- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz
DNReNTi #27480 üzenetére
nem akarok tuningolni csak olvasgatok, nézelődök ebben a témában és így felmerülnek bennem kérdések.
Igazából ennyi.........Ha majd veszek egyszer karabélyt, akkor valószínű nem egy hosszabb csövűt veszek.
pl. M4-nél a SA-C09.
Hanem CQB miatt egy rövidebb csövűt mint a pl. SA B02.
Csak úgy olyan rövid a fegyver de ha már ráteszek egy 15 cm hosszú hangtompító például optikailag már egy hosszabb fegyver kinézete van.
Tudom a csőhossz airs. estében nem befolyásolja a bb pontos lőtávját, mint az éles fegyvereknél.
Nekem jobban tetszenek a hosszabb fegyverek, de épületen belül meg egyáltalán nem jó.
Ezért gondolkodtam tompítót rátenni kinti játékok eseté nekem jobban tetszene úgy a fegyver nem tűnne olyan kicsinek.Egyébként amikor fegyver hossza van megadva pl. GF-en, akkor az állítható tusú fegyverek esetén a tus tökig benyomva és akkor a tus vég és a cső vég közötti távolság van megadva?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest