Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Apple Watch
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch Ultra - első nekifutás

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Xelo
addikt
uff miket látok itt.. azt hiszem nem én voltam szerencsétlen, ennek az ajtaját kiba szarul oldották meg
 nekem miután megvettem egy rossz fordulással a lábammal letörtem pár hét után.. (forgószék, nyitott ajtó, fordulok bumm leütöm) mentem a boltba, és kérdeztem hogy gari az érvényesíthető, vagy mit lehet tenni. mondták nem, de feltelefonáltak vhova, és mondták hogy van csupán egy ajtajuk magában, ha kell eladó. kössz.. nahh mindegy, közbe azt is észrevettem hogy nem az ajtó jött le, hanem a házról törtek le az ajtótartó pöckök (??) szal újat csináltam fémből. ezzel mi volt a probléma? a gép úgy berezonált ha egy adott szögtartományban volt nyitva az ajtaja, hogy csak na. most jön hozzám az Extreme Engine 3T, remélem azzal nem lesznek hasonszőrű bajok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
 - 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

nekem miután megvettem egy rossz fordulással a lábammal letörtem pár hét után.. (forgószék, nyitott ajtó, fordulok bumm leütöm) mentem a boltba, és kérdeztem hogy gari az érvényesíthető, vagy mit lehet tenni. mondták nem, de feltelefonáltak vhova, és mondták hogy van csupán egy ajtajuk magában, ha kell eladó. kössz.. nahh mindegy, közbe azt is észrevettem hogy nem az ajtó jött le, hanem a házról törtek le az ajtótartó pöckök (??) szal újat csináltam fémből. ezzel mi volt a probléma? a gép úgy berezonált ha egy adott szögtartományban volt nyitva az ajtaja, hogy csak na. most jön hozzám az Extreme Engine 3T, remélem azzal nem lesznek hasonszőrű bajok. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)