Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Megosztom itt is a választ, hátha másnak is segít. Át kell színezni a leválogatott snitteket, majd New search bin-el, ki lehet gyorsan jelölni azt a színt, és már repül is az anyag az encoderbe. [link]
Ezt a search bin opciót most tanultam, nagyon okos dolog, rengeteg mindent meg lehet vele találni,és bin-be rendezni.Az MXF XAVC codeddel Long-GOP formátumban meg egy rettenetesen tömörített formátum, amit sajnos a premiere az öregecske kódja miatt nem olvas túl könnyen. Melóban és itthon is tele vagyok "Error Retrieving Frame" hibakóddal, ami néha black frame-el jutalmaz exportnál.
Én mind reménykedem benne hogy valahogy megoldja az adobe, de nem akar sikerülni nekik, idén úgy terveztem hogy év elején majd én is átállok mert hogy kevés meló lesz, aztán annyi van, hogy nincs esélyem, túl sok meló lenne egyszerre 2 programban dolgozni, illetve nem is mindent lehet jobban csinálni, csak a super fluid playback és a denoise ami nagyon kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest