- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #20120 üzenetére
Én is általában állvány nélkül csinálom, de ügyelek arra, hogy valamilyen tereptárgyhoz tudjam igazítani a magasságot. Előbb mindig végigpásztázom a keresővel az egész témát, majd csak utána kattintok. Persze felhős képnél jóval kevesebb a viszonyítási pont, és olyankor nem árt az állvány.
Másfelől ha az eget pásztázod, az állvány is becsaphat, mert egy U alakú körívet fog leírni a képed, tehát égboltnál kicsit kézzel utána is kell korrigálni. Mivel gömb a pásztázás tárgya, nem pedig vízszintes horizont!
-
tikshow
addikt
válasz
total90 #20104 üzenetére
A 13 euros csomag egy éves nem lemondható előfizetés, csak úgy, mintha besétálnál egy mobil szolgáltathóz előfizetést venni.
Hozzácsapható más program is 25 euro / hó / programonként, de ennyiért inkább már a komplett csomag ~62 euroért, de ezek is mind-mind egy évre. Ezeknél már van hónapról-hónapra opció is ez a teljesnél 92-95 eurot jelent havonta.
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #15360 üzenetére
Nem tudja vele a komplementert meghatározni, mert nincs hozzá univerzális gomb rendelve!
Majd alkalomadtán csinálok egy tutorialt arról is, hogy egyéb eszköz híján hogy kell meghatározni a szín komplementerét az adott eszközökkel. De ott a Kuler, az ingyen van, meg még többet is tud.
-
ViZion
félisten
válasz
total90 #15067 üzenetére
Azt bírom, amikor felhívnak, és hanggal vagy videó konvertálásokkal, meg bitrátákkal érdeklődnek... Múltkor is, h konvertálja át az MKV 3D fHD filmet, hogy lejátsza a 3D TV és ne laggoljon... Mondom Format Factory, a beállításokat meg kérdezze meg fórumban... DE HÁT TE EZZEL FOGLALKOZOL.
Nem, a PS egészen más, igaz ehhez is kell számítógép, meg pl. bérszámfejtéshez is, amihez -mi meglepetés- szintén nem értek. Egyéb kérdés?
Nem volt. Szerintem sok embernek az "ért a számítógéphez" = mindenhez ért
Jah, múltkor kértek kamionos útvonaltervező progit. Mondom mi a neve? Nem tudják, de biztosan van... OK. -
BonFire
veterán
válasz
total90 #15065 üzenetére
Ebből a leírásból egy csomó minden van, ami nekem megvan. InDesignt még nem láttam, de nem hiszem, hogy egyhamar nem tudnék beletanulni, ha arról lenne szó. A 3D az a gyengém, abból semmit sem tudok, annál többet viszont a hangról. Vagy 12-15 éve biztos csinálok már zenei felvételeket (most éppen a sajátunkat), tehát hangban kicsit túlképzett is vagyok. Az operatőrit is le tudnám tenni minden további nélkül, mert azt meg apámtól tanultam el, aki viszont végzett operatőr volt. Állóképben is jó voltam analóg gépekkel mindig, amíg hozzájuthattam. Pixeles és vektoros képeket szerkesztek, hangot laborálok professzionális szinten, videót szerkesztek, kicsit már az After Effectsbe is beleütöttem az orrom, animálgatok stb.
Ebben a suliban gondolom mindenbe kicsit beleütik az orrukat, de semmit sem fejlesztenek tökélyre. Lehet, hogy mutatnék egy-két trükköt a hanggal ezeknek a médiaszakiknak, amit még nem is ismernek!
Persze a zenei felvételért ugyanúgy nem akarnak fizetni, mint a képek készítéséért. Azt hiszik, azt úgy össze lehet rakni a semmiből, meg kell hozzá néhány jó program, azt majd megcsinálja magától. Néhány önjelölt énekest zavartam már haza stúdióból: „mennyé' haza gyakorolni, találkozunk két év múlva…”
-
peron
tag
válasz
total90 #15018 üzenetére
Mielott beleugrasz egy nagyobb erteku tabla vasarlasaba - ahogy elottem is irtak - gondold at, hogy mire es mennyit fogod hasznalni. Ha skilles vagy szabadkezi rajzban, ugy ajanlott a dolog. Ha csak maszkolashoz, patholashoz, vagy egyebb kisebb melokhoz hasznalod eleg egy belepo szintu kezdonek mint a Bamboo. Regebbi tablak is korrekt aron vannak, amit ajanlok elsonek egy Intuos3, hasznaltan kb 40k, ha bejon es gyorsitja a munkavegzesed upgradelj egy ujabb tipusra.
-
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #13156 üzenetére
Nem az angol a gond, mert a YouTube videotutorialokat mind úgy nézem, és értem. Nekem a bikkfanyelvvel van gondom magyarul is. Amikor ahelyett, hogy "kidoboltatnának" valamit, helyette azt mondják: „lépéseknek kellene történniük a kidoboltatás vonatkozásában”. Ebből senki nem ért egy szót se, pedig magyarul van. A hivatali nyelvezet egy külön nyelv, és minden nyelvben létezik. Ezt nem tanítják az iskolában, ilyennel nem találkozol az utcán.
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #13152 üzenetére
Ízlések és pofonok… mindenesetre én a koncepciót nem értem. Mivel fejez ki egy vonallal áthúzott karika jobban egy tévécsatornát, mint mondjuk egy névlogó (betűlogó), ami eddig volt neki (m1; m2). Meg egyébként is, ez a másfél évente "kötelező" arculatváltás hülyeség. Ha a tartalom gyökeresen nem változik, akkor ne változzon az arculat se. Fölösleges. Attól nem lesz nagyobb a nézettség, hogy lecseréljük a logót, meg a bútort a stúdióba. Azt értem, hogy nem árt felfrissíteni az inzerteket, meg a hozzájuk tartozó zenéket, de lehet azt csinálni fokozatosan is, lásd TV Paprika. Most is ugyanazok az inzertek (zöldséget dobálnak fazék vízbe), de már újraforgatták, és új szignált (zenét) is kapott. Az alapelképzelés azonban megmaradt.
És persze nem is muszáj folyton arculatot váltani. A német RTL-nek ezer éve ugyanaz a logója, nem variálják.
A Filmmúzeum most még a nevét is megváltoztatta: Filmmania lett új logóval, de még mindig a Majmok bolygóját vetítik hetente egyszer.
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #11221 üzenetére
Szerkeszd újra: lemaradt a lényeg.
Szerk: Ja, már látom. Amit én használtam. AFBattersea Bold
Persze meghegesztettem full magyar ékezetesre magamnak.
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #9441 üzenetére
Én a vonalzóról szoktam behuzigálni a segédvonalakat, ha szükségesek. Természetesen a View menüben a mutatás/elrejtés kikapcsolható, de az egész hóbelevanc elrejtése/mutatása a Ctrl+H-val megvalósítható, igaz, hogy ilyenkor a rácsot is bekapcsolja, ami nem mindig jó.
Nálam is gyorsbillentyűre vannak téve, csak nekem a mutatás/elrejtés van hozzárendelve. A Ctrl+Í nálam a segédvonalak mutatása/elrejtése, a Ctrl+Shift+Í pedig a rácsozaté. Utóbbit viszonylag ritkán használom a macerás beállításai miatt. Néhány esetben viszont, ha mondjuk mozaikot és hasonlót készít az ember, akkor jól jöhet a rács is.
-
ViZion
félisten
válasz
total90 #9441 üzenetére
OK, csak fura volt.
Nálam ez gyorsbillentyűre van rakva: ctrl+í új segédvonal, ctrl+shift+í s.vonalak törlése. Másik kedvencem a shadows/highlights szintén gyorsgombon.
Ajánlom a smart guides használatát is. Kicsit szokni kell, de pár nap után már nem érti az ember, h lehetett dolgozni előtte... -
ViZion
félisten
válasz
total90 #9436 üzenetére
A két kolléga leírta a tutit.
Külön keretek, vagy ilyesmi nincs. Még szaggatott vonalat is "gyártani" kell, nincsenek az átlag képszerkesztőkben megszokott sablonok.
Kerethez csinálhatsz négyzetet új rétegre, tetszőleges színnel, majd fill 0%, és FX stroke ahogy tetszik (színben és méretben). Még jobb, ha shape az alapja, szebb ha komplikáltabb alakzatról van szó.Nem piszkálásból: az 1. hsz-ben sok tutorial van. Nem azért kell a "hópehely esik a szélben hajló tulipánra" tutorial-t megcsinálni, mert azt valamikor is használni fogjuk... de közben van sok lépés, amit a saját dolgainkban fogunk jól hasznosítani. Nézzél szét, keretekre is találsz rengeteg ötletet.
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #9436 üzenetére
Én ilyen esetben a jó öreg számológéphez a vonalzóhoz és a segédvonalakhoz fordulok. Mivel tudjuk az A4 mértét (210×297 mm), leszámoljuk belőle, amennyit margónak szánunk. Másfél centis margó esetében 15, 195, 15 és 282-re esnek a margók. Ctrl+R a vonalzók bekapcsolása, megfogod és behúzod a segédvonalakat a kiszámolt pontokra. Át lehet állítani a vonalzót, hogy milliméterben mutassa. Hamarabb megvan, mint amíg az ember a rácsot kitalálja.
BTW a Ps6 Wishlistre fel lehetne vétetni, hogy intelligens rácsigazítás legyen a dokumentum méretének megfelelően, és ne kézzel kelljen egyenként beállítani. Már amennyiben négyzetesen lefedhető a dokumentum ráccsal.
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #6585 üzenetére
Naná, mivel a kettő fordítottan arányos egymással! Ha ragaszkodsz a mérethez mm-ben, és a felbontáshoz dpi-ben, akkor nőni fog, amennyiben növeled a mm-t. Ha a felbontást növeled csak mondjuk 72-ről 300 dpi-re, emellett a pixelek számát is megtartod, akkor viszont a milliméterek száma csökken. Ez teljesen nyilvánvaló, nem?
Mindig azt ugatom, hogy az alapok, kérem, először az alapokat tessenek már megtanulni, valamint az elmélet legalább annyira fontos, mint a gyakorlat, mert mire jól beleéli valaki magát, hogy már Photoshop guru egyszer csak valamit élesben kell csinálni, és akkor a legkézenfekvőbb dolgokat is magyarázni kell, és akkor elszontyolodik, hogy mégsem az.
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #6431 üzenetére
Pedig a kiindulási alap mindig valamilyen generátor (felhő renderelés, aztán difference clouds egy párszor, majd színezés stb.) vagy ilyesmi. Az összes többi digitális tábla, liquify effekt, művészi szintű rajztudás és sok-sok türelem végeredménye.
Olyan tutorialt nem találsz, ami ezt leírja neked 5-6 lépésben és pikk-pakk, 10 perc alatt kész. A weben található technikákból ki lehet indulni, a többi már csak rajtad múlik.
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #5987 üzenetére
Meg lehet próbálni (én nem próbáltam) színcserével is. Mivel az ábra fekete-fehér illetve szürkeárnyalatos, könnyű kijelölni a vízjel halványlila illetve halványpiros részeit, aztán ezeket színteleníteni, vagy színcserével szürkíteni. Teljesen nem tűnik el, de halványul. Aztán második lépésben lehet fótozni a gyógyítóval, és ha valahol nagyon nem megy, ott bizony újra rajzolni.
-
ViZion
félisten
válasz
total90 #5987 üzenetére
Az első képen az alsó részt tükrözd fentre, és már szinte kész is.
A másodiknál is keress olyan részeket, amiket egyben átmásolhatsz a vízjeles részre... ez már macerásabb, de megoldható.
Utána clone stamp.Másik megoldás:
filterek -> zaj -> por és karcok (noise, dust and scratches)
ezzel kis próbálgatással eltűnik a vízjel, de a képből is veszítesz adatot... ezért felette egy rétegmásolat kell, ahol csak a feketét kijelölöd (szelektív szín, vagy csatorna alapján), és ezt szendvicspozitívban rádobod. -
BonFire
veterán
válasz
total90 #5815 üzenetére
A 6. pont szerint jutsz el a hetedikhez.
A kettő között berakott fekete-fehér, csak a maszk képe; vizuálisabb típusú emberkéknek egy kis segítség, hogy kell kinéznie a maszk képének, miután a kijelölt téglalapot feltöltöttük fehérrel.
Mivelhogy előtte alul sem volt fehér téglalap. Csak miután kijelöltük és feltöltöttük.
Egyébként, ha már lúd, legyen kövér. Megkavarlak egy kicsit, további infókkal:
1) Ha a maszk bélyegképe az aktív (keret van körülötte), és Alt lenyomása mellett rákattintasz, akkor egyből átvált a maszk képére, erre a fekete-fehérre. Visszaváltani ugyanúgy lehet.
2) Ha Shifttel kattintasz a maszk bélyegképére, akkor ideiglenesen kikapcsolhatod a maszkot a rétegen. Ilyenkor egy bazi nagy piros X-szel át lesz húzva a bélyegkép. Visszaváltás ugyanúgy.
3) Ha egyszerre lenyomod az Altot és a Shiftet és úgy kattintasz, akkor a maszkolt területek vörös-átlátszón jelennek meg, mintha csak gyorsmaszk üzemmódban lennél. (természetesen ilyenkor a maszk nem szerkeszthető)
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #5804 üzenetére
Nem kell generálnod felhőket. Keresel egy szimpatikus felhős képet, és beleilleszted. Persze a fákat ki kell jelölni, de jó esélyjel – mivel eléggé kontrasztosak –, ez nem fog nehézséget okozni.
A felhős képet pedig mindenképpen színtelenítsd, egyrészt télen kevés a kékes-színes felhő, másrészt a szürkeárnyalatos jobban illik az összképhez.
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #5728 üzenetére
Nagy falat? Ugyanmá'! Csak izzadni kell vele néhány órát, és már kész is!
Viccen kívül: azért csináltam a videót, mert az "álló" változattal sokaknak meggyűlt a baja, és nem tudták követni. Kövesd a videót, és ha valami nem világos (bár igyekeztem az lenni), akkor egészítsd ki az eredeti cikk olvasásával. (Főleg, mert a videó nem a legjobb minőségű.)
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #5726 üzenetére
Én a színmaszkolást ajánlom. A legtutibb technika, főleg, ha szerteszét áll a haj. Lehet persze az Extractot is próbálgatni, de nálam még soha nem adott kielégítő eredményt. Aztán vannak különböző beépülők (kemény pénzekért), mint a FluidMask, de nálam az sem akar sehogy sem normális kivágást csinálni.
Úgyhogy maradok a színmaszkolásnál és az ecsetnél.
ViZionnak van igaza, amikor mindig mondja, hogy sok esetben nem kijelöljük a hajat, hanem utólag festjük. Amit levágtunk.
-
ViZion
félisten
válasz
total90 #5669 üzenetére
új réteget létrehozol (Margue tool), ahol a színátmenetet szeretnéd, tetszőleges színnel kitöltöd.
réteg kitöltést (fill) 0%-ra veszed. Réteg stílus: színátmenet átfedés (gradient overlay), itt lehet játszani a szöggel, színekkel, és a keverési móddal, valamint az áttetszőséggel (globálisan, vagy az átmenet egyes általad meghatározott pontjain is, ezzel valóban átmenet lesz az átlátszóságban is).
Leírva nagyon bonyolult, ha csinálod, akkor tutira az "ÁÁÁ, ez aaaaaz!" mondatot fogod ismételgetni...hopika, BonFire már írt is... sebaj.
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #5669 üzenetére
Nem tudom, konkrétan mire gondolsz, de itt van egy kép segítségnek.
Bekarikáztam rajta, amit ki kell választani. Először is, a második presetet, az "Előtérszínből átlátszóba" kell kiválasztani. Itt értelemszerűen az az előtér szín, ami a palettádon. Persze, meg tudod változtatni.
A gradient fenti filctollaira kattintva, az alatta lévő Opacity mezőben tudod beállítani az áttetszőséget. Ha leveszed 0-ra teljesen átlátszó lesz. Az alsó (bekarikázatlan) filctollakkal a színt állathatod be.
Ezzel a beállítással szoktuk a képen látható – ma oly divatos – tükröződéseket kreálni.
Szerkesztés:
No, jól van; úgy látom, addig tököltem a képpel, amíg megelőztél. No, nem baj. Majd jól jön másnak.
-
Wyll
őstag
válasz
total90 #5669 üzenetére
A gradientben nincs színátmenet, csak átlátszóság-átmenet, ugye?
Gradient tool legyen kiválasztva, és felül a Transparency checkbox-ot próbáld.Ja, és Normal módban legyen a tool (szintén a felső sorban lehet beállítani), ha azt akarod hogy teljesen fedjen ott, ahol már 100%-os a szín.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
total90 #5655 üzenetére
Na, kész.
Pár linket belepakoltattam az 1. hsz.-be, nézzétek meg!Aztán még lehet bővíteni, ha valakinek még van ötlete!
Itt a moderátor topic, itt lehet kérni a bővítést. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
total90 #5652 üzenetére
Amúgy mit szólnátok hozzá, ha ezeket berakatnánk első hozzászólásba? Szerintem nagyon sokakat segítene azoknak, akik betérnek a topicba.
Nekem is hasznos lenne, bőven lenne mit tanulnom az itt hozzászóló szakiktól.És akkor itt is lenne egy plusz infókkal bővíthető első hsz.
Ha gondoljátok, megkérem a modikat, hogy pakolják bele ezeket a linkeket, amiket Ti hasznos munkával összeszedtetek. (pl. Bonfire blogját és a többit)
És gyűjthetnénk még anyagokat első hsz.-be. -
BonFire
veterán
válasz
total90 #5623 üzenetére
Jó dolog a Pen, csak gyakorolni kell vele. Ha már automatikusan megy a használata – tudod, mikor kell Ctrl-t, mikor Altot nyomni – és nem a menüből választod ki a Pen eszközöket, gyorsan lehet vele dolgozni. Csodálkozni fogsz, hogy tudtad eddig nélkülözni. Pl egy adalék, hogy ha lenyomod a CTRL-t, akkor átvált Direct Selection Tool-ra, és máris igazíthatod a csomópontokat és a vezérlővonalakat.
+1 tipp. Ha nehéznek tűnik a görbe vezérlők helyes beigazítása, magára a két csomópont közti görbe szegmensre kell kattintani (Ctrl+lal), és húzogatni az egeret. Ilyenkor mindkét csomópont vezérlői egyszerre mozognak és formálódik a görbe szegmens.
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #5615 üzenetére
Mert a Pen nem úgy működik. Azzal csak egy útvonalat hozol létre, amit később tetszés szerint felhasználhatsz. Ha akarod, akkor egy ecsetvonás fogja követni, ha akarod kijelölés lesz belőle.
Ez a cikk jó kiindulás. Elméletnek megteszi. Ha létrehoztad az útvonalat, a Layer palettán kattints a harmadik tabra, amelynek Paths a neve. Itt meg fogod találni az útvonalat; Work Path-nak hívják. Azért ez a neve, mert ez ideiglenes csak. Ha új útvonalat kezdesz rajzolni, az előző automatikusan eltűnik. Dupla kattintással és névadással megmarad.
Ebből úgy tudsz kijelölést csinálni, hogy Ctrl+klikk az útvonal bélyegképére, vagy alul a középső ikonra kattintasz (Load path as a selection), vagy magán a képen a Pennel jobb gombbal kattintasz, és a helyi menüből kiválasztod a Make Selection... menüpontot.
Ezután már működni fog a Layer via Cut, amit egyébként Ctrl+Shift+J-vel is elvégezhetsz.
-
BonFire
veterán
válasz
total90 #5604 üzenetére
Így kell Pennel megrajzolni a Pathot. Egyáltalán nem kell elaprózni. Nézd meg, az enyémen hány csomópont van. Görbéket kell kialakítani, nem egyeneseket. Hajon vagy szőrzeten kívül minden, ismétlem: minden alakzatot körbe lehet rajzolni pennel. Nincs olyan bonyolult alakzat, amivel ne boldogulna.
Nézd meg ezt! A tesóm rajzolta Photoshopban Pennel! Felhívnám a figyelmedet a ruha aprómintás virágocskáira! Csupán türelem kérdése. Ez a kép nem Illu trace. Ez Ps+Pen+Egér! Még digitális táblája sincs.
-
ViZion
félisten
válasz
total90 #5590 üzenetére
[Tutorial.hu] - magyar
[BonFire blogja] - magyar
[Bexter] - magyar
[Worth1000] - angol
[The Design World] - angol
[PS Essentials] - angol
[Planet PS] - angol, Corey Baker PS mágus videói... egyszerű eszközökkel a tejfölös dobozból is Eiffel tornyot hegeszt...
Elég-e? -
válasz
total90 #4150 üzenetére
Ha van egy background layered (800x600), behúzod a másik képet is, ez egy új rétegként jelenik meg, a 800x600-as réteg fölött. Kiválasztod ezt a nagy méretű layert, Ctrl+T (ez a Layer Free Transform), rámész a sarkára, elkezded húzni, lenyomod bal Alt-ot meg a Shiftet és akkor középpontosan és méretarányosan fogja átméretezni.
-
Agostino
addikt
válasz
total90 #4150 üzenetére
Üdv.
Persze, lehet így kézzel méretezni is. Fogod a képet, amin dolgozol. Ctrl+a lenyom, ezzel kijelölöd az egészet, ezután egy ctrl+t kombináció jön, amivel alakítani tudod a képet. Most már rákattinthatsz akármelyik sarokra, és az egereddel húzhatod ide-oda azt. Ha négyzetesen szeretnéd, akkor tartsd lenyomva a shift billentyűt is.
-
rii
nagyúr
válasz
total90 #3582 üzenetére
0. beheozod a képed PS-ben ...
1. a Layer palettán a BACKGOUND-on kettőt klikkolsz, feljön egy ablak, leokázod
....lett egy LAYER-0-d ...
2/a. erase tool-lal kitörlöd a nemkívánt részeket
2./b mondjuk path eszközzel körbeászol a csajon, CTRL-Enter, CTRL-SHIFT-I, Delete
3. kipótolod mondjuk STAMP eszközzel a csaj hiányzó részeit, (amit a szőnyeg kitakar)
4. az új kívűnt hátteret megnyitod PS-ben, abból a hátteret áthúzod a csajra, és a LAYER palettán bevágod a csaj mögé -
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
total90 #2539 üzenetére
Hello!
Van ugyebár egy lista, ahol a rétegek vannak felsorolva(nem tudom milyen nyelvű a Ps-ed). Nah és ott a legalsó rétegre kattints rá kétszer, majd megjelenik egy kis ablak, ahol nevet adhatsz a rétegnek. Ez után kijelölöd azt amit nem szeretnél látni(amit átlátszónak akarsz), és törlöd azt(meg persze a réteget is aktívvá teszed, amelyiken van). ez után elmented GIF formátumba.
-
-
válasz
total90 #1423 üzenetére
Ez nagyon egyszerű:
A rétegek közül mindegyik layer típusú legyen (ne legyen background).
Ha van background, akkor duplaklikk rá, és OK. Így layer lesz belőle.
Látnod kell a pepita hátteret. Ha nem látod, akkor le kell törölni a gomb körül a fehér, vagy egyéb színű háttérszínt.
Ez után .png formátumban kell elmentened a gombot, és be kell kapcsolnod az alpha-t. Alapból be van kapcsolva. 24 bit elég lesz sztem.
A .png, és a .gif támogatja az átlátszóságot. ezért használnak .gif formátumot a windows ikonoknál. Viszont a gif tudtommal max 256 színű lehet, a png meg ugyebár akár 48 bites is (16,7 millió a négyzeten). És a png ráadásul veszteségmentes formátum, és sok esetben kisebb, mint a jó minőségű jpg. (általában akkor, ha vannak homogén felületek a képen, pl. hagyományos rajzfilm, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest