Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
OhAi27 #17707 üzenetére
Nyomdából megjöttem
Az a helyzet, h a munkahelyteremtő támogatás sokak életét -enyémet is- megnehezítette. Kirakták az öregeket (CTP-ről is, de gépmesterek is mentek/küldtek el...), majd támogatott fiatalokat (aki 0 tudással jön, ami nem baj, de nem is akarja csinálni) havi 80k nettóért felvesznek, kész. Mondjuk én találtam munkát, de sokaknak nem ennyire egyszerű. És más cégeknél is ez van (irodák, boltok folyamatos "forgásban" vannak az emberek), mert nem az számít, h milyen ügyes vagy, vagy mennyi ideje dolgozol, lecserélnek, mert kapnak rá pénzt, hiszen munkahelyet "teremtenek". A helyemre 2 ember ment, ami némi megnyugvással tölt el azértJinxb1rd: folytattam
Hirdetőújságot csinálunk, de most elmegyek máshova melózni, ez meg megmarad másodállásnak. Mellette bedolgozok dekorosnak is, meg egy PC boltba
Új hozzászólás Aktív témák
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG OLED Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest