- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
Picco
addikt
OMG
, hat mostmar azert sem uzletelnek veled mert 1 nevvel, varosnevvel, es szamlaszammal a kezedben az illeto bankjaban nem vagy kepes elutalni a lovet, ha valaki ennyire nem talalja fel magat az sztem elegge gazos, a bankos titkarnenik nem harapnak
mod:sajnalom, ez kibukott
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Hát te tudod..
A garancia a mi üzletünkben így működik:
Visszahozza az ügyfél a szart, mi elküldjük a nagykernek, akik 1-2 nap belátható időn belül (max 3 nap) visszajeleznek nekünk, hogy mi a helyzet a cuccal illetva amennyiben cserés, akkor mikorra jön helyette új áru. De mi ahogy jön egy visszajelzés, hogy valóban hibás az áru jelezzük az ügyfélnek és ha van raktáron ugyan az adunk neki (általában van), ha nincs akkor felajánljuk neki, hogy
a., Megvárja amíg ideér az áru a nagykerből
b., Egyeztetünk és elvisz mást
c., Ha sok a határidő a nagykertől, akkor visszakapja a pénzét.
Tudod ez egy bolt.
Amit te csinálsz, az nem bolt, bazár vagy hívd ahogy akarod, hanem közvetítés a nagyker és a végfelhasználó között úgy, hogy rácsíped a hasznod, a felelősséget meg rákened a nagykerre. -
ricsi99
addikt
Sry itt zárjuk le!
Legközelebb akkor irok ha történik valami. Az előző ajánlataim állnak. Legyen itt a pénz és rendelj 2 kártyát!
Én megbíztam benned ,igy neked is meg illene bíznod bennem.
Irj új időpontot akkor ,szerintem 1 hónap múlva is jobban járok ha kapok 55k-ért 2 vadonat új x1950pro Sapphire-ot.
12.30 ig van utalás a cib bankba.... -
ricsi99
addikt
Nem tudtam hogy azok a részletek is fontosak ameddig megbeszéltük a hibát stb. este pótolom.
Nagykeres rész kb annyira fontos itt ,mint pl én miből szereztem rá a pénzt.
Itt most az a lényeg hogy TE ÁLTALTALAD MEGSZABOTT IDÖN BELÜL nem cserélteddet ki a kártyát,az én belegyezésem nélkül,teljesen önhatalmúlag rendelkeztél vele. Mára 2* is megigért utalásból pedig MÉG MINDIG NINCS semmi.
Tökéletes ötletem van!
Legyen nálam a pénz, és te rendelj 2 karit! Ha megérkezik 19.-ére (ezt igérted) akkor azért az összegért amit (ha) elutalsz megveszem tőled.
Igy el is hiszem ezután amit mondasz. Mert igéreteken kívűl még semmi mást nem kaptam tőled. Sem korrekt hozzáálást sem figyelmet.
Ha ezt sem vállalod mit mondjak?
Itt kérem ph-s társak segítségét. Szeretném megtudni Mikádó lakcímét ,hogy tudjam tájékoztatni a szüleit (mivel elég fiatalnak tünt Mikádó ,hogy ezt a problémát átérezze) ,hogy továbbiakban jogi útra vinném a dolgot.
Igéretekből ,magyarázkodásokból elegem van. -
Picco
addikt
a masikat is odaadta h ki tudjak probalni h megy e cf-be es nem e csak o a pancser.
es megkerdezted tole h akkor most mi legyen, leadd e mindket karit, mert te tudtad h szinte semmi lovet kapsz vissza ertuk es annyibol meg hasznaltan sem tud venni 2ot???
a masik kartyara is varnia kellett volna tobb mint 1 hetet es a videokari amit most hasznal csak kolcsonben van nala....
(amugy sztem a linken irva van h mind2 karit leadta es azis h miert).
ez idestova kozel masfel honap garanciaztatasi ido.....
mod: rics99: de egy mocsok vagy hogy leadtad mind2 karit mert nem voltal biztos a dolgodban, sztem fel kene teged akasztani
[Szerkesztve] -
ricsi99
addikt
TE!
Nem a nagykertől vásároltam hanem tőled! Szerintem kutyát macskát nem érdekli,te honnét és mikor szerzed be a cuccot.Az a lényeg hogy a temék hibátlan legyen és ha vállalsz rá garit teljesísd! A hasznod iránt sem érdeklődik senki se!
Ha megírod hogy késik a gari azt meg lehet érteni.
Viszont te nem azt irtad hanem hogy a nagyker az aktuális piaci ár alatt bevette. LOL
Érdekes módon a többi ph-s bazárnál (és hivatalos kiskereket nem is emlitem) ,ott kissé máskép műxik.
Privát leveledben jelezted hogy elküldet a pénzt (vajon mennyi lesz?) ,ha igen holnap reggelre a számlámon lessz, ellenkező esetben ,mivel további privát levelezésünknek nem látom értelmét ,itt jelzem hogy leutazom Vácra egy személyes csevejre...
UI:idézet Mikádótól
''Amúgy meg szánalmas amit csinálsz. Remélem ez is megy fel az oldalra.''
Igen fel merem vállalni!
[Szerkesztve] -
Kicsirics77
veterán
mégegyszer elmondom és leírom hogy mindenki értse
nem nekem ugrott a gari és nem én vagyok sz@r helyzetben a vidókártyák miatt
nekem csak a várakozás esett nehezemre az más téma hogy ricsi99 fórumtársal együttérzek mert volt üzletünk és korrekt embert ismertem meg személyében
veled sincs semmi bajom ez 1 fórum és csak a véleményem írtam le
részemről téma lezárva
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest