- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Na én meg majd nekiállok feketére fújni a ventirácsokat  ..mármint az oldallapit ..mármint az oldallapit 
- 

gainfast csendes tag Köszönöm az elismerő szavakat.  a ház állapota gyári mindene megvan kivéve 1 5.25 zárópanelt és 2 3.25 zárót pontosabban azok is megvannak csak lyukasok a neonkapcsolók miatt a ház állapota gyári mindene megvan kivéve 1 5.25 zárópanelt és 2 3.25 zárót pontosabban azok is megvannak csak lyukasok a neonkapcsolók miatt a ház elejében jégkék ventillátor van amit 1 jetmaster-ből örökölt mert a sajátja kilehellte lelkét. tehát nem sötét hanem világoskék színű gyári aerocool venti. a ház elejében jégkék ventillátor van amit 1 jetmaster-ből örökölt mert a sajátja kilehellte lelkét. tehát nem sötét hanem világoskék színű gyári aerocool venti.
- 

pronyó tag UP a házikónak!  
- 

pronyó tag De leült a totyik!   
 Beszereztem egy 12centis Xilence okosságot a gépház hátuljába, illetve full feketére festettem belül, oldalt (5'25, 3'5 helyeknél) pedig UV reagáns festékkel lesz leszórva a napokban, valamint az első 12centis venti kerete lesz lefújva még nemtom milyenre, illetve fénycsövek beszerzése folyamatban!  
 Képek hamarosan!
- 

gainfast csendes tag Éppen az tetszik benne hogy 1 gusztustalanul nagy dög  ja és én azért nem szeretem hogy  a jobb oldalamon van mert itt járkál mindenki és beleakadnának és akkor nesze neked ajtó ja és az extremen 25 cm-es a venti ja és én azért nem szeretem hogy  a jobb oldalamon van mert itt járkál mindenki és beleakadnának és akkor nesze neked ajtó ja és az extremen 25 cm-es a venti 
- 

pronyó tag 
- 

gainfast csendes tag Régi vágyam volt 1 extreme engine 3t így most hosszas gondolkodás után lecserélem rá. szerettem nagyon de volt néhány hátránya 
 pl hogy az ajtó csak balra nyílott így nemtudtam oda helyezni a házat ahova akartam. az usb-k oldalt voltak kivezetve így ha jobb oldalra került volna a ház pl fal mellé akkor nemtok bedugni semmit ilyen apróságok.. De legfőbbképpen az új házra való vágy a kiváltóok
- 

gainfast csendes tag Sziasztok! Nemsoká Eladóvá fog válni nagyon szeretett házikóm. típusa Aerocool aeroengine jr silver hibátlan állapotú 3-4 éves néhány apró karc van rajta de ez elkerülhetetlen a használatból adódóan az ajtaja megvan nincs letörve ha vkit érdekel akkor majd írhat. 
- 

pronyó tag Nekem nem kell magyaráznod.  Egyébként alaplaptól függ, mert valamelyiknél be kell külön állítani, hogy 1066-on fusson de valamelyik alapból arra állítja. Meg ugye késleltetéseket is célszerű beállítgatni ha kicsit meghúzod stb...de 2magos procival nem fog menni 1066on az 100 max ha visszaszorozza. Egyébként alaplaptól függ, mert valamelyiknél be kell külön állítani, hogy 1066-on fusson de valamelyik alapból arra állítja. Meg ugye késleltetéseket is célszerű beállítgatni ha kicsit meghúzod stb...de 2magos procival nem fog menni 1066on az 100 max ha visszaszorozza.
- 

Plexin?hát letakarítanám  meg az eljén van egy leszedhetetlen koszfolt:S próbáltam mindennel..nem jön le..majd megkérdem az előző tulajt mitől van meg az eljén van egy leszedhetetlen koszfolt:S próbáltam mindennel..nem jön le..majd megkérdem az előző tulajt mitől van de akkor se értem.. de akkor se értem.. na egyébként a két plexin levő ventit cserélném le..meg a turbina m9ögöttit is le kéne mert kicsit zörögnek már:S na egyébként a két plexin levő ventit cserélném le..meg a turbina m9ögöttit is le kéne mert kicsit zörögnek már:S
 De már ki van nézve..csak a 12cm es ami nem noname hanem norm ledes az 2800 a 8cm es ami kell a plexire 2 db az meg 2400:S szóval passz..
- 

pronyó tag Egyébként milyen ventit akarsz és mit változtatnál a plexin? 
- 

Nesztek kép:  
 ja majd később..ratyi a net:S
- 

Ramius őstag Vigyázni kell rá és akkor nem törik le  
 Az enyémnek sincs semmi baja.
- 

pronyó tag Plexi csere nem érdekel mert venti mindenképp kell oda -5 fokot jelent a procinak. Festés lesz méghozzá UV reagáns festékkel lesz lefújva az egész belseje, kábelkötegelő spirál (UV reagáns), 2 UV cső, 2 sima piros/kék neon+hátra mégegy 12cm kék ledes venti. Jelenleg ez szerepel a tervekben.  
 Ajtóra pedig vigyázok, ha pl szerelek vagy vmit csinálok a házon mindig leszedem előtte így nem töröm le véletlenül se. 
- 

luciferk senior tag 
- 

gainfast csendes tag Kár azt hittem hogy egy alapra készült a két ház. Akkor vhonnan csak 1 25-ös ventit kell szerezni és 1 aeroengine jr jobb oldali oldallapját és abba bele lehetne rakni   
- 

gainfast csendes tag Nekem Sosem rezonált! de megtörténhet 
- 

bandi210 aktív tag válasz  gainfast

üzenetére gainfast

üzenetére ütközetben.. ütközetben..
 na mindegy..
 ja most hallottam:honnan tudod hogy a tv maci régi?
 már nem megmossa a fogát hanem beteszi a pohárba..
 na szóval a ház nem leharcolt..majd le lesz festev ha meglesz az új konfig bele 
 de még kérdéses az mikro lesz..ja hát digi gép nemigen lesz..de az új telóm(se k550i)2mp-s kamja talán értelmi képeket tud csinálni..max kicsit megmoddolom a camdrivert oszt jónapóó előbb utóbb meggyakok valamit hogy legyen rendes képem róla..de le lesznek csarélve az oldallapon a ventik...
 csak nekem rezonál be a plexilap?
 illetve lehet a venti az..passz..
- 

gainfast csendes tag hát amint visszakapom a régit akkor leírom neked pontosan meg lefényképezem. Dobhatnál fel a gépedről pár képet! kiv lennék. lendítsük fel a topicot   3-4 éve van ilyen házam most bukkantam rá a fórumra Sorry visszaolvasva láttam a kuckót 3-4 éve van ilyen házam most bukkantam rá a fórumra Sorry visszaolvasva láttam a kuckót majd ha lesz digitgépes kép! Nem nagyon leharcolt a ház? majd ha lesz digitgépes kép! Nem nagyon leharcolt a ház?
- 

gainfast csendes tag Alkatrészek engem is érdekelnének EE3t oldallap ventivel meg szinte bármilyen házalkatrész. természetesen Aerocool 
- 

lottol csendes tag  
 Aerocool Aeroengine JR házhoz keresek ajtót. Fekete vagy ezüst mindegy, csak jó állapotú legyen.
 Előre is kösz a segítséget...
- 

gainfast csendes tag Elég egyszerű szabályzó nekem van 1 jó meg 1 rossz 
 pár száz forintból simán összeállítható. Most készülök a rosszat is megcsináltatni.
- 

gainfast csendes tag Hali mindenkinek megoldódott a ventillátorszabályzó probléma!!! Igaz kicsit másként mint gondoltam az 1-ik kedves barátom nekemajándékozta a sajátját mert ő kiszedte. Az lenne még a kérdésem hogy nektek a fordulatszám növelésénél lefelé kell tekerni a potmétert vagy felfelé mert már nem emlékszem és most betéve felfelé tekerve csökken a fordulatszám lefelé tekerve nő   
- 

gainfast csendes tag Ígyis tökéletes  a lényeg hogy mostmár tudom a számot és tudok venni ilyen tranyót. Nagyon köszönöm a segítséged a lényeg hogy mostmár tudom a számot és tudok venni ilyen tranyót. Nagyon köszönöm a segítséged
- 

gainfast csendes tag Ó nagyon szépen köszönöm a ház gyári állapotának visszaállítása a cél  mert eléggé szét volt moddolva szegénkém mert eléggé szét volt moddolva szegénkém  és kinyiffant a szabályzója is nemrég egyik baráttól szereztem 1 gyári ventit visszaüzleteltem a gyári rácsot az oldalára másik havertól és a 3. adott 1 előlapi zárólapot és kinyiffant a szabályzója is nemrég egyik baráttól szereztem 1 gyári ventit visszaüzleteltem a gyári rácsot az oldalára másik havertól és a 3. adott 1 előlapi zárólapot  tehát eléggé sokhelyről de nagyjából összejön tehát eléggé sokhelyről de nagyjából összejön 
- 

gainfast csendes tag válasz  bandi210

üzenetére bandi210

üzenetéreHello! nagyon kezdő vagyok itt a fórumon. De már nagyon nagyon rég ebben a kuckóban lakik a gépem, Néhány nappal ezelőttig úgy tűnt hogy veszek egy ee3t-t de sajna felment az ára. Így maradok továbbra is ebben a házban. Segítségeteket kérném aki tudja hogy kell levenni a gép előlapját tegye meg nekem és fényképezze le a gyári szabályzón található tranzisztort kellene a pontos száma mert az enyém elromlott és most próbálom megjavíttatni az új konfighoz. Ha valakinek van alkatrésze feleslegben ilyen házhoz azis írhat  Előre is köszönöm segítségeteket. Előre is köszönöm segítségeteket.
- 

bandi210 aktív tag Már vannak képek a megérkezési állapotról de csak 640*480-asak és gagyi vtelóval készültek és lámpafénynél:S szóval nem valami tiszták de azért felteszem: 
 Ahogy megérkezett
 Kicsomagolva
 Kicsomagolva..előlről
 A "szegecsek"
 A turbina 
 Oldalról
- 

Pecc őstag válasz  bandi210

üzenetére bandi210

üzenetéreEredetileg ott nincsenek semmilyen szegecsek. Ahogy látom, a tiéden ki van fúrva sok helyen az előlap, valamint négy helyen csúnyán megnyirbálva, eltávolítva a műanyag. 
 Javaslat: Azokon a helyeken, ahol csúnyán vannak kivágva a "nyílások", kivágod szépen, majd az ajtó belső részén rögzitesz oda valami sík műanyagot, akármit.
 A furatokat egyszerüen kitöltöd valami tömítőanyaggal, mondjuk az autókarosszériázásban is használatos gittel. Összecsiszolod szépen, majd lefested/teted az ajtót.
 Egyébként szvsz! nyugodtan le lehetne festeni az egész házat, ráférne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- További aktív témák...
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- Kolink Continuum 1200W Platinum Moduláris Tápegység
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

..később
..később

..mármint az oldallapit
..mármint az oldallapit 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)