell az igét a CM-el kapcsolatban de azért maradjunk kicsit a realitás talaján.De ha jobb illúzióban lenni akkor hajrá!
Én ejtettem a témát.
Ettől függetlenül ez a véleményem. -
x1port
addikt
-
pilcsik
csendes tag
válasz
Keeperv85 #24190 üzenetére
Szia Keeperv! Légyszi segíts nekünk hogy csináljuk win 7 64 bit van fent kézzel adjuk hozzá az adb -ét itt kiválasztjuk az adb interfacét megjelenik az eszközkezelőben de kód 10 a hibaüzenet, mindent próbálunk, de nem tudjuk feltelepíteni azt a bootloader drivert amit te mondasz Most akkor mit csináljunk??
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Keeperv85 #23750 üzenetére
Igazad van.
Ember vagyok, nem gép, szoktam hibázni, meg elgépelni.
Format system.
Sajnálom hogy megszólaltam.
Csak akkor szoktam, mikor a "hibanélküliek", a "sosemhibázók" csöndbemaradnak egy segítségkérésre...
De azt hiszem lassan le fogok szokni erről, mert köszönöm kevesebb érkezik, mint fikázás, félszavakba belekötés... -
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
Keeperv85 #23704 üzenetére
Nem akarja az igazságot!
ott 995 csak úgy megy a cwm ha usbről tolom rá,teló kikapcs hangerő le bekapcsgomb és rátolod számítógépről usb-n,és úgytudom ennek nincs más módja!Amúgy meg tuti van számtalan helyzet amikor javítható a teló de nemtudod indítani a cwm-et nehogy azt mond hogy nincs ilyen pl.ha a gombok nem reagálnak,de tuti még sok ilyesmi lehet!
úgyhogy fogadd el végre az igazságot ne találj ki badarságot csakhogy ne kelljen elismeni hogy azé hülyeség amit irtál! -
kgymac
őstag
válasz
Keeperv85 #23696 üzenetére
Régi, nem androidos telcsin volt néhány spec bejegyzés a sim kártyán, sajna telcsi hiányában nem tudom megnézni (siemens-eken,samu-n is). CM alatt nem jelenik meg, a hívásbeállításban megadott van az állapotban. Ha 990-en sikerült törölni, akkor az még kezelheti a spec sim bejegyzést vagy mégiscsak a google fiók a ludas...
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
Keeperv85 #23700 üzenetére
De pedig tudom ezenis főzött rom volt h1n1-el vettem és képzeld,ezzel a két kezemmel,magam állítottam vissza a gyári ICS 4.0.4-et,de ha olyan baja lesz pl. hogy totál nemindul vagy kifingik az usb,tehát ilyesmi okokból nemtudom indítani a cwm-et a telón,akkor a gariba pl.megcsinálják és hopp látják :á ez főzött rom fizesd csak ki szépen a sok manit viktor a javításért!Például az ott 990-es telómon pont az usb halt meg ha ez lenne 995 nemtudnám visszarakni a gyári romot és szívnák,no ezt akarom megelőzni!
Na ugye mondtam,hogy én vagyok a legokosabb! -
bagyusz
őstag
válasz
Keeperv85 #23330 üzenetére
Codeaurora-n nézted?Szerintem így.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Keeperv85 #23090 üzenetére
Hajnalba melóba jól jött amikor Bagyusz kitolta utso frissitest. Lekaptam és már ment is fel. Bent PC-hez nem ferek hozza CWM inditasahoz.
Raadasul ha inditasz gyári recovery-t véletlenul billkombóval, akkor utána csak az fog bejonni amig gépről nem inditasz egy normalisat.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Keeperv85 #23016 üzenetére
Ismet a scroll problémáról... a lenti képen van a hiba, a kék amikor érintem a kijelzőt, a piros a becslés az elengedés után a lila hosszuegyenes pedig ami visszarántja. Nézegettem guglival mi lehet ez és szétbontottam a framework.jar file-t. Az android/view/velocitytracker* dolgok felelnének elméletileg ezért (lila), nekünk van egy VelocityTrackerEstimator cucc ami nincs a gyári (utolso frissitett telenor rom) framework.jar-ban, meg abban kicsit mas ami van.
Szoval gőzöm sincs mi ez de szerintem ez szivat minket.
Illetve egy érdekesség az akkuval kapcsolatban, lehet hogy csak az enyem haldoklik de 2%-rol 1%-ra valtasnal mas feszertekeket mutat.
2 kulonbozo idopontba keszult a screenshot 2 merulesnel mert eloszor az 1%-ot tudtam shotolni hogy megugrott a visszajelzett fesz..
-
CyanogenMod1
csendes tag
válasz
Keeperv85 #22362 üzenetére
Az Ics V1.3 anno szépen felflashelte magát a cm nálam nem azt kézzel kellett csinálnom, hogy ha azt szerettem volna, hogy az újraindításnál a reboot recovery meg is jelenjen és betöltsön.
Én a a cmd ből indítottam mindig azt hittem fakir blogját nézi és elakad azért javasoltam azt.
-
-
-
-
Noys187
tag
válasz
Keeperv85 #21188 üzenetére
Na sikerült!
Végül kibeleztem egy USB kábelt és az akksira erősítettem a +/- t, feldugtam tölteni (persze azért volt para, ezért csak egy kicsit 'töltöttem' rajta), így végül lett benne annyi kraft, hogy Recovery-be tudjam tenni, ott rebootoltam és most a PC-n tölt. Hagyom is rajta reggelig, aztán ráküldöm a 10.2-t, mert az tölt kikapcsolva is....Azért köszi srácok!!
-
Noys187
tag
válasz
Keeperv85 #21185 üzenetére
Keeperv85:
Közben kiderítettem, hogy az akksi adta meg magát, mert az LG-m akksijával sikerült bebikáznom. Vajon, ha 'kibelezek' egy usb töltő kábelt, és azt rádugom a +/- ra (hogy a telefonban van az akksi) vajon bejöhet? Úgy értem, hogy fogja tölteni, legalább vagy 50%ra, hogy rá tudjam dobni az új 10.2-őt.
-
Defect
csendes tag
válasz
Keeperv85 #21185 üzenetére
Akkorm ond meg nekem hogy honnan szedem le a CM10.2-es ROM-ot?
(Privátba. de leehtőleg CM-el együtt)
Mert akkor eljátszadozom vele! Mivel jó lenne egy új ROM amivel eljátszadozhatok!
Könyörögni meg nem fogok! Mert elvileg már terv-ben van ahogy fentebb olvastam.
Csak lusta vagyok tovább szenvedni az 1.0-ával. -
Defect
csendes tag
válasz
Keeperv85 #21182 üzenetére
Ha itt vagy akkor nekem is adhatnál valami tanácsot!
Mert kb egy óraja sz*p-ok a rommal... Alca logo-nál kifagya telo... 5.8-at raknám fel! Már ha feltenné magát! Csak épp nekem GB bootloader-es rom kellene mivel a gyári ICS update elmaradt annó. És most nem tudok mit kezdeni vele.. a H1N1 V1.0-át meg már széjjel használtam. :S
-
kgymac
őstag
válasz
Keeperv85 #21104 üzenetére
Igen. Én az fr ics-hez töltöttem le (célzottan alca 995-höz, talán xda-n megosztott linkről, már nagyon régen volt). Mielőtt megfuttatom, azért bele szoktam kukkantani egy bat/cmd/sh/tcl scriptbe, hátha van benne némi hasznos infó. Mivel ebben volt ics-es tablet root-ra írás, kipróbáltam a navon-on, bármi infó akkoriban csak webshop/hirdetési oldalakon volt erről a tabletről. Sokat nem ronthatott rajta a root, mert ugye nem megy tönkre, legfeljebb nem működik a root. A siker kissé meglepett, mert a tableten tényleg sokat segített, bár a gagyi minőségű érintőn sw-vel nem lehet javítani.
Plusz köszi az infót, -
-
gamegod
senior tag
válasz
Keeperv85 #20882 üzenetére
nem volt itt semmi nehézség a felrakásban, gb bootloaderes gb patch-el, ugyanúgy volt a cm 10.2 is, de annyi a legnagyobb gondom hogy gondol egyet a telefon, megfagy és elsötétedik a képernyő OK, akksi ki be bekapcs és ugyan ezt eljátsza kb 2 perc után
utána próbálok rá felvarázsolni egy cwm-et mert a 5.5.0.4 vagy machfixe akrámelyik a tegnap említettet hibákkal (kicsit vissza kell olvasni) aztán tegnap megpróbáltam a kgymac által említett hogy a cm10.2 ugye a CWM_6_20130615 lett felrakva, na most azzal sikerült is felrakni a 10.1-et de ma este ismét elkezdte ezt. gondoltam arra hogy esetleg leformázom majd az sd kártyát még ma és úgy nekiindulok de már halvány gőzöm sincs mi lehet a megoldás
(ja és az embert nem kell hülyének nézni, jó pár telefont már babráltam gond nélkül, az onetouchal sem volt semmi gondom soha, cm-es korszakban kezdte el ezt a dolgot, Tesom ot-ját is megcsináltam csak neki h1n1 van rajta. Ja és az elöző telefonom ZTE Blade volt amit úgy gondolom nem volt egyszerű romolgatni, mégis sikerült gond nélkül, szóval kicsit konyítók a dolgokhoz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest