Új hozzászólás Aktív témák

• BonFire

veterán

válasz kiskornel #13647 üzenetére

Nekem egyik partíciómra vagy vinyómra se kesseljen. Egyik program se. Van összvissz 2 Giga ramom, azok is kábé 600-on futnak a nyolcéves alaplapban egy sima egymagos 3 GHz-es Pentium 4-es procival. Nincs erőműre pénzem, sőt semmire sincs így hirtelen pénzem. Tudom, hogy mit hol lehet állítani, csak nincs értelme a fizikai korlátok miatt. Szóval nem user error. Azt hittem kinézel belőlem annyi önállóságot, hogy a Preferencesben megtalálom az állítható dolgokat.

És ezen a konfigon a Bridge lassan bootol, kerregteti a vinyót, és felzabálja az erőforrásaim felét. Nekem nem kell. Van Explorer, abban is ki tudom választani a fájlokat. Ja, a Bridge-ben lehet csillagozni, meg színezni, meg osztályozni, meg halmozni meg kutyafasza. Érdekes módon duplakattal nem a Photoshopba nyitja meg a PSD fájlt, hanem az IrfanView, mert ahhoz van rendelve alapértelmezetten, és nincs még a menübe sem egy olyan parancs, hogy Open with Photoshop vagy hasonló. Hát kösz. Akkó minek? És mi a gránátnak kell az újabb Photoshopba MiniBridge, mikor a többihez úgyis a régebbi hagyományosat kell használni? Megmondom. Azért, hogy kétszer annyi hely legyen tele a gyorsítótárazott előképekkel. Egyet csinál a MiniBridge, egyet meg a hagyományos. Király!

Egy olyan kompakt képnéző mint az IrfanView pont elég legtöbb helyzetben. Csak nem kezel minden állományt, ez a hátránya. Mondom: ha kezelné az AI-t, meg az EPS-t, tőlem, mehetne is a levesbe az összes ilyen böhöm fájlmenedzser.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák