-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
-
MarioAna
senior tag
válasz
Nyugdíjas #4177 üzenetére
DJ Beat-es feltöltő oldalra töltöttem fel eddig, csak az megszűnt vagy nem tudom mi van vele
, a Picasa meg most nincs a gépen
. De felraktam tinypic-re is hátha ezzel működik már.
Eredeti
Módosított
nem egy hatalmas nagy munka, de nekem tetszik, meg házi feladatnak megteszi.
-
-
Korte123
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #3973 üzenetére
Áhá. Értem. Viszont mindhárom szöveges léjer mellett T betű van. Ha menüt kérek róla, akkor ilyenek vannak benne, hogy szöveg tördelése, stb. ami gondolom azt jelenti, hogy ezek még csontra text léjerek. De ha ránagyítok, pixeles mint állat. Ez nem is annyira zavarna, de legalább nyomtatva sima lenne a széle. És nem.
Nem egy psd file-t láttam már, de vektoros szöveggel sose találkoztam. Nem kell ezt a lehetőséget valahol bekapcsolni vagy valami? -
szente
addikt
válasz
Nyugdíjas #3644 üzenetére
hát igen nem kellene hogy szuper jó legyen,csak azért olyan kicsiben legyen hihető a dolog.csak igénytelen munkát meg ki ad ki a keze közül?
szóval esetleg valaki?
amúgy a ph-s avatar kisebb,és még is kiveszem,hogy te egy nyomozó vagy,aki ráadásul nincs is összeverve -
Sas madár
őstag
-
Sas madár
őstag
válasz
Nyugdíjas #3567 üzenetére
Gondolom itt kép minőségre gondolsz.
Az egyik ami saját kép nagyon jó minőségben van de a háteret teljesen levágnám róla az fehér lenne,másik kép a neten kellene keresnem ami gondolom gyengébb minőség valami tini sztárok fotója.
Azért is lenne fehér a háttér,hogy fény és egyéb kínzás elmaradjon,színeket hasonlóra állítani esetleg,és fehér háttérel pólóra kerülne a kép. -
rii
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #3464 üzenetére
" ..... Akkor senkise profi? ..... " Én biztos nem XDminden inerciaredszer, vagyis inkább környezet kérdése (-: attól függ, mely környezetben vizsgálod az illetőt (-:
munkahelyemen én értek a legjöbban a linux-hoz pld XD de itt a fórumon már a post-ot is hártálva írom XD -
rii
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #3462 üzenetére
tudok rá ja....
vagy 50 layer-t
kb annyi lenne
meg ahogy elnézem a pasi kezét körbe kellene mindenhunnan path-olni, hogy jól le lehessen brush-olni ...legalábbis én így képzeltem el. a "reality" hatás az sokkal nehezebb szerintem, hogy az árnyékok megfelelő arányban legyenek csak, ... ilyen képet még megközelítőleg se csináltam, de biztos batár nehéz lehet.
-
Rayyy
senior tag
válasz
Nyugdíjas #3433 üzenetére
Háttö... csak annyi, hogy a cégnél igényeltem új számológépet, - mert egy 100éves amd-s cucun nyomom a terülőmintás óriásplakátokat és csak a felszámolgatások több órát elvesznek a munkaidőből - és azon tanakodtunk, hogy 2 magos vagy 4 magos procit csapassunk-e bele, meg jó-e neki az integrált vga vagy inkább kapjak 4870x2-őt
(najó, ez vicc vót').
A lényege a kérdésnek az volt, hogy megéri-e erőművet venni kizárólag Adobe kiadványszerkesztő szoftverek miatt vagy nem érünk el vele többet, mint egy 70rongyos géppel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest