Hirdetés
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
uff miket látok itt.. azt hiszem nem én voltam szerencsétlen, ennek az ajtaját kiba szarul oldották meg
nekem miután megvettem egy rossz fordulással a lábammal letörtem pár hét után.. (forgószék, nyitott ajtó, fordulok bumm leütöm) mentem a boltba, és kérdeztem hogy gari az érvényesíthető, vagy mit lehet tenni. mondták nem, de feltelefonáltak vhova, és mondták hogy van csupán egy ajtajuk magában, ha kell eladó. kössz.. nahh mindegy, közbe azt is észrevettem hogy nem az ajtó jött le, hanem a házról törtek le az ajtótartó pöckök (??) szal újat csináltam fémből. ezzel mi volt a probléma? a gép úgy berezonált ha egy adott szögtartományban volt nyitva az ajtaja, hogy csak na. most jön hozzám az Extreme Engine 3T, remélem azzal nem lesznek hasonszőrű bajok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest