- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pronyó
tag
Nekem nem kell magyaráznod.
Egyébként alaplaptól függ, mert valamelyiknél be kell külön állítani, hogy 1066-on fusson de valamelyik alapból arra állítja. Meg ugye késleltetéseket is célszerű beállítgatni ha kicsit meghúzod stb...de 2magos procival nem fog menni 1066on az 100 max ha visszaszorozza.
-
pronyó
tag
Plexi csere nem érdekel mert venti mindenképp kell oda -5 fokot jelent a procinak. Festés lesz méghozzá UV reagáns festékkel lesz lefújva az egész belseje, kábelkötegelő spirál (UV reagáns), 2 UV cső, 2 sima piros/kék neon+hátra mégegy 12cm kék ledes venti. Jelenleg ez szerepel a tervekben.
Ajtóra pedig vigyázok, ha pl szerelek vagy vmit csinálok a házon mindig leszedem előtte így nem töröm le véletlenül se. -
luciferk
senior tag
-
gainfast
csendes tag
Ó nagyon szépen köszönöm a ház gyári állapotának visszaállítása a cél
mert eléggé szét volt moddolva szegénkém
és kinyiffant a szabályzója is nemrég egyik baráttól szereztem 1 gyári ventit visszaüzleteltem a gyári rácsot az oldalára másik havertól és a 3. adott 1 előlapi zárólapot
tehát eléggé sokhelyről de nagyjából összejön
-
bandi210
aktív tag
Már vannak képek a megérkezési állapotról de csak 640*480-asak és gagyi vtelóval készültek és lámpafénynél:S szóval nem valami tiszták de azért felteszem:
Ahogy megérkezett
Kicsomagolva
Kicsomagolva..előlről
A "szegecsek"
A turbina
Oldalról -
Kasza08
őstag
szerintem nem volt hiba a mondatommal, régen tényleg minden topik (még ez is) pörgött. Fél óránként egy hsz. volt a normális. Más topikban sincs ez másképp. Apróhírdetésre is csak 1-2 nap után reagálnak.
Tesztek meg kb. hetente jelennek meg, régen egy héten 2-3.
Itt egy példa:
Amikor én regeltem, felraktam egy DVD írót. Másnap elvitték.
A telefonomat 2 hónapja hírdetem és nincs rá komoly érdeklődő...
Ennyi.Nagyon ki van halva a ph!
-
Tom5
addikt
Nekem is ilyen házam van,de szerintem ajtó nélkül vmi nagyon ocsmány
Eddig annyi gondom volt az ajtóval,hogy egyszer letört a felső kis pöcök (ami tartja az ajtót),de pillanatragasztó megoldotta!Azóta semmi gond vele!Nagy szép dizájnos kis házikó és jó a szellőzése is! Nekem még olyan verzió van amiben nincs a turbinánál az a nyolcas (haveréba már van,aki később vette)
-
erksone
csendes tag
Pecc ha festeni akarod a házad:
1. ne ilyen 300ftos festékekkel kezdj hozzá
2.ha már jo festéket veszel jó 'cap'-et azaz szórófejet hozzá
3..max 2szer menj át rajta, jó vékonyan és ügyelj a megfolyásokra
Mindenképpen amivel fess, az Montana black vagy Montana gold festékszoro legyen, azok a legjobb minöségüek. Amikor pesten jártam ezt a váci útról bekanyarodva a lehel utcai graffitis boltban vettem meg, amihez fontos, kérj 2 db 'skinny' capet. Persze neten is megrendelheted pl. a [link] -on. A többit szerintem tudod, jó festegetést!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest