Hirdetés
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Helló skacok!
Figyeljetek mán! A3-as méretű buliplakátot kéne csinálnom, 300 DPI-set.
(Ez kb 5000 x 3570 pixel.)
Na most én eddig csak A4-re dolgoztam, és nem is kellett, hogy csajok legyenek rajta, úgyhogy most szembesülök először a problémával, hogy: "honnan az édes f@szomból lehet ekkora mérethez nyersanyagot szerezni?".Az iStockphoto.com -mal ma éjjel ismerkedtem meg, amiből azt már látom, hogy létezik az, ami nekem kéne, csak ez már pénzes kategória.
Arra is gondoltam, hogy A4-re csinálom meg a cuccot, és majd a nyomda felnagyítja A3-ra. Erről mi a tapasztalatotok? Mennyire vállalhatatlan?
Egyéb ötlet ilyen helyzetekre?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest