- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
Először törölt egy hirdetést, amiben egy grippod volt, mert hogy a képen amit beszúrtam, ott volt egy scar és mondtam hogy ennyiért kérhető mellé tartozékként, és beleírta pirossal (utólag privátban bevágva láttam a szerkesztést, valós hirdetés törölve volt akkor már), hogy "mindent hirdess a maga helyén vagy valami ilyesmi", én meg "nem reagáltam".
Milyen gyakran szoktátok ti elolvasni az ilyen filléres dolgok hirdetéseit ?
Ok, törölte. Visszaraktam ugyanoda, csak kivettem az árakat a scarról. Na akkor már ugye a grippod, ami nem más mint egy markolat és egy villaláb együttese, hirtelen nem fért bele a "célzást segítő eszközök" témakörbe. ZOMG.
Éljen a következetesség. De még nincs vége.Ok, betettem az egyébbe, odaírtam hogy "markolat és villaláb, ami villalábként CÉLZÁST segítő eszköz" kaptam egy WARNt, mert hogy "moderátornak nem beszélünk vissza".
Innentől kezdve éreztem hogy bármi kapaszkodót adnék neki, csak etetném vele a különös erőfitogtató kényszerét, ezért úgy döntöttem hogy nem etetem ezt a különös trollfajzatot, így aztán úgy raktam vissza a hirdetést amibe már semmiképp nem lehet belekötni.
Természetesen mindezt pénteken délután majd szombat reggel... Erre kellene ennek a gyökérnek azt mondanom, hogy "muthafucka, get a life ? "

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Éljen a következetesség. De még nincs vége.