- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
-
BonFire
veterán
válasz
KubanitoS #22468 üzenetére
Ne haragudj, de ez a fénykép kukába való. Semmit nem lehet vele kezdeni. Telefon helyett legközelebb próbálj meg fényképezőgéppel, normális fényviszonyok között fotózni, mondjuk nem az ajtóban a kutyákat, mert egyfelől nem illenek a környezetbe, másfelől szemből kapod a napot, és csak a sziluettjük érvényesül. Hadd süssön az a nap a kutyák szemébe, akkor majd jó lesz a kép. És feltétlenül nagyobb felbontásban fényképezz.
-
Met
nagyúr
válasz
KubanitoS #22468 üzenetére
Az ilyen rossz minőségű képeket nem nagyon lehet élesíteni úgy hogy szép is legyen.
Ez még háttérképnek is nagyon szar..Kivágatod a kutyákat és milyen háttérre akarod? A két szélsőnek hiányzik a lába.
Amit javaslok, keresni egy dekoratív képkeretet, az mögé berakni ezt a képet úgy hogy a keret takarja az ajtófélfákat, így nem feltűnő hogy hiányoznak részek a kutyákból. A kereten kívül eső részt letörölni, az egészet a kép közepére tenni kicsit kicsinyítve (ennek a képnek jót tesz a kis méret) és a háttérbe berakni egy falmintát (téglafal, festettfal, tapéta minta), mintha egy falon lenne a kép.
-
BonFire
veterán
válasz
KubanitoS #11130 üzenetére
Ő Ginosaji! Vigyázz, el ne kapjon!
Egyébként az avatart nem én csináltam, hanem koxx arcképgyáros kolléga, mert én nem vagyok erre specializálódva, és sehogy sem tudtam ilyen kicsiben megcsinálni, hogy mutatós is legyen. Ő meg pikk-pakk megcsinálta. Hiába, ezt is tanulni kell. Remélem téged is hamarosan új arccal láthatunk itten.
-
BonFire
veterán
válasz
KubanitoS #11127 üzenetére
Ha hoax is, csak félig-meddig. Az első fele egészen hihető a videónak. Ezt a technikát úgy hívják, hogy speedpainting, és brutál élethű dolgokat képesek egyesek létrehozni így. Persze a neve nem azt jelenti, hogy két perc alatt festi meg, hanem mondjuk 3 órányi videó van 2 percbe sűrítve. Persze a közepe felé már kérdéses, hogy nem egy alatta lévő fényképréteget kapcsolt-e be. De ahhoz meg túl rossz minőségű a videó, hogy biztosan mondhassuk.
@total90: erre nincs tutorial, el kell végezni egy művészeti iskolát, ahol megtanítanak festeni, vagy festőművésznek kell születni.
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #10883 üzenetére
Bármilyen kijelölést is alkalmazol, ha csinálsz egy újabbat úgy, hogy közben a SHIFT gombot lenyomva tartod (végig, míg lasszózol), akkor az új kijelölést és a régit a PS automatikusan egyesíti. Próbáld ki 1-2x egy tesztképen, és utána már rutinosan rá fog állni a kezed.
-
Speeedfire
félisten
válasz
KubanitoS #10883 üzenetére
Fent a menüsorban vannak kis ikonok, ott kell kiválasztani a hozzáadást.
De szerintem egyszerűbb ha a kijelölés után nyomsz egy rétegmaszkot, majd a maszkba belemész és ctrl+i (invertálod a színeket). Ha ez megvan és a maszkban állsz, akkor a feketével és a fehér színekkel, illetve egy brush-al tudsz alakítani még rajta.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nyaralás topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- LG LCD és LED TV-k
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Kés topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest