Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
-
Mobilarena

TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Új hozzászólás Aktív témák
-
óóóó B+ ez nagyon kész. Fotós, retusálást azzal kezdi, h a képet átméretezi kicsire...

Éééés megmagyarázza. Basszus.
-
-
törölt tag
válasz
OhAi27
üzenetére
Nagyon még nem vetettem bele magam a témába, őszintén szólva ilyen OKJ-s tanfolyamra még nem is gondoltam, de lehet hogy ezzel járnék a legjobban. Nagyon sokat stresszelek mostanában emiatt, mivel most kezdtem az utolsó évemet középiskolában és még nem tudom pontosan hogy hova kéne mennem ezután. Egyelőre annyi a biztos, hogy grafikával szeretnék majd foglalkozni, mivel ehhez értek a legjobban, érdekel és élvezem is. Meg is néztem pár iskola honlapját (bkf, mome...) de a tandíjak elvették a kedvem, nem szívesen fizetnék félévente 300-700 ezret egy ilyen képzésért (nem is tehetném meg).
Szaktudásom egyébként van, bár főleg csak PS. Mindenképp szeretnék még szerezni kicsit több Illustrator és InDesign ismeretet mielőtt bármilyen képzésbe belekezdenék, valamint a 3D-be is jó lenne belekóstolni...
Van már elég jó kis referenciám is, szerintem nagy gond ezzel nem lesz.Akkor azt mondod, ennyi elég ahhoz, hogy el lehessen vele helyezkedni itthon?
-
OhAi27
tag
válasz
üzenetére
en most jelentkeztem grafikus kepzesre egy ingyenes OKJ tanfolyamra. Van eleg sok ilyen.
Ott van ugye meg a visart meg a krea ami szoba johet de ezek a kepzesek nagyon dragak (mome-rol nem is beszelve). Szvsz egy sima okj-s vegzettsegel na meg egy MASSZIV szaktudassal (ami nem feltetlen igenyel semmifele iskolat), es egy szep referenciaval mar nyert ugyed van.
a grafikus szakma szerintem pont nem az, ahol azt nezik, hogy hol vegeztel, hanem ahol a valos szaktudasod merik fel elso sorban. Vannak ezen a forumon is jo szakemberek akik allitasuk szerint nem rendelkeznek ilyen jellegu vegzettseggel de megis kiemelkedo a szaktudasuk. A munkaltato nem a papirt fogja nezni hanem a kompetenciadat.
-
törölt tag
válasz
BonFire
üzenetére
Engem is valami hasonló munka érdekelne majd, bár szerintem egy érettségivel még nem nagyon lehet sokkal előrébb lenni. Nekem az a legnagyobb problémám hogy elég húzósak a tandíjak azokon a helyeken ahol lehetne valami ilyesmi szakot tanulni. Egy érettségi meg nem elég a legtöbb helyen, hiába tudnám jól elvégezni a munkát.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
van egy pdf-em, amiből grafikai elemeket kellene kivennem.
Sajnos se a Corel, se az Illustrator nem nyitja meg rendesen, a PS viszont az én ismereteim szerint csak egyben tudja raszterizálni.Van valami mód, hogy korrektűl szétszedjem, vagy szívjam vele végig a délutánt?

-
BonFire
veterán
válasz
pufancska
üzenetére
Mondjuk a helyesírás az alap, ha szövegekkel dolgozol, viszont van néhány dolog, amire csak a tipográfiai ismeretek hívják fel a figyelmet (mi a különbség az angolszász és a magyar idézőjelek között; három pont vagy „hárompont”; kötőjel vs. gondolatjel; helyes dátum- és időformátumok stb.), mert az általánosban ezeket nem tanítják. Persze, ha valamiben bizonytalan az ember, akkor lehet lesni a webről, de azért alapvetően jónak kell az ortográfiában lenni.
Én legszívesebben most valamilyen reklámszakmát tanulnék. Most már van annyi szoftveres ismeretem, hogy el tudjam készíteni a reklámokat, már csak a know how kéne mögé. De rokkantként esély sincs rá, hogy bármilyen tanfolyamot is elvégezzek, ugyanis évekkel ezelőtt kikerültem a munkaerő-piacról, ráadásul mindenhol falba ütközöm, hogy nincs érettségim (én még anno szakmát tanultam). Most minden munkakörbe érettségi szükséges, ha grafikusként, ha reklámszakemberként kívánnék elhelyezkedni, labdába se tudok rúgni…

Mondjuk azt sem értettem sose, hogy esztergályosként mi a f*sznak kell történelemből szakmunkásvizsgát tenni.
-
Egy érdekes oldal, sok jó reklámmal.
-
válasz
pufancska
üzenetére
Most váltok én is, mert a jelenlegi helyen kevés a meló, engedik a maszekolást, de annyira gáz volt a nyár, h nincs hova kockáztatni, bár az ősz/tél erősebb szokott lenni, de akkor sem. Másrészt a bejelentés is problémás volt, az új helyen 8 óra, full fizuval bejelentva. Szigorúan veszik az ottartózkodást, kevésbé kreatív meló, de bejelentve a teljes fizura már ajándék. Igaz vidéken is jellemző, h lehetőleg 2 diplomás, 2-5 nyelven beszélő támogatott munkanélküli legyél, aki lehetőleg számlaképes és bruttó 300 Ft/óráért, saját géppel dolgozol...
Progikhoz: PS alapos ismeret, RGB/CMYK ismeretek, fogalmak ismerete (kifutó, margó, pagina, overprint, stb...), ezen túl Corel ismerete, kicsi Illustrator, InDesign ismeret kell, persze munkakörtől is függ, h milyen arányban. Egy-egy proginál az ember hamar korlátokba ütközik, rákényszerül mást is használni. Nem nehéz, hasonlóak, azért vannak, h a jóember termeljen vele, szal. 95%-ban értelmesen vannak kitalálva a dolgok.
-
pufancska
tag
Ma pontosan öt hete, hogy beálltam egy web design meg grafika meg mindenes céghez dolgozni, mint grafikus. A programok területén BonFirének igaza volt minden kell. Mindenhez kell, hogy értsél és ezt el is várják tőled. A programok mellett legyél jó reklámszakember is, mert egy weboldal elkészítésénél jól jön, meg persze máshol is. Legyél jó tipográfus (egyik legnagyobb gondom), az ortográfiában is jártas legyél. A legrosszabb ebben a szakmában, hogy a bőrt is lehúzzák rólad, mert most máris kell sőt tegnapra kellett. Ezért a programokhoz igencsak érteni kell, nincs idő azon vacakolni, hogy hogyan kell megoldani a problémát. Lehet, hogy valami nem ugrik be, mint ma nekem a pattern, de ahogyan kimondták máris megtudtam csinálni (sőt tetszett is nekik) Tehát egy rutinra van szükség a többit meg mellett majd megtanulja.
-
BonFire
veterán
válasz
fartfun
üzenetére
Tanuljon mindent, ami csak érdekli, te külön-külön. A Photoshop például teljesen másról szól mint az Illustrator, és nem mindegy, hogy képszerkesztő, avagy illusztrátor akar-e lenni. Persze Illustrator, InDesing és webmunkák esetén nélkülözhetetlen a kép megfelelő előkészítése, ezért alapoznak mindenütt Photoshoppal, de érdeklődéstől függően lehet szakosodni bizonyos feladatokra. Én például nagyon szeretem a tipográfiát, szívesen csinálok plakátokat, már a grafika kevésbé érdekel, de szerves része a munkának, tehát Illustratort is tudni kell kezelni.
Viszont mivel nyomdára szinte soha nem dolgozom, InDesign-nak még a háza tájára sem néztem, mert nincs rá szükségem. Weboldalt is lehet építeni DreamWeaverrel (van még ilyen?) Fireworks-szel, vagy akár Notepad++-szal is.
Ma már az animáció is szerves része a multimédiának, nem árt tehát, ha Flasht-t is tanul, mert bár egyre inkább megy kifele a divatból, rengeteg mindent flash-ben oldanak meg, komplett rajzfilmeket készítenek vele, amellett prezentációkat, reklámanyagokat stb. Ha neadjisten mozgóképpel kell elvégeznie mindazokat az effektusokat, amelyeket állóképpel Photoshopban már megtanult, akkor szüksége lesz az AfterEffects-re is. Ez utóbbihoz sem árt, ha a Photoshop használható szinten megy, de erre is évek kellenek, mire ösztönösen megy minden.
Az én tapasztalataim szerint minden egyes programhoz évek kellenek, mire készségszinten megtanulja az ember, és behunyt szemmel megcsinál úgymond bármit. Mivel a Photoshopban nekem ez már így megy, mostanában nem azt gyakorlom, hanem az Illustratorban merülök el, de erre is kell legalább 5-6 év, amennyit a Ps-re rászántam.
Ja! Ha már multimédia, akkor ne hagyjuk ki a hangot sem a felsorolásból, az alapvető hangszerkesztési műveleteket meg kell tudni csinálni, egy videót össze kell tudni dobni bármilyen videoszerkesztővel. A hangra is külön rá lehet szánni jópár évet, hogy kigyúrja magát benne az ember.
Tehát ez a multimédia-mindenes egy akkora szakma, hogy mindenképp szakosodni kell valamilyen irányba, mert különben az egész élete rámegy a tanulásra (ami nem feltétlen baj, csak nem mindig hoz pénzt). El kell végezni egy grafikai tanfolyamot, alap a Ps, Ai. Aztán kicsit beleütni az orrát a tipóba, és az iD-ba. Aztán jöhet a webszerkesztés, CSS, HTML alapok. Mozgókép, flash, AE. Hang, videó.
-
jhos910
senior tag
válasz
fartfun
üzenetére
MULTIMÉDIA - FEJLESZTŐ ÉS WEBDESIGNER néven fut ugye?
Ha átfutja az ember a tematikát akkor rájön, hogy az amúgy is rövidke 9 hónap úgy el fog szaladni mindössze 3-4 alkalom grafikával...
Ez idő alatt még sok mindent meg kell tanulnia, nem lesz semmiben sem jó és főként nem fog érteni a szakmájához...ki szeretne felvenni egy semmihez sem eléggé értő munkást manapság? Még a jól képzettek is nem/alig kapnak munkát.A 9 hónapra heti 2 óra szerinted elég valamire? Legjobb esetben is ha óriási szorgalma van és mondjuk a szülei kifizetik neki a tandíjat és még el is tartják, akkor is otthon izomból kell csinálni mindenféle tutorialt, programok és programozási nyelvek egész sorát kell bevágnia, vajon menni fog neki? Ha dolgozik és magát tartja el, akkor bizony nem fog tudni úgy felkészülni, hogy az elég legyen valamire.
Osszuk el a 400 ezrest (9 hónap * 4hét =) 36-al = ~11 000 Ft/2 óra = ~ 5500 Ft
Sajnálattal közlöm, hogy ez a képzés mocskos nagy lehúzás és ha belevág akkor bánni fogja élete végéig, ez szinte biztos.Modorom azért ilyen mert felháborító, hogy valaki el akarja adni a szarját ilyen áron...másokat meg jól lehúz...
-
-
pufancska
tag
Sziasztok, olyan segítségre lenne szükségem, hogy egy ablakra készítek egy matricát ami teljesen befedi. A kérdésem az lenne, hogyan tudnék olyat készíteni, hogy az a matrica pici lyukacsos. Az ügyfél szeretné úgy látni, mint amilyen lesz eredetiben. Előre is köszönöm a segítségeteket
-
fartfun
tag
Szaisztok,
egyik ismerősöm grafikus/webdesigner szeretne lenni, most ajánlottak neki egy képzést potom 400.000ft, heti 2 óra, 9 hónapon át, a tematikával nincs baj, van benne grafika, animáció honlapkészítés css ilyesm, ezzel még nincs is gond. Ismeri valaki ezt a képzést? IEC - International Education Center -nél van kap OKJ-és nemzetközi papírt is kap. Esetleg mit ajánlotok? Nagyon nem tud válogatni, mert Tolna megyei a lány.
Köszi! -
BonFire
veterán
OFF
Ez vótmá?

-
BonFire
veterán
válasz
GergőBp
üzenetére
Ez egy fotó volt, amin átmentek ecsettel! Mixer Brush eszközzel már én is csináltam hasonlót, ráadásul egérrel, akkor még táblám nem is volt.
Hasonló effektet lehet elérni, ha ráküldesz egy Oil Paintinget, aztán ezt a réteget duplázod, rá egy Emboss-t, aztán el lehet játszani a keverési móddal. Lehet mondjuk Overlay, akkor a világos és sötét is érvényesül, és teltebbek a színek. Pl így:

-
-
GergőBp
tag
Esetleg erre lenne ötletetek? Mivel lehet elérni hasonló "varázslatot"?
Bár gondolom itt nem egy egyszerű 2 gombos kattintásról van szó, hanem egy kis "csúszka" játszadozással
Melyik beépülő kis alkalmazással oldható meg? -
jhos910
senior tag
válasz
whitehand
üzenetére
Ne haragudj, de a szádba rágjam a dolgokat?
kayaman hozzászólása. -
-
jhos910
senior tag
válasz
üzenetére
A videóval ellentétben a kijelölést úgy hozd létre, hogy Magic Wand Tool-al a szövegen kívülre kattintassz majd megfordítod a kijelölést (select menü/inverse majd select menü / modify / contact itt megadsz néhány pixelt)
és folytatod a videóban látható lépéseket tetszés szerint. -
whitehand
senior tag
válasz
jhos910
üzenetére
a betűk körvonalasak
mint pl az army condensed
és azt szeretném hogy a betű korvonalán belül a magyar zászló színei húzódjanak végig -
whitehand
senior tag
Sziasztok
Segítséget kérnék
hogyan tudom azt megcsinálni hogy egy lukasbetűvel irt szövegben a magyar zászló színei látszódjanak a betűben? -
Met
nagyúr
Az meg ne riasszon el senkit hogy régen írtak oda mert pl. nekem is kedvencekbe van az a topic és ha látom hogy frissült akkor megnézem.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
véletlenül nem ismerős valakinek ez a betűtípus?

-
Baján hirdettek akár távmunka jeligére, de nem tudom van-e még. Közben én helyi cégnél marketing asszisztens lettem... lol. Szal. nem is kerestem ezt a céget.
-
Jinxb1rd
addikt
Tud bárki bármiféle munkalehetőséget, amit távmunkában lehet végezni napi 8 órában vagy akár Szegeden beülve valahol? Ha igen, akkor jöhetnek privik.

-
Korcsii
őstag
válasz
BonFire
üzenetére
Bocs, kicsit pontatlanul írtam. Csak a kép egy rétegét kell elforgatni, amihez kapcsolódik árnyék, miegymás, amit emiatt újra kell rajzolni. Ezt Action-nel egyszerűen meg is lehet taníttatni, viszont webre nem tudtam úgy menteni, hogy közben növelje a fájl nevét.
szerk: Nem animáció lesz, külön kellenek a képek.
-
BonFire
veterán
-
Korcsii
őstag
Photoshop mágusok! Kellene egy kis segítség automatizálásban.
Egy képet kellene 359 fokban elforgatni 1 fokonként, és mindegyikről egy save as web - png képet menteni, a foknak megfelelő fájlnévvel (pl 1.png).
Igazából a fájlnév okozza a legnagyobb problémát eddig, de a többi részére is várok ötletet, mert nem vagyok otthon ebben a témában.
Előre is köszönöm!

-
törölt tag
Sziasztok!
Ismét lenne egy kérdésem

Van egy ilyen termék:
Az a piros kerek műanyag egy led világítást pörget rajta, mikor felhúzzák a játékot.
Azt szeretném, ha nem fotózáskor kellene működtetnem, hanem utólag ps-ben fel tudnám tenni rá ezt az effektet, mintha világítana.
Egy pontos led világítást már tudom hogyan kell csinálni, de hogy ilyen ívben legyen, azt nem
Tudtok segíteni ebben? -
Agostino
addikt
üdv
milyen betűtípust ajánlanátok egy céges kiadványba? olyasmire gondoltam ami kicsit modern, karcsúbb fajta, nem talpas, letisztult. sűrű szövegben egymás mellett is jól mutat. talán olyasmi, mint [ez] de vékonyabb
-
-
4ron
senior tag
Üdv.
Letöltöttem Android-ra a Minimal Apex témát, viszont az ikoncsomag nem tartalmaz mindent, amire szükségem lenne. Arra gondoltam, hogy megoldom saját magam, PS-pal a problémát. Valakinek lenne ötlete, hogyan tudnék olyan ikonokat csinálni, mint mik itt láthatóak:
Google PlayElőre is köszönöm.
-
Met
nagyúr
Azt hogy lehet megszüntetni ha pennel körbe szaladok valamin, jobbklikk, make selection. Akkor azt jelölje ki amit körberajzoltam ne az inverzét.
Úgy rémlik valaki már kérdezte nemrégen de visszakeresve nem találtam
-
válasz
krisz12356
üzenetére
a képek méretétől is függ, hogy elég-e vagy nem.
Persze 3gb felett már szükséges a 64bit-es rendszer, meg a veszőpáripám a CS4 használata.
első körben egy darab 4gb modult vennék, majd később hozzá még egyet
-
válasz
krisz12356
üzenetére
3 GB ma már netezős gépbe elég csak. 8 GB ram, 2-4 magos proci a minimum, VGA kevésbé fontos.
-
krisz12356
tag
sziasztok!
CS5 vagy CS6-hoz milyen gépigény kell mármint mi a legfontosabb hardver..ram videókari vagy processzor?
nekem most egy dual core-os procim van 2 gb ram és 1gb-os videókártya de lassan menti el a képeket(nef képek) és sokszor van olyan ,hogy nem is menti el mert nincs elég memória(pedig van neki 1500 mb memória beállítva).
Előre is kösz a segítséget! -
tibi72
aktív tag
Nincs valakinek ez a könyve eladó ??!!!: Professzionális portréretus fotósoknak a photoshop segítségével
-
BonFire
veterán
Az az igazság, hogy annyiféle kézírásos betűtípus van forgalomban, hogy ezt beazonosítani tű keresése a szénakazalban. Javaslat: hasonló betűtípus keresése.
Ui.: Amúgy tényleg jobb lenne ezeket a Betűtípust keresek topicban intézni.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy ilyen pc-m most.
E8200 core2duo 2,4ghz; samsung 120gb ssd, gtx460; 4gb memóriaPS szempontjából mivel járok jobban: proci csere 4 magosra, vagy memória 8gb-ra?
-
jhos910
senior tag
Fel kéne lendíteni a betűtípust keresek topicot mert kezd sok lenni az off.
-
Wyll
őstag
Holá!

Ennek a képnek is meg tudnátok mondani a betűtípusát?! Próbáltam az Identifonttal, de az az ilyen írottakra nem nagyon használható ahogy nézem..
-
BonFire
veterán
válasz
trisztan94
üzenetére
-
pufancska
tag
Sziasztok, ismertek, tudtok ajánlani valamilyen magyar szakirodalmat ami tipográfiával foglalkozik. Előre is köszönöm a segítségeteket
-
spiky03
veterán
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudjátok, hogy milyen betűtípus lehet ennek a borítónak az elején,a mivel a szerepelők nevei vannak írva?

A WTF-el nem tudtam kideríteni, mert amiket felajánlott azok egyik sem azok voltak.
Valamint tudok adni valami jó módszert amivel kilehet deríteni az ilyen betűtípusok fajtáját? Vagy a WTF pont erre jó, csak én voltam béna és nem tudtam rendes használni?

Köszönöm.

-
Schuby
aktív tag
válasz
ViZion
üzenetére
Egyetlen szóval sem állítottam, hogy legális.Még azt is odaírtam hogy ötleteket sem akarok adni. Meggyőzni pedig végképp nem akartam senkit. Én maximum arra utaltam, hogy a hatályos magyar törvények szerint, amely vonatkozik az Adobe-ra sőt még az ASVA- ra is, nem lenne egyértelmű a jogtalan használat.
Nem is értem miért vetted ezt személyes sértésnek. Ha mégis lett volna ilyen, elnézésed kérem semmi szándékosság nem volt benne. Én csak egy eszmefuttatásnak szántam szigorúan elméleti síkon.
Magam részéről is lezártnak tekintem a témát -
válasz
Schuby
üzenetére
A szoftver eredetiségét igazolnod kell, ha úgy alakul. A környékünkön pár hónapja sokaknak úgy alakult... Még a hírekben is volt, műhelyeket zártak be, boltokat bűntettek meg. Első sorban win-t és a speckó progikat nézték, az "apróságokkal" nem foglalkoztak.
Tévedésed abban van, h az Adobe hazai képviselete mást mond, és az az irányadó. Amikor pl. ellenőrzés van, pont lesz@rják, az elméleteid és papírokat kérik.
"A vásárlás és a felhasználás jogszerűségének igazolása érdekében tartsa szoftvernyilvántartását naprakészen, és biztosítsa, hogy vállalkozása rendelkezzen a következőkkel:eredeti adathordozó (CD-ROM, DVD-ROM, floppy lemezek stb.)
licencdokumentáció, melyet gyakran "Végfelhasználói licenc-megállapodásnak" neveznek (End User Licence Agreement, EULA)
az eredetiséget bizonyító tanúsítvány
használati útmutatók és kézikönyvek
az interneten kötött licenc-megállapodások kinyomtatott példányaiTartsa meg a vásárlás eredeti időpontját igazoló számlákat, hiszen egy esetleges ellenőrzés során szüksége lehet rájuk. Mennyiségi licenc-megállapodások esetén a felhasználók birtokában általában egy "licenc-megállapodás" (Licence Agreement) vagy a licencet igazoló más dokumentum van, amely valamennyi licencelt szoftvert felsorol. Ezen dokumentációk mellett is szükség van azonban a számlákra és az internetes dokumentumok kinyomtatott példányaira, amelyekből megállapítható, hogy mely szoftver tartozik a megállapodás hatálya alá."
De láthatóan Te meg akarod győzni magad és minket (?), hogy akkor is legális, ha pont nem. Engem nem érdekel, itt másokat sem szerintem, csak a félreinformálással ne hozz másokat esetleg kellemetlen helyzetbe. Havi tizenpár euróért nem érdemes kockáztatni sztem. Részemről lezárva.
-
válasz
Schuby
üzenetére
Ezt Te így gondolod, csak a törvény mond mást... Ha esetleg sorkerül rá, akkor álláspontodat majd vitasd meg az ellenőrzést végzőkkel is.

Egyébként:
" A Számviteli törvény 169. § (2) bekezdése a könyvviteli elszámolást alátámasztó számviteli bizonylatok megőrzési idejét legalább 8 évben határozza meg, amelyeket az éves zárás befejezéséig a feldolgozás helyén kell tárolni. Az éves zárást követően a bizonylatokat irattározni kell a megőrzési határidőig. Alapbizonylat megőrzési ideje: 8 év; beszámolóé és az azt alátámasztó bizonylatoké: 10 év." -
trisztan94
őstag
Nem tudja valaki, hogy mi ez a betűtípus? Nagyon pici a kép, a WTF nem ismeri fel

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest