Hirdetés
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
Csak ismételni tudom magam. A legtöbb esetben segít a helyzeten némi zaj hozzáadása. Nem egyszer folyamodtam már ehhez a megoldáshoz.
-
trialboj
őstag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Nekem is volt/van ilyen problémám. És nem csak a videó renderelésénél.
Van egy bizonyos színátmenet (gradient) ez iyen sötét szürke árnyalatnál amit a monitorok színpalettája nem tud szépen kikeverni, és már a grafikus programban is viszonylag furán néz ki.Nem találtam rá megoldást, azt mondták nincs is. Én Illustratorban szembesültem vele, és egy kicsit világosabb v sötéttebb színkombót kellett használjak hogy ne látszódjon ilyen csúnya rétegesnek a gradiens.
-
aldebaran
addikt
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Ha a jó minőségűt, amit már feltettél a yt-ra, letöltöd mp4-ben, annak is rossz lesz a minősége?
Próbáltad már Adobe Encoder-ben lementeni? -
aldebaran
addikt
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Ha egyszer már jó lett a renderelés avi-ba és azt feltöltötted a yt-ra, akkor mi a gond? Ha kisebb méret kell, akkor a yt-ról töltsd le mp4-be és jó lesz.

-
válasz
JoeCockBill
üzenetére
rendereld mxf-be valami nevetségesen nagy bitrátával, az se baj, ha valami nagyobb színmintavételezéssel, úgy már esélyesen csak a yt fogja elrontani

-
JoeCockBill
senior tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
a felső mp4-ből youtube, az alsó tömörítetlen avi-ból youtube:

nem akarom elhinni hogy ez normális
-
pikszel
addikt
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Esetleg segíthet, ha hozzáadsz némi zajt (noise, film grain) a videóhoz renderelés előtt. A forrásanyag miből jön?
-
aldebaran
addikt
válasz
JoeCockBill
üzenetére
h264 mp4 1080p
-
orko
tag
Audio effektek alkalmazásakor(multiband comp,limiter,eq,)tegnap többször szétszállt nálam a Premiere..Koncert felvételt vágtam és a szétdarabolt fájlokat tologattam,szinkronizálam,ekkor kidobta az error üzenetet: Sorry, a serious error has occured...Ha bypassre tettem az effekteket,működött gond nélkül.Nem használok thirdpart plugineket,csak a Premiere sajátjait...Más is tapasztalt már hasonlót?
-
rum-cajsz
őstag
válasz
dnsgaby
üzenetére
Az Adobe-nak van egy külön hangászoknak szánt progija vagy azzal tudod megcsinálni, vagy semmivel: Adobe Audition
-
dnsgaby
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, mivel tudom megjavítani a nagyon hangos zenénél halható recsegést?
Előre is köszönöm..

-
-
Roachy
senior tag
válasz
yusukee
üzenetére
Szia!
Pár hozzászólással feljebb volt egy hasonló probléma, csak az telefonos videó. Azóta kicsit utána néztem. Ahogy olvastam a Sony Vegas kezeli a változó fps-t, azzal meg is tudod vágni. Amúgy át kell konvertálni fixre. A legtöbb konvertáló progi megoldja, pl az AME is. A handbrake-et nem ismerem. -
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Szerettem volna gameplay videókat szerkeszteni, de rá kellett jönnöm, hogy nem tudja kezelni a változó FPS-t. Van erre valami megoldás? Ha nincs, tudtok valamit amivel tudnék ilyen videókat szerkeszteni?
A HandBrake-es megoldást kipróbáltam, de a handbrake után is volt hang csúszás.
Remélem jó helyre írok, nem találtam videós topikot.
-
Roachy
senior tag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Sajna az SLI-t sem szereti...

-
Roachy
senior tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Szia!
A premiere, nem igazán szereti az usb hangkártyákat, én egy m-audioval szívtam. De a tiedhez itt egy lehetséges megoldás, próbáld ki. -
aldebaran
addikt
válasz
--Disztroj--
üzenetére
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
"Error compiling movie" a hibaüzenet
utánaolvasva az egyetlen megoldás ha software only használom a rendert a GPU helyett. SLI mellett ez mesés. Erre valamikor lesz fix?

-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
A premier Openg Gl és videomemória hibára hivatkozva megszakítja a renderelést és sokszor ugyanezzel a hibaüzenettel le is fagy szerkesztés közben a progi.
Újraraktam a rendszerem egy ssd-re azóta és még így sem tudok renderelni :S legalábbis egy percnél hosszabb melókat. A hiba ugyanaz
ötlet?
Rendszer:Gf 750m SLI, i7 4700k, 16gb ram
premiere verzió: 2015 CC -
fiATHaLON
őstag
Sziasztok!
CC2014-ben nem tudok a voice over opcióval (meg semmi mással sem) 44.1KHz nél
nagyobb mintavétellel felvenni hangot. A hangkártya (Focusrite Scarlet 2i2) 96KHz-et tud,
ezt Audition-ben hozza is, viszont az ASIO driverben hiába állítom át 44.1-ről bármi másra,
olyankor még a playback sem indul el, nemhogy a felvétel.
Visszaállítva 44.1-ra felvesz, de szeretném fullon használni a rendszert.
Azt szintén nem találtam, hogy miért olyan módon vesz fel, hogy csak a bal csatornán
(nem mono, de csak az egyik csatorna szól)...
Előre is köszönök minden segítséget! -
Roachy
senior tag
válasz
trialboj
üzenetére
Media encoderben van youtube preset. Próbáld meg azzal a beállítással kiexportálni.
Amúgy én sem látok különösebb kivetni valót a felvételen. Az hogy egy gyors mozgásban lévő kamerafelvételt megállítasz és nem teljesen éles a kép, az normális. Hiszen be van mozdulva.
Nem tudom milyen beállítások vannak a kamerán, de keress shutter speed opciót. Ha annak az értékét növeled, arányosan jobban megfogja a mozdulatot. Kimerevített képnél is lesznek éles pontok. Viszont lejátszva természetellenesebbé válik, darabosabb, "feszesebb" lesz. -
rlazol
veterán
válasz
trialboj
üzenetére
a video egyáltalán nem rossz élesség szempontjából, sokkal rosszabbra számítottam a leírásod alapján. Nekem legalábbis nem zavaró.
Sajnos YT-bal egyáltalán nincs tapasztalatom, így nem tudom, mit kéne/tudsz tenni.
viszont a kamera szögellése nem tetszik, bár lehet, h ezt akartad.
Nekem túl sok a föld, a kéz a bicikli és kevés a horizont, az ég. de ez nem tartozik a kérdéskörhöz... -
trialboj
őstag
Kicsit off, de azért ehhez a témához van a legközelebb.
A videókat legtöbben YT-ra készítik. Néztem és olvastam is róla miként mentsem ki hogy a legjobb eredményy kapjam.
Készítettem pár bemutató videót, ahol lassú mozgások voltak, és elég jól megőrizte a minőséget feltltés után is.Viszont most vágtam egy bringás videót, ahol végig 20-30kmph-val haladt a kamera, és a kimentett anyaghoz képest a YT-on megjelenő kész katasztrófa. Bárhol állítom meg tiszta zagyva a kép, nincs egy éles pont sem.
ITT bele lehet nézni.H264 kódekkel MP4-be lett kimentve
Videó majd 5 perc,
kimentett videó mérete 1.11GB
29fps
bitráta átlagban 25 felett, de az 50-et is eléri néholRettenet rossz lett, szégyellem magam hogy ilyesmi került ki a kezem közül. Viszont nem értem mi volt a gond, pont ugyan úgy mentettem ki ahogy eddig is tettem. Az általam kimentett videó a nyers anyaghoz képest nem romlott!!! Egy Xaomi yi kamerával lett felvéve, tehát nem tökéletes a nyers kép sem, de azért a YT-os verziónál fényévekkel jobb.
Bármilyen tippnek nagyon örülnék.
-
aldebaran
addikt
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy ha a videómban a mozgó/hírolvasó ember háta mögött fehér háttér van, de az inge is fehér, valahogy kicserélni a hátteret úgy, hogy az inge ne legyen átlátszó? (pl: hírekben a háttér mozgó.) Sajna, nem volt zöld háttér.

Remélem, jól fogalmaztam és tud valaki segíteni.

-
trialboj
őstag
Megvolt a kétségbeesés, de mikor lehiggadtam akkor pont ezzel próbálkoztam. Free Studioban találhato MP4 convertert használtam, de bármit állítottam mindig 58fps-re konvertálta.
Ezt szerencsére már rendesen kezelte a premiere, habár a visszajátszást nem csípte, eléggé akadozott, de a végső kimentés jól sikerült.Örülök hogy van kis élet a topikban. Szívesen olvasgatnám ha több technikai kérdés merülne fel. Esetleg nem tudnátok ajánlani valami videókat, ahol kisebb nagyobb hasznos trükköket mutatnak be. Nem alap dolgokra gondolok, hanem olyasmire ami mondjuk megkönnyíti a dolgod, de magadtól nem biztos hogy rájössz, mert el van dugva... (pl mint a Video Transition effectnél a Dissolve mappában a cross Dissolve, dip to black dip to white) nem egy nagy dolog, de gyorsabb mint kézzel húzogatni a keyframenként.
Teljes Lynda tananyagot nem néznék végig annyi időm nincs és amúgy is csak hobbyból csinálom, de pár érdekesebb megoldást szívesen megnéznék, amivel a szakavatottabb grafikusok időt spórolnak.
-
Roachy
senior tag
Ha komolyabb munkára szeretnéd használni akkor inkább a Premiere-t javaslom, vagy esetleg az Avid Media Composert (ezt használja a tv társaságok többsége). Amitől még nyugodtan vehetsz Macbook Pro-t, hiszen azon is fut. A Final Cut Pro X már csak árnyéka régi önmagának. Az előző verziók jobbak voltak, aztán az X elérkezésével valamiért az Apple úgy döntött valamelyest vissza butítja. Ettől függetlenül természetesen a FCPX is alkalmas gyakorlatilag bármilyen munkára és mind a mai napig népszerű a profik körében is. De notebook-on vágni, nem egy kényelmes dolog. Persze nagyon függ attól, pontosan mit is akarsz csinálni, milyen videókat. Ha csak a telefonnal rögzített "home" videókat akarod szebb köntösbe bújtatni, vagy a "gameplay" videókat izgalmasabbá tenni, ahhoz nincs szükséged Premierre, vagy dedikált vga-s Macbookra. Sőt professzionális vágó programra sem, azok használatát elsajátítani sem annyira egyszerű.
-
rlazol
veterán
trialboj - próbáld meg vmi netes segédprogrammal átkonvertálni 27 fps valóban elég fura...
Sequence bállítások jók?whited - nem ismerem az FCX-et. A Premiere és az AE szerintem mindent tudnak, amire szükség lehet. Ha leírod, mit akarsz, meg tudjuk erősíteni, h tudja. A VGA a renderelésbe csak az effekteknél szól bele, a sima vágómunkánál nem, én arra sok plussz pénzt nem szánnék. Ami a notebookot illeti, vágómunkára biztosan nem használnék mert túl kicsi a monitor és a legnagyobb előnyét, a hordozhatóságát se tudod kihasználni.
Ha mindenképp akarsz MacBookot, akkor vegyél egy kisebbet, ami az alapokra jó, de a vágógép - szerintem - a monitornál kezdődik (2 full Hd IPS panel). -
trialboj
őstag
Arra lennék kíváncsi, hogy nincs lehetőség a projekt beállításait átállítani az előzetes kiválasztás után?
tehát ha 25 fpst állítottunk be FHD-val, akkor mikor elkezdjük vágni már nem állíthatjuk át, 29fps-re vagy esetleg kisebb felbontásra?
Más:
Telefonnal videóztam és csak a premiereben láttam, hogy 27fps-el rögzített a kamera. A premiere viszont ezt nem tudja kezelni, és szétcsúszik a hang és a kép.Media pleyerben való lejátszásnál nincs vele, gond, habár a lejátszó lebutítja 25-re, de mikor premiereben meg szeretném vágni, szétcsúszik a hang és kép. És hiába csúsztatom el a hangot hogy passzoljon az elején, a közepén már megint elcsúszik, a végére pedig teljes mértékben élvezhetetlen lesz 17 perces videónál akár 10 mp-et is késik.
After effects sem tudja kezelni, elég lehangoló, nem tudok mit csinálni vele. -
whited
addikt
Őszinte leszek veled, amire még használnám az 1-2 játék de nem a high-end kategóriából.
Ezért 2 opciót vázoltam fel magamnak.Az egyik, hogy egy "drágább" macbook pro-ra nevezek be, amin van dedikált vga is, pont a renderelés stb miatt.
A másik, hogy ha van alternatívája Win OS alatt a FCX-nek, akkor megveszem az olcsóbbat ami ugye főleg a VGA-n érezhető, és a kettő közötti pénzt fektetem egy olyan win alapú gép építésébe amit a fenti célra használnék.Az, hogy notinak MBP-t szeretnék vásárolni már régóta dédelgetett álmom és mivel fontos a hosszú üzemidő számomra és egyéb más szempontok, így mint notebook vásárlásként biztosan megejtem, hogy vásároljak egyet.

-
whited
addikt
Sziasztok
az adobe premiere mennyire összehasonlítható az apple által támogatott final cut X-el?
egyenlőre még csak ismerkednék a videóvágással, de nagyban befolyásolja, hogy milyen pc / iMac -t szerzek be ha legalább tudom mik az alapvető gyengeségei / erősségei egyiknek a másikkal szemben.Előre is köszönöm a választ

-
dnsgaby
csendes tag
Adobe Premiere CS6 - hoz milyen VGA - t ajánltok
-
Rruuer
senior tag
Hello azt hogy lehet megcsinálni hogy van egy adott hanganyag és az én hangomat rátenni mintha én mondanám
-
válasz
sellerbuyer
üzenetére
legyen benne sok átméretezés, meg egyéb gpu által számolt effekt
a gpu nem enkódol, hanem effektet számol. -
Sziasztok!
Adobe Premiere CC render probléma, amit nem nagyon értek:
Rendszer: i7 930 3.8-ra húzva, MSI GTX770 Lightning, 16GB DDR3 RAM.
A project létrehozásánál be lehet állítani, hogy Cuda magok végezzék a munka egy részét a kész anyag renderelése során, tehát részben hardveres legyen a renderelés, ami leveszi a proci válláról a terhet.
Leteszteltem h.264 anyaggal, aminek az eredetije is ez volt, tehát same as source beállítás mellett, akár a fenti hardveres módot, akár a szoftvereset választom, teljesen ugyan az történik.
Monitorozom a processzor paramétereit, töltöttségét, hőmérsékletét is, ahogy a VGA-t is. Minden adat megegyezik mindkét féle renderelés során. A proci 100%-on pörög, miközben a GPU max. 5-7%-ot emelkedik töltöttségileg, tehát elhanyagolható mértékű a változás.
Pedig igen sokat jelentene, hogyha a Cuda magok is be tudnának szállni a buliba...
Van valakinek tapasztalata, tudása esetleg ezen a téren, hogyan tudnám munkára bírni a VGA-mat is, hogy valóban besegítsen a procinak a renderelés során?
-
robertho
tag
Szia!
Igen, ezek rendben vannak.
Példa: V1 sávon megy végig egy snit, V2-n beúszik egy kép (vágva, pozicionálva, mozgással). És van, amikor úgy rendereli le, hogy ezen a részen csak fekete kép van, utána minden folytatódik rendesen...
Kicsit igazgatom a képet, és akkor meg megcsinálja rendesen

Video anyagok, képek, egy könyvtárban vannak, nincsenek elmozgatva.
-
robertho
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. APPCS4 el akarok egy nyaralás videót szépen összerakni (kevés effekttel, képek össze mosásával, fotók beúsztatásával stb) Az a gondom, hogy rendereléskor egy egy videó részletet vagy beúszó képet feketében renderel.
(A gép elég alap: win7 32bit, 2gb ddr 800, dualcore E3400 (2,6ghz), radeon x800 gto, hdd 7200 rpm)
Ez mitől lehet?
Köszönöm!
-
aldebaran
addikt
Ti jártatok már úgy, hogy AE-ben csináltatok videót, export to mp4, majd ezt az mp4-et, amit simán szépen lejátszik a bs player és a mpc-hc, a PP-ba behívva, fekete fehér és visszafelé játssza...

Van erre valami megoldás?
Szerk: elmentettem a projectet, majd újra megnyitottam és most már jó... eszméletlen...

-
balint107
aktív tag
Van valakinek ötlete, hogy 4k videot mivel készítsem el, hogy aztán meg is tudjam szerkeszteni adobe premierrel? Shadow Play a legjobb opció eddig, viszont én csak mp4-be tudok vele felvenni, amit a premiere nem támogat.
-
pöcpec
csendes tag
Sziasztok!
A timeline ablakban szeretnék klippeket egyesíteni, de kijelölésük után is inverz marad a nest parancs, bármit csinálok nem megy.
Mi lehet a gond?CS6, Win7 64bit
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
helló,
használt valaki premiere cc-t nvidia quadro 1000m vga-val? hivatalosan csak a 2000m támogatott, viszont a gép amin használtam, inkább a kisebbikkel szokott előfordulni.
-
orko
tag
Sziasztok! Premiere cc-ben hogy lehet a videó/audió sávokat mozgatni?Fel szeretném cserélni a video1 nevű tracket a video4-el..
-
rlazol
veterán
válasz
agika kerdez
üzenetére
-hangsávban megjelenik a hangkép?
-a sequence hangbeállítása megfelelő?mik a bemeneti file és mik a SEQ hangbeállításai?
-
agika kerdez
csendes tag
Sziasztok!
Szűz gépre lett telepítve adobe premier és after effects. A videófájlok hangját a gép amúgy remekül lejátszotta (pl: vlc-vel, quick playerrel), de premierben és AE-ben nincs hang :/
Elvileg kodek probléma - tippek?

Előre is köszi!!!

-
trialboj
őstag
A vendégem vagy egy sörre /idd meg és megadom
/ Hát mióta szenvedek már vele. Nem tudom miért nem próbálgattam az elejét, csak a közepétől lefele nézegettem és egyik sem passzolt.Végül a Digital SLR 1080p 30fps-t választottam, mert ez ennyiben különbözött az AVCHD-től hogy nem 29.97fps volt hanem kerek 30.
Nagyon sokat segítettél. Jó pár videót mentettem ki HDV-ből, és igaz annyira nem látszott a minőségen hogy gyengült volna, de már a tudat is megőrjített hogy nem tudom rendesen beállítani.
Még annyit szeretnék majd kérdezni ha elkészülök, hogy milyen kimentési beállításokat ajánlasz, hogy 10 perc 1080p-s tartalom ne 2 GB legyen.
-
afrojack1
senior tag
Sziasztok
Beakarnék importálni egy videòt (avermediával rögzítettem) mp4-be
De ezt írja ki: the file has no audio or video streams
Mi lehet a baj? -
Roachy
senior tag
Ja igen, még annyi, és ez a legegyszerűbb, hogy a már beimportált videóra jobb egérrel kattintva ki tudod választani, hogy csináljon új sequence-t az anyagból. És akkor automatikusan a jó formátumba teszi.
-
Roachy
senior tag
válasz
trialboj
üzenetére
Rossz beállításban vagy. Ne a HDV-t válaszd, mert az teljesen más formátum mint ami neked kell. HDV az a miniDV szalagra rögzített HD felvétel. Nem tudom mivel lett rögzítve a nyersanyag, de az ahhoz legközelebb eső formátumot kéne választani. Általában az AVCHD, vagy Digital SLR a legalkalmasabb a különböző HD anyagok vágására.
-
trialboj
őstag
Remélem tud valaki segíteni mert lassan megőrülök hogy ezek a videóbeállítások nagyobb rejtélyek mint a DaVinci kód. Grafika egyetemen a tanár nem tudtam normálisan megmagyarázni mit hogy állítsunk be, hogy a lehető legjobb eredményt kapjuk.
Van egy 30 fps el készült 1080p ben felvett videóm, amit szeretnék megvágni mielőtt a nagyérdemű elé kerülne, na most nyitok neki egy új projektet, de már itt szopat.
Mi az hogy 1440h és 1080v? Magasság és szélesség? De ennek nem fordítva kellene lenni? De mondjuk mind1 mert még úgy sem 1920x1080!

Ha valaki tudja mi a hiba és felhomályosítana azt rendkívül értékelném mert kezd idegesíteni ez a dolog.
-
Roachy
senior tag
válasz
metrichye
üzenetére
Próbáld az Adobe Media Encoder-rel konvertálni egy másik formátumba. Az a baj, hogy a hangelcsúszás egy tipikusan olyan hiba, amit sok minden okozhat. Próbálgatni kell, hogy végül mi segít, látatlanban nehéz kitalálni. Gyanítom hogy nálad valami frame rate eltérés lehet és azért csúszik el.
-
Roachy
senior tag
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Van erre is megoldás a premiere-ben csak nem alapból.
A project ablakban a clip infók közé be lehet tenni. A panel beállításaiban a metaadatok között kell keresni, olyat hogy video usage és audio usage. Ha ezeket kipipálod, akkor bekerül az oszlopok közé. Ott meg tudod nézni hány és melyik sequence-ben szerepel az adott klip. -
rlazol
veterán
válasz
rum-cajsz
üzenetére
metrichye - ne zavarjon, h akad a preview ablak, erős leterhelésnél előfordul, ettől még a végtermék lehet hibátlan.
rum-cajsz: én nem tudok olyanról, h kilistázná. Törli oszt jónapot. Persze lehet rá kattinta egyesével és reveal, de miért zavar, ha van a projectben olyan, amit végül nem is használsz?
-
rum-cajsz
őstag
Nekem egy rendkívül primitív kérdésem lenne.
Felépítettem egy projektet, amiben van több sequence is. Van egy csomó (100+) fájl importom, és most szeretném megtudni, hogy melyik fájlt melyik szekvenciában használtam. Vagy legalább annyit, hogy melyik fájl nincs használva egy szekvenciában se. Tudom, hogy van a Remove Unused, de mielőtt azt a parancsot kiadom, szeretném megtudni melyek azok a fájlok, amiket törölni fog. -
metrichye
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem, kezdő vagyok Adobe Premiere Pro CC 2014-ben, de azért az informatikához konyítok; a problémám az, hogy Nokia Lumia 920-al készült Full HD mp4 videókat (20Mbit/sec, ~29,97 FPS-es variable frame-rate kép, 48Khz, 256 kbit/s stereo hang) szeretnék összevágni gyengécske PC konfigommal, ami amúgy tökéletesen játssza a full HD videókat (Pentium Dual Core E6600 3,06 GHz, 4GB DDR2 1066 MHz, Nvidia GT430, 3TB SATA3).
2 db forrás mp4 videót minden gond nélkül be tudtam importálni Premiere-be, játszotta is a progi a képet és a hangot folyamatosan, de a vágás és a videók vége felé észrevettem, hogy csúszik a hang a preview ablakban, ezt a gyenge gépemnek tituláltam, de a renderelés után rájöttem, hogy más a probléma, ugyanis a kész videón is csúszik a hang. Az elején még alig, de később egyre több a csúszás mértéke, tehát nem lehet egy konstans értékkel eltolni a hangsávot, ezekkel nem is akarok kísérletezni.Utánaolvastam külföldi fórumokon, azt írják, hogy az Adobe nem szereti a variable frame-rate-et, megpróbáltam az ajánlott Handbrake szoftverrel constant frame-rate-re konvertálni, de az így létrejött videók meg akadnak a preview ablakban! Hogy tudnám elérni, hogy ne akadjanak; proci terhelés nincs 100%-on, csak 80 körül!? Érdekes, mert ha bármilyen lejátszóprogrammal kipróbálom, nem akadnak sem az eredeti file-ok, sem az újrakódoltak, csak az Adobe-val. Hiba elvileg nincs, timeline-on sárga csík van.
Az igaz, hogy a handbrake program is csak mp4-be tud kódolni, meg mkv-be, viszont mkv-t nem támogatja az Adobe
Szeretném elérni, hogy lehetőleg ne legyen minőségvesztésem az Adobe miatti előzetes formátum-újrakódolás miatt, kérlek ajánljatok egy programot és formátumot, ha máshogy nem megy! Egy videóvágással foglalkozó barátom az Emicsoft Total video converter-t ajánlotta, azzal lekonvertáltam szintén mp4-be a videókat, de pontosan 30 FPS-be mindkét videót, viszont azokat az Adobe-ba importálva még jobban csúszik a hang, mint eddig, már az elején!
Már napok óta ezzel szívok és dolgozok potyára, kérlek segítsetek nekem!
Előre is köszi a segítséget!
-
looser
addikt
Sziasztok, APE11-et használok, és szeretnék egy effektet többszáz kép közé betenni. Van lehetőség ilyen 'apply to all' -ra?
Valamint keresek egy effektet, ami egy képbe vagy képből ki-be zoomol, lassan, mintha egy részletre(-ről) közelítene-távolítana. -
válasz
afrojack1
üzenetére
Keress az adobe premiere-re utaló fájlmaradványokat, pl az application data mappában (rejtett) vagy próbálj a regeditben keresgélni adobe premiere kulcsszóval. Végső esetben windows újratelepítés...
Vagy keresgélj adobe uninstallereket, hátha van egy a premiere-hez is és az lepucol elvileg mindent.
-
NorbixD
tag
Helló
Egy Nikon DSLRel készült videókat tervezek premierrel szerkszteni. De bárhogy is álítom be a export->media beállításokban a codec beálításait a kapott videó valahogy mindig világosab és talán kevesebb részletet is tartalmaz mint az eredeti, feltöltök róla pár képet.
Jópár beálítást kipróbáltam már(Maximum depth, maximum render quality,stb...) de mindig világosabb képet kapok a bitrateval is csak a részletességet sikerült módosítanom. Itt épp a H.264 HD1080p 29,97 "gyári" beálításokat jelöltem ki.
Nincs valakinek ötlete hogy kerülhetnék legközelebb az eredeti videóhoz(nekem az valahogy jobban tetszik)?
-
mufi
senior tag
Az miért van, hogy némely filmdarabkában van alul felül fekete csík vagy az un mozicsík, míg a másikon nincs, és minden 1080p felbontásban van? Nézem a metadata-t a premierben az egyes darabokon, de én nem látok semmi eltérőt...
-
afrojack1
senior tag
Hali
ma úgy döntöttem hogy frissítem a premiere prot 2014-re ehez le kellet szednem a legújabb creative cloud-ot és miután frissült kiírta hogy nyissam meg ezt az e-mail-t h_tomi2000@vipmail.com címet. de ez már meg sincs ! mondom uninstalálom és letöltöm újra erre megint ezt írja ki és hiába regisztrálok másik adobe-s fiókot csak ezt írja ki!
valakinek valami ötlet? 
-
mufi
senior tag
Nem csinalna meg nekem ezt valaki?
egy haverom meg akarja kerni a baratnoje kezet es kellene ez a kis video de b******* nem tudom ilyen gyorsan megtanulni/megcsinalni...igazabol harom rovid (10-15mp-es kivagasokrol van szo)...fizetni sajnos nem tudok erte mert en is szivessegbol (rabeszelesbol) csinalom meg, csak megkoszonni tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Megérkezett a hardverszállítmány
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Sony Vegast megnézem.

Sequence bállítások jók?
)