- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
Nyugdíjas #4390 üzenetére
Gyenge duma,nem az Ővé a proci......
"A proci ezen a teljesitményen 100% stabil erről biztosithatok mindenkit!"
"Különleges példány és csak nagyon jó ajánlat esetén válok meg tőle."
"Már beszereztem egy kisebb procit."
"Kérésre csinálok Core Temp képet alapjáraton!"
"Ekkor még XP volt fennt,2 napja megnéztem Vistával is és ugyan az."
"Fél nap Crysis egyfolytában szerintem elég ahhoz,hogy meggyőződjön az ember arról,hogy stabil-e a proci 4700mhz-en"
ÉS az adatlap:Asus Commando, Q6600,Evga 8800GTX ASC3,4*1gb 1066@1200 kingmax tuningram.
Megjegyzem,amikor a ramokat akarta eladni,akkor is,amint némi bizonyítékot kértk az emberek az 1200-ra,egyből nem az Ővé volt a ram.
Szóval.....Hogy lett ez az emberke PH.addikt?
Ja,és gondolom,ugyanezen proci már el is volt adva másik topicban,igaz,akkor még nem volt übertuningos,csak mire át kellett volna adni,az eladó keveselte az árat,amit kért érte. -
magi20
senior tag
válasz
Nyugdíjas #4332 üzenetére
Nem érted a lényeget. ti ebben a topikban mindig arról dumáltok ami le van írva,de a dolgok mögé nem láttok,és néha úgy click-esedtek mint a középsulis kiscsajok.
Erre nincsen megfelelő topik,de nem is az a lényeg.tudod,azért van hogy akármelyik írásra személy szerint lehet válaszolni,adott számra,hogy azt én annak írom.---ezt neki írtam,csak ti is elolvashatjátok.ennyi
Másik: ezért van mindig mindenki kussban,mert sosincs semmi sem arra,ezért tartunk itt.
Mindegy World.....tudjátok
No offvigyétek,hamár itt vagyok,mert érdemes
-
Dani_kp
addikt
válasz
Nyugdíjas #4233 üzenetére
ő csak annyit ígért h feladja majd a postán, de mikor lemérték akkor még abba a súlyhatárba volt h mehet levélként és ez álltal fogva csak ajánlott ként ment el, mert szerintem ha levélként adják fel akkor nem lehet utánvételbe kérni....na mind1 ezentúl mostmár én itézem, de én bíztam/bízok most is a vevőbe h utalja, csakhát részemről azért ez a "nagy" sietség, mert most miatta nem tudok rendelni semmit (1-2 alkatrész kell már csak) az épülő bringámhoz. Az első hibát a postánlévő uriember követte el azzal h mondta h elmehet levélként és ezért adta fel így anyukám. De akkor is multhét szombat óta semmi hír....
De amugy is eredetileg úgyvolt h múlthét pénteken utalja csak mivel állítólag szombaton szolt az anyja h megjött, és ekkor beszéltük a köv. hét keddet, de mondta h legkésőbb péntekig....
másik: 4 nap "átfutási" idő, ezt én furcsállom mert idáig 3x utaltam otp banknál és még az nap este rámírtak msn-en megkapták a pénzt. -
poffsoft
veterán
válasz
Nyugdíjas #3945 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is.
Egyébként nekem már cserélte vissza úgy a multi a cuccot, hogy a 'szakszervíz' baxott javítani, és 1 hónap vívás után( a szervízzel) inkább ők visszavették a cumót. Igaz hogy 1 hetes korában murdalt meg, de összvissz 2-szer volt bekapcsolva, harmadszorra már nem sikerült -
aneda
senior tag
válasz
Nyugdíjas #3942 üzenetére
Szerinted neki nincs főnöke???
Sanda gyanúm szerint ez megy a dolgozóknak, vagy a polcra, max. eladja 20%-os kedvezménnyel, így is marad rajta 13% és még egy elégedett vásárlója is marad!
De Európa nyugati felén 14 napod van kipróbálni a megvásárolt terméket, s ha nem tetszik, nyugodtan visszaviheted, és visszakérheted a pénzed. -
Picco
addikt
válasz
Nyugdíjas #3432 üzenetére
vldani, hmmm, vagyis tomikank uj nickje, vagy baratjanak uj nickje-->ezek alapjan
djtoomi telefonszamat adta meg?mod: afterburner_ reszvetem, hogy ez a gyerek mekkora @ߤ×#@#, de legalabb megvan neked a cime, mert azt koteles rairni, hatha az eredeti cimet irta.
-
Johnny
senior tag
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- NBA és kosárlabda topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest