- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pecc
őstag
válasz
Kasza08 #2199 üzenetére
Lehet szönyűlködni
Ajtó nélkül -
Pecc
őstag
Sikerült teljesen letörnöm az ae. ajtaját, eddig csak az also részen tört ki a müanyag de most a fölsö kampo is megnyekkent.
-
Pecc
őstag
Még mindig ilyen házam van nekem is.
Jó kis ház ez...Föleg ha nincs más -
Tomi 16
őstag
Nagyon elpilledt ez a topik is
-
erksone
csendes tag
nincs valakinek egy elado aerocool aeroengine jr bs háza?
-
Kasza08
őstag
Jaah, bocs
Ennyien vagytok?Ha jól tévedek ez 3...nem is rossz
-
Tomi 16
őstag
Így van...
Ne csak a fölös hsz-ek legyenek a topikban, kollégák. -
Pár hozzászólásrt töröltem.
Törekedjetek a konstruktív párbeszédre, az offot pedig mellőzzétek.
Köszönöm. -
Pecc
őstag
válasz
Kasza08 #2163 üzenetére
Szerintem egy codegány se rosszabb mit egy ae. Összességében mind egy kaptafa csak az előlap más meg a körités. Legtöbb ház ugyanabbol a fos gyenge hajlékony anyagból van, ugyanolyan mély, magas stb. Szerintem csak (elölapot) kéne árulni a meg (oldallapot)(tetöt) aki fullos festést akar annak csupaszon aki nem meg annak festve
-
Xelo
addikt
jóvan bakker, Chuck Norris a keresztapám
amúgy az volt a probléma, hogy a gépház helye jobb oldalon van, és ki volt nyitva, a lábam meg mindig beleakadt, aztán egyszer feladta
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
uff miket látok itt.. azt hiszem nem én voltam szerencsétlen, ennek az ajtaját kiba szarul oldották meg
nekem miután megvettem egy rossz fordulással a lábammal letörtem pár hét után.. (forgószék, nyitott ajtó, fordulok bumm leütöm) mentem a boltba, és kérdeztem hogy gari az érvényesíthető, vagy mit lehet tenni. mondták nem, de feltelefonáltak vhova, és mondták hogy van csupán egy ajtajuk magában, ha kell eladó. kössz.. nahh mindegy, közbe azt is észrevettem hogy nem az ajtó jött le, hanem a házról törtek le az ajtótartó pöckök (??) szal újat csináltam fémből. ezzel mi volt a probléma? a gép úgy berezonált ha egy adott szögtartományban volt nyitva az ajtaja, hogy csak na. most jön hozzám az Extreme Engine 3T, remélem azzal nem lesznek hasonszőrű bajok.
-
Pecc
őstag
Jó nagyot csapjatok
-
sanyixXx
senior tag
[link]
csapjatok le rá -
-
Daweee
őstag
megragasztottam, 5 óvatos nyitást bírt ki kb. Majd bedrótozom valamikor...
-
Daweee
őstag
Hello gáz van!
Letört a ház előlapi ajtajának a felső tartó pöcke kép:[link] Mit lehet ezzel csinálni? Pillanatragasztó megfogja 5 percnél/1 nyitásnál továbbVagy egyéb ötlet?
Előre is köszi -
erksone
csendes tag
Pecc ha festeni akarod a házad:
1. ne ilyen 300ftos festékekkel kezdj hozzá
2.ha már jo festéket veszel jó 'cap'-et azaz szórófejet hozzá
3..max 2szer menj át rajta, jó vékonyan és ügyelj a megfolyásokra
Mindenképpen amivel fess, az Montana black vagy Montana gold festékszoro legyen, azok a legjobb minöségüek. Amikor pesten jártam ezt a váci útról bekanyarodva a lehel utcai graffitis boltban vettem meg, amihez fontos, kérj 2 db 'skinny' capet. Persze neten is megrendelheted pl. a [link] -on. A többit szerintem tudod, jó festegetést!
[Szerkesztve] -
erksone
csendes tag
Hali! Most jövök a bird computertöl azt mondta a csávo hogy nincs és nem is tudja mikor lesz
a netes árlisták semmit sem érnek már 5x megszivtam. Viszont ha valaki tud olyan helyet ahol nem csak irják hanem tényleg van az mondja el nekem, nagyon fontos lenne! Vagy persze ha van neki használt
Előre is köszi -
Pecc
őstag
?Senki? Mind1 elment a kedvem tőle amugy is
-
Pecc
őstag
Sziasztok! Valaki festetett/festett már mattfeketére ilyen házat? Mert én most ilyenen gondolkozom. Mert ugyanis''leéltem''.
-
fradi81
veterán
Bird computer szegedi árlistáján van Jr.
-
Ramius
őstag
ugyanmár ennyi off még belefér
-
Kasza08
őstag
Grat az avatarodhoz
-
erksone
csendes tag
AEROCOOL AEROENGINE II JUNIOR HÁZAT VENNÉK LEHETÖLEG JO ÁLLAPOTBAN!
Végigjártam egész szegedet,kecskemétet,pestet és sehol nincs 1 db sem, azonkivül 2x rendeltem meg neten és mind2x sima engine II-t hoztak már a tököm televan! Nagyon fontos lenne!! HELLPPP, megyegyezünk!!!Ja és emailt is irhattok: erks[kukac]freemail.[pont]hu
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
reakcióidő?
-
Csákk
senior tag
túl a 2100 -on
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest