Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
uff miket látok itt.. azt hiszem nem én voltam szerencsétlen, ennek az ajtaját kiba szarul oldották meg
nekem miután megvettem egy rossz fordulással a lábammal letörtem pár hét után.. (forgószék, nyitott ajtó, fordulok bumm leütöm) mentem a boltba, és kérdeztem hogy gari az érvényesíthető, vagy mit lehet tenni. mondták nem, de feltelefonáltak vhova, és mondták hogy van csupán egy ajtajuk magában, ha kell eladó. kössz.. nahh mindegy, közbe azt is észrevettem hogy nem az ajtó jött le, hanem a házról törtek le az ajtótartó pöckök (??) szal újat csináltam fémből. ezzel mi volt a probléma? a gép úgy berezonált ha egy adott szögtartományban volt nyitva az ajtaja, hogy csak na. most jön hozzám az Extreme Engine 3T, remélem azzal nem lesznek hasonszőrű bajok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Linux haladóknak
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
nekem miután megvettem egy rossz fordulással a lábammal letörtem pár hét után.. (forgószék, nyitott ajtó, fordulok bumm leütöm) mentem a boltba, és kérdeztem hogy gari az érvényesíthető, vagy mit lehet tenni. mondták nem, de feltelefonáltak vhova, és mondták hogy van csupán egy ajtajuk magában, ha kell eladó. kössz.. nahh mindegy, közbe azt is észrevettem hogy nem az ajtó jött le, hanem a házról törtek le az ajtótartó pöckök (??) szal újat csináltam fémből. ezzel mi volt a probléma? a gép úgy berezonált ha egy adott szögtartományban volt nyitva az ajtaja, hogy csak na. most jön hozzám az Extreme Engine 3T, remélem azzal nem lesznek hasonszőrű bajok. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)